Menyasszonyi ruha trendek - 2020

Hogyan néz ki 2020-ban egy menyasszonyi ruhaköltemény?

Lehetsz hercegnő, vagy tavasztündér de nadrágot is viselhetsz a nagy napon!

Összefoglaltuk, hogy milyen trendek alakítják leginkább az idei év menyasszonyi ruha trendjeit a menyasszonyok legnagyobb örömére. Sajnos a krízishelyzet átírta az idei tavaszi, nyári esküvők szervezését, de a jó hír, hogy az idei trendek többnyire olyan színesek, hogy nagyrészt egy elhalasztott vagy újratervezett esküvőre is tökéletes megjelenést nyújtanak a menyasszonyoknak.

Máskülönben, ha mégis megrendezitek a templomi- vagy polgári szertartást, akkor egy feledhetetlen ruhadarab illik a nagy naphoz! A visszafogottól az extravagánsig találhatsz bőven kedvedre valót a nemzetközi irányvonalak mentén, illetve szalonunkban is.
Ha a hagyományos színek, szabások rajongója vagy akkor is érdemes a dizájner darabok közt nézelődnöd, hiszen bőven akad közöttük régiesebb, hagyományőrző darab a bálok hangulatától egészen nagyanyáink divatőrületéig. Neked melyik a kedvenced?

 

A habosbabos nem megy ki a divatból

 

– A rétegezett szoknyák és a fodrok sem tűntek el nyom nélkül az esküvői ruhaszalonok kirakataiból. Semmi meglepetés nincs ebben, hiszen ez az alkalom sokak fejében kizárólag a gyönyörű földig érő fehér ruha, a fátyol és a csodás csokrok bűvöletében létezhet.

– A hófehér, szűzies menyasszonyi ruha, a visszafogott, éppen csak kivágott modellek leginkább a nagyszüleink, dédszüleink esküvői fotóin köszönnek vissza, és gyönyörű hagyomány az is, ha a menyasszonyi ruha generációról generációra száll tovább. Bár egy frissítés, méretre igazítás igazán nem árthat, ha ez a terv nálatok is!

– A rétegezett szoknyák talán hordoznak magukban némi újdonságot a megszokotthoz képest, hiszen igazi balerina, vagy épp tavasztündér hatást érnek el a lépcsőzetesen, „emeletes torta-szerűen” egymásra omló rétegekkel.

Menyasszonyi ruha trendek-2020
Menyasszonyi ruha trendek 2020-ban-rétegezett szoknyás ruha

Rövidebb szoknyák, nadrágok

 

– Egyre gyakrabban látni térdig érő szoknyában házasodó menyasszonyokat, akik a hagyományok tiszteletben tartása mellett saját stílusukat, egyben csinos lábaikat is láttatni kívánják a szertartáson.

– Megjelentek a nemzetközi trendekben a légiesen könnyed, áttetsző szettek is, óriási kivágásokkal, strasszokkal, illetve extravagáns cipőkkel. Ezeket a formabontó szetteket csak azoknak ajánljuk, akik tényleg meggyőződtek arról, hogy csinos alakjuk kivillantása mellett valóban magabiztosan tudnak megjelenni ezekben a tündöklő díva szettekben.

Menyasszonyi ruha trendek-2020
Menyasszonyi ruha trendek 2020-ban -elegáns, mély hátkivágású, díszített menyasszonyi ruha

– A nadrágkosztüm, például a klasszikus fehér színben, remek alternatíva azoknak, akik egész egyszerűen nem szeretnek szoknyát, ruhát hordani. Azoknak is szuper megoldás, akik szeretik a letisztult, egyszerűbb megoldásokat,  vagy épp dacolva a hagyományokkal nem érzik szükségét, hogy tündéri menyasszonyi ruhában pompázzanak. Ugyanakkor egy előnyös szabású, személyre szabott, slankított blézer, egy gyönyörű ing, vagy blúz, és a hozzá illő nadrág,  no és persze a tökéletesen megválasztott cipő megteszi majd a kívánt hatást.

 

Egyvállas ruha, fodros, puffos ujjak

 

A 80-as évekre kacsint vissza az az új szárnyakra kapó kezdeményezés, hogy visszahozzák az úgynevezett „puffos” ujjakat a 2020-as menyasszonyi ruha trendekbe is. A hippi korszakra emlékeztető trapéz-szerűen kinyíló ujjak, a mélyen dekoltált, egyszerű, csipkés, abroncs nélküli ruha remekül mutat egyébként ebben az összeállításban. Arra azonban
mindenképp érdemes odafigyelni, hogy a kiegészítőink, a cipőnk, a csokor és a vőlegény megjelenése is harmóniában legyen a szettel.

Menyasszonyi ruha trendek-2020
Menyasszonyi ruha trendek 2020-ban-puffos, nyitott ujjú csipke menyasszonyi ruha

Gyönyörű virágminták

 

A „botanikuskert” kulcsszóra keresve mostmár lélegzetelállító menyasszonyi ruhákat is találhatunk. Amellett, hogy egyre több szín bukkan fel a ruhákon, kiegészítőkön a szivárvány minden árnyalatában, egyre több minta is helyet kap. Magyarországon is lenyűgöző szettek készülnek népi motívumokkal, de világszerte hódítanak a virágok, levelek és fák romantikus, vadregényes hangulatai. Egy ilyen pompás menyasszonyi ruhához érdemes spórolni az ékszerekkel, csokrokkal, hiszen önmagukban is díszítő szerepet töltenek be. Egy könnyű konty, egy csinos fülbevaló vagy egy apró csokor kiemeli a ruha és a menyasszony szépségét!

Menyasszonyi ruha trendek-2020
Menyasszonyi ruha trendek 2020-ban-légies, kék menyasszonyi ruha

 

Izgalmas és örömteli készülődést kívánunk!

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.