Menyasszonyi csokor

Menyasszonyi csokor – segítünk megtalálni az igazit!

Menyasszonyi csokor – segítünk megtalálni az igazit!

Lássuk be: ez nem tartozik azok közé a feladatok közé, amiket elsőként kell gyorsan megoldani és kitalálni. De ez pont ezért jó. Mikor már lementek az első feszültségek, az izgalmak a menyasszonyi ruha, helyszínt, egyebeket illetően, végre van időnk egy kis szusszanásra. És ekkor lehet elgondolkozni azon, mivel színesíthetjük, dobhatjuk fel egy kicsit még jobban a megjelenésünket: egy szép virágcsokorral. Lássuk, hogy érdemes nekikezdeni, és ügyesen kiválasztani a hozzánk leginkább illő menyasszonyi csokrot.

  1. Előkészületek

Elsőként érdemes körbenézni a virágárusoknál. Mi van készleten, mik a lehetőségek? Mondjuk el bátran, hogy esküvőre szánjuk, és ha jó a szakember, biztos hasznos, praktikus tanácsokkal fog ellátni, mit miért válasszunk. Már csak azért is, mert ha tudja az időpontot, azzal is tisztában lesz, milyen növények lesznek akkortájt szezonban, miből lehet összeállítani a menyasszonyi csokrot.

Menyasszonyi csokor
Menyasszonyi csokor kiválasztásához nézzünk körbe, mielőtt választunk.
  1. Honnan rendeljük meg?

Mivel a menyasszonyi csokor kérdése már azután jön szóba, mikor már megvan a helyszín, előnyös lehet annak közelében megrendelni a csokrot. Így akár aznap, azon frissiben hozhatod el, és nem kell attól tartani, hogy a legfontosabb percekben már hervadozni fognak.

Menyasszonyi csokor, a legfontosabb percekben is gyönyörűen mutat
Menyasszonyi csokor, a legfontosabb percekben is gyönyörűen mutat
  1. Az egyszerűbb néha nagyszerűbb

Szereted a fenséges, különleges virágokat? Bár biztosan rendkívül elegánsan néznek ki, ezért cserébe könnyen előfordulhat, hogy sokkal érzékenyebbek, vagy éppen nehéz őket beszerezni. Erre jelenthetnek megoldást a „hasonmás” virágok. Ezek ugyan nem olyan speciálisak, de külsőben hasonlítanak arra, amit te szeretnél. Ilyen például a szegfű, ami kedves, egyszerű, hazánkban könnyen beszerezhető virág, de hasonlít az előkelő hortenziára. Ha megkérdezed, a virágárus biztosan fog tudni mondani alternatívát szinte bármilyen vágyott, ám kényes és ritka virág helyett. Ráadásul így a költségeidet is csökkentheted.

Menyasszonyi csokor, válasszunk kedves, egyszerű, hazánkban könnyen beszerezhető virágot.
Menyasszonyi csokor, válasszunk kedves, egyszerű, hazánkban könnyen beszerezhető virágot.
  1. Ne feledd a körítést!

A legszebb virág is akkor pompázik a legtökéletesebben, ha a hozzáillő zöld levelekkel vannak körítve. Egy jó virágos csodálatos csokorkompozíciót tud alkotni neked, ha megbeszéled vele az elképzeléseidet, és közösen alkotjátok meg az összhatást.

Menyasszonyi csokor a hozzáillő zöld levelekkel van körítve.
Menyasszonyi csokor a hozzáillő zöld levelekkel van körítve.
  1. A személyes emlékek varázsa

Ha nemcsak a külső összhatás számít, gondolkozhatsz olyan virágban is, amihez pároddal együtt valamilyen közös élménnyel kötődtök. Az első csokor, amivel ismeretségetek elején meglepett.. Vagy akár a kedvenc parfümöd illatát idéző virág.., a nagymamád kertjében nevelt kedvenc.. Így a szépségen túl csokrod személyes, különleges üzenetet is tartalmazhat számodra.

A nagymama virágoskertjére emlékeztető menyasszonyi csokor
A nagymama virágoskertjére emlékeztető menyasszonyi csokor
  1. Többfunkciós csokrok

Használd ki a gyönyörű virágcsokrot, hogy még jobban megérje az árát! Ha már lement az esketési szertartás, tedd ki a vacsoraasztalra. Vagy a recepciós pultra, így te és a vendégeid is hosszabban gyönyörködhettek benne!

Menyasszonyi csokor

És végül egy szuper ötlet, ha ezen a téren is valami meglepőt és szokatlant szeretnél:

+1 Lépj ki a hagyományos keretek közül, legyen egyedi a menyasszonyi csokor

Nem csak virágokban lehet gondolkozni! Össze lehet állítani egy gyönyörű és különleges csokrot gyöngyökből, kagylóhéjból, tollakból, de akár zöldségekből és gyümölcsökből is! Használd a fantáziádat, és a tiéd lesz a legegyedibb menyasszonyi csokor a világon!

Menyasszonyi csokor: hagyományos vagy legyen inkább egyedi?
Menyasszonyi csokor: hagyományos vagy legyen inkább egyedi?

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.