Esküvői cipő

Esküvői cipő – 5+1 tipp, mire figyelj

Esküvői cipő – 5+1 tipp, mire figyelj

Mint minden női ruhadarabról, a cipőről is hosszú regényeket lehetne írni. Sőt, talán ez sok hölgy számára az egyik legizgalmasabb öltözék. Gondoljunk csak Carrie Bradshow-ra a klasszikus, mára már ikonikussá vált Szex és New York című filmsorozatból.

Az esküvő esetében az esküvői cipő kissé háttérbe szorul maga a menyasszonyi ruha mögött. Mégis fontos, hogy erre is kellő figyelmet fordítsunk, mert nemcsak az összképet befolyásolja, de a kényelmünk is nagyban függ tőle.

Sokat és sokfélét lehetne írni az esküvői cipők terén. Most arról ejtünk pár szót, mit tegyünk és mit ne a kiválasztás során.

Esküvői cipő
Esküvői cipő kiválasztása majdnem olyan fontos, mint a menyasszonyi ruha
  1. Esküvői cipő – mit tegyél: először találd meg az álom menyasszonyi ruhát

Elvégre ez a tökéletes esküvői megjelenés alfája és omegája. És ez határozza meg minden egyéb kiegészítő stílusát, milyenségét.

  1. Esküvői cipő – mit NE tegyél: ne várj az utolsó pillanatig a cipő kiválasztásával

Igazából érdemes a menyasszonyi ruha kiválasztásával párhuzamosan már elkezdeni elgondolkodni azon, hogy milyen esküvői cipőt is szeretnél. Igaz, hogy végül az lesz a nyerő, ami passzol a menyasszonyi ruhádhoz – de a menyasszonyi ruha is alkalmazkodhat a cipőhöz. Ezért az öltözet kiválasztásakor már érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen magas sarkot szeretnél, vagy mennyit szeretnél kivillantani a szoknya alól belőle. Ezek ugyanis mind-mind befolyásolják a ruhádat is.

  1. Esküvői cipő – mit tegyél: nézz körül az áruházakban

Nézegetni már bármikor elkezdhetsz: ez abban is segíthet, hogy képben leszel a szóba jöhető választékkal. Ha csinálsz egy „kedvencek”-válogatást, a menyasszonyi ruha kiválasztása után összevetheted, melyik favorit passzol leginkább hozzá. Jó tudni, hogy a webáruházak választéka általában jóval nagyobb, mint a boltok bemutatótermében fellelhető darabok. Így ezt akár kényelmesen, otthon szörfözve is megteheted.

  1. Esküvői cipő – mit NE tegyél: ne vásárolj esküvői cipőt online

Egyértelmű, hogy az esküvői cipő olyan ruhadarab, amit kiválasztani lehet virtuálisan, de megvásárolni mindenképpen élőben kell. Egyrészt a képek csalókák lehetnek, más színt, anyagot sejtetnek pl. a megvilágítástól függően. Másrészt azt, hogy milyen lesz viselni, csakis felpróbálással tudod leellenőrizni. És itt érkeztünk el egy rendkívül fontos kiválasztási tényezőhöz: a kényelemhez.

Esküvői cipő
Esküvői cipő próba
  1. Esküvői cipő – mit tegyél: vedd figyelembe a kényelmi szempontokat

Hiába van gyönyörű, hamupipőkés esküvői topánkád, ha egyszer épp akkora szenvedést okoz a benne való járás, mint a kis hableánynak. A három leglényegesebb kényelmi tényező:

  • a sarok hossza – ha mindenképpen magas sarkút szeretnél, válassz inkább vastagabb sarokkal rendelkező cipőt
  • a cipő belsejének kialakítása: a párnázott belső növeli a láb komfortérzetét
  • jól jöhet egy csatos vagy fűzős modell: mivel ezek állíthatóak, rugalmasan alakíthatod a lábad szélességének megfelelően

és végül, ne feledd:

  1. Esküvői cipő – mit NE tegyél: ne hidd, hogy nincsen visszaút

Ne csak a boltban viseld, hanem vásárlás után nem sokkal otthon is! Próbálgasd folyamatosan a kiválasztott esküvői cipődet – viseld akár órákig is, mert így tud valóban kiderülni, hogy bírni fogja-e a lábad. Ne feledd: amíg a cipő garanciális, bármikor kicserélheted egy megfelelőbb modellre.

Esküvői cipő
Próbálgasd folyamatosan a kiválasztott esküvői cipődet – viseld akár órákig is.

Bejelentkezés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.