Szalagavató ruha

                                                                                                Kedves Szalagavatóra készülő lányok!

A szalagavató ünnepség egy meghatározó esemény életetekben. Ez a szép régi szokás, napjainkban is egy felejthetetlen bál keretében zajlik. A Júlia Esküvői Ruhaszalonban minden kedves szalagavatóra készülő lány megtalálhatja alakjának, ízlésének megfelelő keringő ruháját.

Folyamatosan megújuló szalagavató ruha készlettünkből válogathattok, a letisztult, a díszes, a csillogó, a pántos, a pántnélküli, a vállas vagy ujjas keringő ruhákból.
A honlapon látható modellek nem a teljes készletet mutatják!
Amennyiben hárman vagy többen foglaltok egyszerre csoportos kedvezményt tudunk adni számotokra!

A szalagavató ruha kiválasztása egy lánynak ugyanolyan fontos mint egy menyasszonynak az álomruha megtalálása, és nálunk mindenki ugyanazt kapja a ruha mellé. Azt az élet érzést amit megérdemeltek, hiszen mindenki a nagy napjára készül.

A Júlia Esküvői Ruhaszalont ajánlott személyesen meglátogatni, ahol az álom szalagavató ruhák mellett hasznos és egyedi, személyre szabott tanácsokkal segítjük a kedves szalagavatóra készülő Hölgyeket!

Kedvcsinálónak íme pár kép a Júlia Esküvői Ruhaszalon szalagavató ruha kínálatából. 

Időpont foglalás nem szükséges! Ha lesznek előtted, kis türelmet kérünk! Próba díj nincs! Várunk szeretettel! Szalagavató ruháink kölcsönzési díja: 55.000 Ft - 120.000 Ft

Menyasszonyi és esküvői ruháink kölcsönözhetőek, megvásárolhatóak vagy rendelhetőek

Kedvező árak

Széles választék

Kölcsönözhető ruhák

Megvásárolható ruhák

Jelentkezzen be a Júlia Esküvői Ruhaszalonba!