Gyűrűk - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Elhalasztott esküvő a kialakult helyzet miatt

Adunk egy-két ötletet, hogyan töltheted hasznosan az időd az esküvő napjáig!

 

Az őszre, télre, vagy az optimistán nyár végére halasztott nagyszabású esküvő és lakodalom szervezői mind érdeklődve várják a krízishelyzet alakulását. Senki sem tudja, pontosan, mikor mi fog történni, az azonban biztos, hogy a helyzet javulni fog, és az elmaradt, vagy elhalasztott esküvő, vagy esküvői fogadások is megrendezésre kerülnek. Ti hogy döntöttetek?

 

Egy egész évet vártok, vagy halasztjátok az esküvő időpontját?

 

Arra gondoltunk, hogy amíg otthon várakoztok a viharfelhők elvonulásáig, adunk egy-két ötletet, hogy az esküvőszervezés szempontjából hogyan tölthetitek hasznosan a várakozás napjait. Fontos ugyanis, hogy derűsek maradjunk, és a biztonsági intézkedések betartása ellenére is találjunk magunknak kreatív, hasznos, felüdítő kikapcsolódási lehetőségeket. Ha épp az esküvődet szervezed, akkor rengeteg dologról olvashatsz, tanulhatsz, gondolkodhatsz egy kicsit, hogy a halasztott időpontban még pompásabb legyen a nagy nap, mint eddig elképzelted.

 

Tanuljatok táncolni! Készítsetek műsort!

 

Ha a párod nyitott az ilyesmire, készíthettek összevágott képeket, videókat a kapcsolatotok múltjáról. A gép előtt ülve, szakíthattok időt a régi albumok bogarászására, rendszerezésére, esetleg a gyerekkori fotóitok digitalizációjára.
Az esküvői műsorkészítés, képvetítő mellett akár a táncot, vagy a tervezett produkciót is gyakorolhatjátok. Ha eddig nem terveztetek ilyesmit, lehet, hogy most épp kedvet kaptok valamihez. Nem muszáj táncolni, egy jó beszéd, egy szép vers, egy zenei válogatás, vagy bármi érdekes lehet, ha őszintén tudtok örülni neki.

 

Esküvői nyitó tánc
Esküvői nyitótánc

Tartsátok a kapcsolatot a barátokkal, az esküvő meghívottjaival!

 

Talán ezt nem is kell külön mondani, de érdemes azért átgondolni, hogy egy ilyen nehezebb helyzetben, mikor a közös bulizások, a felejthetetlen lagzi lehetősége is halasztódik, ne szigetelődj el a társaságtól. Indítsatok egy virtuális csoportot Esküvő 2020 címszó alatt, és gyűjtsétek össze a tippeket. Ugyanígy a szülők, testvérek, nagymamák is adhatnak nem várt
kreatív ötleteket, amik minden eddigi aggodalmadra gyógyírként szolgálnak. Ha más nem, nevettek egy jót! És ez máris felér egy fél személyes találkozással. Ha másoknak is esküvője lesz, lett volna időközben, amire téged, titeket is meghívtak, akkor az előző ajándékötleteidet átgondolva, vagy épp kiegészítve akár valami kézzel készült, kreatív apróságot is készíthetsz. Horgolhatsz, köthetsz, rajzolhatsz, szobrászkodhatsz, ékszereket, vagy épp különleges lekvárokat készíthetsz

Találj rá álmaid menyasszonyi ruhájára!

 

Gondolatban már látod Magad, ahogy végig vonulsz a padsorok között és arra a pillanatra vársz, amikor először megpillant Téged a Jövendőbelid az oltár, vagy az anyakönyvvezető előtt? Minden esküvőnek ez az egyik legmeghatóbb pillanata.
Miben látod Magad? A ruhád minden részletét elképzelted már? A cipőt, a fátylat, a kiegészítőket? Nézegess esküvői magazinokat, vagy internetes oldalakat és válaszd ki a legjobban tetsző fazonokat. Oszd meg ezeket a képeket azokkal, akikkel majd ki fogjátok választani a menyasszonyi ruhádat. Beszéljétek meg, nekik milyen ötleteik vannak még.
Az esküvői ruhaszalon az a hely, ahol elképzeléseidet meg is tapasztalhatod egy kellemes ruhapróba keretében. Mert a képek világa messze áll a valóságtól. Találjuk meg együtt azt a csodás menyasszonyi ruhát, melyről mindig is álmodtál és amelyben, amikor Párod megpillant, rögtön tudni fogja, hogy Te vagy a legszebb menyasszony, Ő pedig a legszerencsésebb férj a világon!

 

Esküvő 2020

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.