Legújabb modellek

A 2023-as menyasszonyi ruha kollekció legújabb modelljei páratlan romantikát és szabadságot sugallanak.
A legújabb modelleknél a minta és a forma tervezés arra törekszik, hogy kiemelje a menyasszonyok legérzékibb oldalát, a mozgást, lendületet adjon, az egész megjelenés légies, könnyed legyen.
Ezek a romantikus, egyedi részlet gazdag minták a letisztult vonalak ötvözésével páratlan romantikát, nőiességet és eleganciát adnak.
A dinamika és a harmónia egyben jelenik meg az esküvői ruhákon.
Legújabb modelljeink adta lehetőségekkel minden kedves menyasszony még különlegesebbé varázsolhatja megjelenését a nagy napon.

Legyen szó „A” vonalú menyasszonyi ruháról, sellő, félsellő vagy klasszikus menyasszonyi ruháról, a Júlia Esküvői Ruhaszalon legújabb modellek kínálatában bármelyik stílus megtalálható. Várunk személyesen szalonunkba, ahol a csodálatos menyasszonyi ruhák mellett hasznos és egyedi, személyre szabott tanácsokkal segítünk minden kedves Menyasszonynak megtalálni álmai esküvői ruháját! Készletünk folyamatosan bővül a legcsodálatosabb 2023-as menyasszonyi ruhákkal!
Kedvcsinálónak íme pár kép a Júlia Esküvői Ruhaszalon legújabb modellek kínálatából.

Bejelentkezés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Egész június hónapban tartó kedvezményekkel várunk benneteket. 30.000 forint kedvezmény minden menyasszonyi ruha bérlése vagy vásárlása esetén.

"Ma Belle" kollekció

Menyasszonyi és esküvői ruháink kölcsönözhetőek, megvásárolhatóak vagy rendelhetőek

Kedvező árak

Széles választék

Kölcsönözhető ruhák

Megvásárolható ruhák

Jelentkezzen be a Júlia Esküvői Ruhaszalonba!