Júlia Esküvői Ruhaszalon

Esküvő gyerekekkel-Gyerekbarát esküvő ötletek- 5+1 tipp

Családias és gyerekbarát esküvő ötletek-5+1 tipp Hogyan érd el, hogy az esküvődön minden korosztály jól érezze magát, jól szórakozzon

Az esküvődet szervezed és szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen és ez így van rendjén.

Azért, hogy minden szépen és harmonikusan történjen a nagy napon, gondolj a vendégek minden korosztályára, így különösen a gyerekekre.  Bájos kislányok csodálatosan szép koszorúslány ruha öltözetben és kisfiúk kísérik a menyasszonyt, akik mindenkinél jobban, izgatottabban várják az esküvőt. A baráti kör és rokonok gyermekeinek  az esküvő egy páratlanul nagy élmény.

Azért, hogy a legjobban érezzék magukat és a szülők is nyugodtak legyenek érdemes az előkészületekben rájuk is gondolni.

Lássunk néhány tippet, mit tegyél, hogy az esküvő családias hangulatú legyen, de mégis a gyerekek biztonságban szórakozzanak, megfelelő felügyelettel.

Esküvő gyerekekkel
Esküvő gyerekekkel – Koszorúslányok csodaszép koszorúslány ruha öltözetben kísérik a menyasszonyt

 

1.Gyerek sziget – minden, ami játék és móka

Alakítsatok ki egy gyerek sarok részt a rendezvény helyszínén, bárhol legyen az: a szabadban vagy vagy zárt helységben.  Egy játszószőnyeg, egy csúszda, társas játékok vagy mesés könyvek jól elszórakoztatják a gyerekeket ha már elfáradtak és egy kicsit lazítani szeretnének.

2. Egy asztalhoz, vagy külön asztalhoz?

Vannak olyan esküvők ahol külön asztalhoz ültetik  a gyerekeket, illetve sok helyen a szülők mellett foglalnak helyet. Ezt a meghívottaiddal és a szülőkkel egyeztetve döntsd el és eszerint szervezd az ültetést. Bárhol is ülnek a gyerekek, biztosítsd számukra az egészséges ételt és italt.

Esküvő gyerekekkel
Esküvő gyerekekkel – A gyerekeknek külön asztalt is teríthettek egészséges ételekkel, italokkal

3. Ötletesen foglalkoztassátok a gyerekeket

Készítsetek a gyerekek részére is köszönet ajándékokat. Ezek lehetnek színes ceruzák és az eseményhez kapcsolódó rajzok, amiket már ki is festhetnek. Egy rajzvetélkedő, amelyikben minden gyermek nyertes, színes foltja lehet a napnak mindenki számára.

Esküvő gyerekekkel
Esküvő gyerekekkel – Kreatív foglalkozásokkal egybekötve a köszönő ajándék lehet egyedi is a gyerekek számára

4. Gondoljatok a kis táncoslábú gyerekekre is

Szervezzetek zenét és külön táncot a gyerekeknek. Ők is aktív résztvevői a mulatságnak, egy külön műsor lehet az egész vendég sereg számára. Egy apa és kislánya tánc vagy anya és kisfia tánc nagy élmény számukra.

5. Ha már elfáradnak és eljön a pihenés ideje

Számítsatok rá, hogy a gyerekek elfáradnak, elálmosodnak. Ezért gondoskodjatok a pihenésükről, alvásukról egy szobában ahova a zene hangja már nem ér el.

+1. Mindent időben megszerveztetek?

Ne felejtsétek el időben megkérdezni a meghívottakat, hogy hány gyerekkel érkeznek és hogy milyen korúak. Így lesz az esküvő családias, gyerekbarát és emlékezetes mindenki számára!

Koszorúslányok
Esküvő gyerekekkel

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.