Szalagavató ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Szalagavató ruha, hasznos tanácsok a kiválasztáshoz

Szalagavató ruha

Ha utolsó évedet kezded a középiskolában, mielőtt elkezdenél aggódni az érettségi megmérettetése miatt, először egy sokkal kellemesebb esemény izgalmai fognak rád várni: a szalagavatóé. Ez a legtöbb lány számára csodálatos élmény lesz, hiszen legalább egy este erejéig kicsit visszakerülhet egy korábbi, elegáns, csillogó világba, és élvezheti a korabeli bálok hangulatát. És ami talán a legjobb az egészben, az maga az öltözék: a szalagavató ruha. Ezzel kapcsolatban gyűjtöttünk össze néhány – ismertebb és kevésbé ismert, ámde mindenképpen hasznos és praktikus – tudnivalót.

Szalagavató ruha
Szalagavató ruha a Júlia Esküvői Ruhaszalon kínálatából.

Szalagavató ruha – az milyen is tulajdonképpen?

Természetesen először mindenkinek a habos-babos, menyasszonyfehér keringőruha ugrik be először, hiszen a keringő az egyik olyan tánc, ami mindenképpen benne lesz a táncrendben.

De ezen kívül persze nem hiányozhat a hagyományos palotás sem, mely egy teljesen más, ámde ugyancsak nagyon dekoratív és izgalmas ruhaviseletet kíván meg: leginkább a magyar hagyomány népi táncainak megfelelő, tarka, virágos, fejdíszes, csillogó-villogó, csizmás, pártás öltözék.

És hát nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy az osztályok maguk találják ki saját táncukat – és ez aztán bármi lehet, az afrikai törzsi ugrabugrától kezdve a bővérű latin táncokon át az akrobatikus rocky-ig… a határ a csillagos ég.

Mint látható, nem is olyan egyszerű a képlet, hiszen több különböző tánc is felmerülhet. És legyenek bármennyire is mások, egyvalamiben mégis egyeznek: mégpedig abban, hogy mindegyik tánc egyedi, speciális ruházatot igényel, melyeket általában erre az egy alkalomra szerzünk be ruhaszalonokból és kölcsönzőkből.

Szalagavató ruha – hasznos tanácsok

Íme néhány egyértelműnek tűnő, mégis szem előtt tartandó tanács a szalagavató ruháról:

  • hagyj elég időt arra, hogy megtaláld a számodra igazi szalagavató ruhát!
  • mindenképpen próbáld fel, mielőtt szimplán beleszeretsz!
    • főleg közvetlenül az előtt, hogy elvinnéd, hiszen előfordulhat, hogy mióta utoljára felpróbáltad és kiválasztottad, valaki más viselte, aki más méretű volt, mint te, ezért újra a te alakodra kell szabni
  • önmagában csak a ruha nem elég, ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem:
    • a cipő nagyon is fontos darab: ha nem is látszik ki a ruha alól, akkor is tudnod kell megfelelően viselni, ne botolj meg benne, mert az nem is elegáns, és ráadásul kellemetlen következményekkel járhat

tipp:

ha nem szeretnél emiatt befektetni egy olyan cipőbe, amit lehet, hogy többé nem is viselhetsz máskor, érdemes a ruhaszalonban megkérdezni, lehet-e cipőt is kölcsönözni, és ha ott nem, akkor máshol keresni egy alkalmi viseletet

  • ezen kívül ne hagyd ki a számításból a ruhához illő ékszereket, megfelelő elegáns kesztyűt sem

tipp:

egy hosszú, fehér csipkekesztyűn is kiválóan tud mutatni egy finoman csillogó    karkötő

 A Júlia Esküvői Ruhaszalonban minden kedves  szalagavatóra készülő diáklány megtalálja a hozzá illő szalagavató ruháját. Csodálatos, egyedi keringő ruháink széles kínálatából választhatsz ezen esemény méltó megünneplésére! 

És legvégül a fiúkhoz, illetve anyukáikhoz szeretnénk szólni: ők se feledjék, bizony nekik is szükségük lesz egy elegáns öltözetre, akár egy teljes frakk-szettre! Ezt pedig éppannyira körültekintően érdemes megtalálni, kiválasztani és alakra méretezni, mint a lányok számára.

Szalagavató ruha próbára bejelentkezés a Júlia Esküvői ruhaszalonban:

 

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő szalagavatóra készülő hölgyek a különböző stílusú és fazonú szalagavató ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú szalagavató ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.