Szalagavató ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Keringőruha, pánttal vagy anélkül?

Leányaink álma, az esküvői ruha, ehhez pedig nagyon hasonlít a keringőruha. Habfehér, pillekönnyű, hosszan leomló, nőies. Milyen szerencse, hogy nem feltétlenül kell megvárni a boldogító igent ahhoz, hogy egy ilyen csodás költeményt viseljünk: remek alkalom erre például a szalagavató bál keringőtánca. No de milyen is a jó keringőruha?

Az igazán szép keringőruha természetesen vakítóan fehér, szoknyarésze bőven szétterül, a felsőrész pedig kihangsúlyozza a karcsú derekat. Ez utóbbi lehet mindenféle különböző díszítéssel, mintával, de persze ez is szigorúan a fehér árnyalataiban. Az igazi keringőruhának nincsen ujja, így az egyik legfontosabb kérdés mégis az, hogy legyen mégiscsak legalább egy pántja, avagy hagyja inkább teljesen szabadon a vállunkat?

Miért jó a keringőruha pánttal?

  • A pántos keringőruha nemcsak elegáns, de egyúttal kevésbé kihívó is. Ha nem szeretnéd tehát kivívni idősebb rokonaid rosszallását, érdemes emellett a fazon mellett döntened.
  • Ha a pántos verziót választod, nem kell attól félned, hogy a legrosszabb pillanatban elmozdul a ruha nem eléggé szoros felsőrésze, és okoz némi kínos pillanatot..
  • A klasszikus pántos változat a hagyományos, lazább felsők viselését idézi, ami a kényelem szabadságát nyújtja.
  • Nem utolsó sorban pedig a pánt is lehet izgalmasan egyedi, áttetszően csipkézett vagy akár hátul rafinált szabású. Az átlós vonalú pántok pedig különösen vonzóvá tudják varázsolni a vállak vonalát.

Kínálatunkban természetesen ezekből is találhatsz számodra megfelelőt.

Miért jó a keringőruha pánt nélkül?

  • Napjainkban a divat mégiscsak inkább a pánt nélküli irányvonalat követi, így ha mostanság lesz alkalom a viselésére, sokkal szélesebb választékot találhatsz ebből a fazonból.
  • Ha nincs pánt a felsőn, akkor a szemet még inkább a dekoltázs ragadja meg elsősorban, így viselője különlegesen csábítónak, igézőnek érezheti magát benne.
  • Sokaknak kifejezetten a pánt nélküli ruha áll jól: kiemeli a karcsú nyakat, a kebleknek még nagyobb teltséget ad, és a váll vonalához is előnyös.
  • A hosszú, könyékig érő fehér selyemkesztyű mint kiegészítő igazán a pánt nélküli fazonok mellett tud érvényre jutni. Ettől még királynőibben fogsz festeni az eseményen.

Az összes megfontolást figyelembe véve, dönts bármelyik fazon mellett is, biztosak vagyunk benne, hogy remek választás lesz, a legnőiesebb formádat fogod nyújtani, és ruhád minden előnyös vonaladat ki fogja hangsúlyozni. Térj be hozzánk, és válogass kedvedre széles választékunkból! :

 

Szalagavatód lesz? Kezd el időben a tökéletes keringőruha keresését, foglalását! A Júlia Esküvői Ruhaszalonba bejelentkezés nélkül lehet jönni!

A Júlia Esküvői Ruhaszalonban minden kedves diáklány megtalálja a hozzá illő szalagavató ruháját. Csodálatos, egyedi keringőruháink széles kínálatából választhatsz ezen esemény méltó megünneplésére, tekintsd meg képgalériánkat.

A Júlia Esküvői Ruhaszalont ajánlott személyesen meglátogatni, ahol az álom szalagavató ruhák mellett hasznos és egyedi, személyre szabott tanácsokkal segítjük a kedves szalagavatóra készülő Hölgyeket!

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.