Kismama menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Kismama menyasszonyi ruha, kismama esküvői ruha

Kismama menyasszonyi ruha

A házasság, életünk összekötése azzal, akit szeretünk, még ma is világ egyik legromantikusabb eseményének számít. Manapság azonban nem feltétlenül szokták a fiatalok elkapkodni. Ők már jóval pragmatikusabban gondolkodnak, és a döntés előtt inkább átgondolják, hogy milyen előnyökkel járhat ez nekik – vagy éppenséggel mennyiben nehezítheti meg a későbbiekben az életüket.

A gyermekvállalás komoly ok lehet arra, hogy leányaink és fiaink rászánják magukat az esküvőre. Éppen ezért talán nem véletlen, hogy nemegyszer az ara már mint piruló kismama mondja ki az igent. Ez persze némiképpen bonyolíthatja egy kicsit az előkészületeket, hiszen eleve felmerül a kérdés: milyen esküvői ruha felelhet meg egy várandós menyasszonynak?

Kismama menyasszonyi ruha – milyen fazon állhat jól?

Szerencsére megnyugtató hírünk van: a Júlia Esküvői Ruhaszalon mindig figyelemmel követi a trendeket, készen áll erre a kihívásra is, nem kell attól tartanod, hogy nem sikerül megtalálni a számodra tökéletes kismama esküvői ruhát.

Az persze kérdésként merül fel, hogy a nagy nap a várandósság melyik időszakára esik. Mekkora pocakot szeretnénk elrejteni, vagy éppenséggel büszkén kiemelni. Bár nyilván egy bizonyos mérettől már igencsak nehéz lenne titkolni az örömhírt, de azért a könnyű anyagból készült, lágy esésű fazonok rafináltul finoman tudják leplezni a gömbölyödést.

Általánosságban elmondható, hogy a várandós menyasszonyoknak leggyakrabban a tradicionális empire típusú esküvői ruhát szokták ajánlani. Az elegáns, letisztult szabást, ami gyönyörűen kihangsúlyozza a bármilyen fajta nőiességet.

Természetesen a fokozatosan lefelé bővülő „A” vonalú menyasszonyi ruha is jó választás lehet kismamáknak, ha éppenséggel inkább az anyaságot szeretnénk kiemelni a megjelenésünkben; de akár szűkebb szabású, az alak vonalát követő fazont is választhatunk ebben az esetben.

Kismama menyasszonyi ruha – amire nem is gondolnál

Tippek, hogyan dobhatod fel még jobban a viseletedet:

 • gondolkodj bátran színekben: ha már babát vársz, egy vidám, piros árnyalatú esküvői ruha csak erősíti a menyasszony egyediségét
  • de az is frappáns ötlet, ha csak valamilyen színes kiegészítővel teszed pikánsabbá, mint például egy, a ruhától eltérő szalaggal

Extra tipp:

Ha rózsaszín vagy kék szalagot választasz, finoman utalhatsz a baba nemére is.

 • várandósan is büszkén vállalhatod a nőiességedet:
  • emeld ki bátran dús kebleidet – az empire fazon ebben is segíthet
  • ha szerencsés alkatodnak köszönhetően lábaid megőrzik a karcsúságukat, ne szégyelld megmutatni: viselj rövid szabású esküvői ruhát!

Kismama menyasszonyi ruha – további hasznos tanácsok

Döntsél bármelyik ruhafazon mellett, van néhány dolog, amit érdemes mindenképpen szem előtt tartani:

 • legyen a ruhád kényelmes! – a saját és a baba érdekes is ezt kívánja, hiszen te is fáradékonyabb lehetsz, és a picinek sem tesz jót, ha ruhád túl szűk, és nem jó érzés viselni
  • ez nemcsak a ruhát, de a kiegészítőket is érinti: a cipő legyen inkább lapos sarkú, ezek között is akadnak nagyon szép és nőies fajták
  • ügyelj arra, hogy a nem látható fehérneműk se szorítsanak!
 • mivel a pocak mérete folyamatosan változik, érdemes rendszeresen, egészen az esküvő előtti napokig ellenőrizni a méretét: nehogy a neves alkalommal legyenek problémák

Egyvalamit sose feledj: állapotod mindenképpen hozzáad egy olyasfajta utánozhatatlan kisugárzást saját, egyedi nőiességedhez, aminek köszönhetően feledhetetlen szépséged bármilyen esküvői ruhában ragyogni fog.

Menyasszonyi ruha próbára bejelentkezés a Júlia Esküvői ruhaszalonban:

 

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.