Koszorúslány ruha gyerekeknek - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Koszorúslány ruha gyerekeknek

Koszorúslány ruha gyerekeknek

Régi szép hagyomány, mely szerencsére napjainkban is tovább virágzik, hogy az esküvőn a tanúk mellett megtalálhatóak a koszorúslányok is. Korábbi írásunkban elmeséltük már, hogy milyen fontos feladataik, funkcióik vannak nekik, illetve, hogy koszorúsleányok lehetnek kisgyermekek és felnőtt barátnőink egyaránt. Természetesen az is szóba került már, hogy milyen ruhát viseljenek, de azért lássuk be: ha kislányokat választanak ki erre a nemes feladatra, az már mindenképpen kicsit megnehezíti a megfelelő ruha kiválasztását – vagy mégsem? Ennek járunk most utána.

Koszorúslány ruha gyerekeknek – hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Barátnőnk esküvőjére vagyunk hivatalosak, és gyermekünket felkérték, hogy emelje az esemény fényét azzal, hogy koszorúslányként vesz részt rajta? Ez mindenekelőtt nagyon megtisztelő, ám rögvest jön a kérdés, hogy: „rendben, de mit vegyen fel”?

A válasz lehet, hogy a lehető legegyszerűbben fog alakulni, ugyanis sok menyasszony szereti maga kontrollálni az esküvő fényét, és szereti kontroll alatt tartani a fontos pozíciót betöltő szereplőt esküvői ruházatát is. Így hát lehet, hogy a felkéréssel együtt már kapjuk is a kiválasztott ruhafazont.

Na de mi a helyzet akkor, ha szabad kezet adnak nekünk? Természetesen ekkor is érdemes azért utánajárni annak, hogy milyen stílusú lesz az esküvő, mi lesz az uralkodó színvilág, mert fontos, hogy leányunk is harmonikusan illeszkedjen be majd ebbe a világba. Ezért javasoljuk, hogy a menyasszonnyal mindenképpen egyeztessünk a kiválasztás után, de még a megrendelés előtt, nehogy túlzottan eltérjenek az elképzelések.

Ha több hasonló korú gyermek lett felkérve, velük is lehet ötletelni: kedves lehet például, ha egyforma fazonú, de különböző színárnyalatú ruhákat választunk nekik.

De az is jó megoldás, ha a meghívott anyuka és a lánya visel egyforma ruhát, csak éppen különböző méretben, ezzel is hangsúlyozva az összetartozást. Szerencsére a szalonokban már ilyen kérésekre is felkészülten várjuk a betérőket.

Bizony manapság a kislány koszorús ruhák terén is gyakorlatilag csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek: bármilyen színben/anyagban/méretben/fazonban – abronccsal vagy anélkül, akár már egyéves korúaknak is! – meg lehet találni a számunkra (és gyermekünk számára) ideálisat.

Koszorúslány ruha gyerekeknek – pár jó tanács

Végül álljon itt néhány hasznos tipp, amit nem árt figyelembe venni a kislány koszorús ruha kiválasztásakor:

  • kicsiknek lehetőleg rövid fazont válasszunk, hogy szabadon tudjon benne rohangálni egész nap
  • jobb, ha béreljük a ruhát, mert hamar kinövi
  • ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem (szalonunkban megtalálod ezeket is):
    • gyöngyös fejdísz, szalagok, hajékek
  • cipő! mindenképpen próbálja fel őket gyermekünk a viselés előtt!

Tudtad-e  …hogy már festhető kiscipőket is lehet kapni?

Ha kérdés merülne fel, keressetek minket bátran! Bármilyen egyedi kérésre találunk megoldást!

Menyasszonyi ruha és koszorúslány ruha próbára bejelentkezés a Júlia Esküvői ruhaszalonban:

 

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb. A tökéletes összképhez, fontos az esküvő színvilágához megfelelő koszorúslány ruha kiválasztása, amelyeket kortól függetlenül megtalálhatnak szalonunkban a koszorúslányok.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.