}

H - P 10.00 - 18.00

SZ 10.00 - 14.00

Tari Mária Irén

+36 1 704 0091

Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Budapest, VI. kerület

1001 Mark Boulevard St.

New York, NY, US.
}

Mon - Sat 8.00 - 18.00

Sunday CLOSED

Sales department

+01 2345 6789

Menyasszonyi ruha körte alkatra

Keskeny váll és derék, kisebb keblek, szélesebb csípő, erősebb combok jellemzik az alkatodat? Akkor gratulálunk! Ugyanis azon szerencsésekhez tartozol, akik a legnőiesebb alakúaknak mondhatják magukat – nem véletlen, hogy a férfiak is nagyon vonzódnak hozzá, hiszen maga a termékenységet látják benne. Ez az úgynevezett körte alak, ami elsősorban a lefelé szélesedő testalkatot jelenti. Nézzük, mi a helyzet az esküvői ruhák terén, mi lehet jó erre az alakra, mi kevésbé, és mi tud még hozzátenni picit a látványhoz a nagy napon?

Menyasszonyi ruha körte alkatra – mi az ideális fazon?

Felül vékonyabb, alul szélesebb – érdemes tehát ennél az alkatnál arra odafigyelni, hogy optikailag ellensúlyozzuk a két rész közötti különbséget. Lássuk, milyen menyasszonyi ruhatípusok segíthetnek ebben.

  • Ha rendszeresen olvasod cikkeinket, akkor lehet, hogy már ki is találtad, mi az egyik javaslat: hát persze, hogy az “A” vonalú esküvői ruha! :) Felül keskeny, lefelé szélesedik – tehát kiválóan illik a körte alkathoz.
  • Ugyancsak jó választás lehet az empire szabású menyasszonyi ruha-fazon is: mivel ez is lazán lefelé bővül, így elrejti az esetlegesen erős hasat és a jellemzően széles csípőt.
  • A királylány- vagy báli ruha-fazon is megfelelő, hiszen az kiemeli a keskeny derekat, és a csípő szélessége is természetesebbnek hat benne. A mellméretet növelheted azzal, ha a felső részen van valami csillogó vagy bármiféle díszítés, fodor.
  • Különleges és modern külsőre vágysz? Akkor neked való az aszimmetrikus esküvői ruha: eltereli a figyelmet az alkatról meg az erősebb csípőről, ugyanakkor takarást ad a hátnak és a mellkasnak – valamint a pánt nélküli ruha helyett is jó alternatíva.

Menyasszonyi ruha körte alkatra – mit érdemes inkább kerülni?

  • A szűk, egyenes szabású menyasszonyi ruhákat, mert az kiemelheti az előnytelennek tartott formákat.
  • A sellő fazonú esküvői ruha-fazont, hasonló okokból kifolyólag.

Menyasszonyi ruha körte alkatra – mivel lehet még feldobni?

Érdemes mindig az arányokra figyelni! Ami kicsi, növeljük meg optikailag, ami nagy, arról tereljük el a figyelmet!

  • Ha a ruha vállrésze egyedi megoldású, kevésbé lesz feltűnő a csípő: lehet az például egy szélesebb nyakkivágás vagy fodrok a vállon.
    • A pánt nélküli felsőrész vagy a V-nyakkivágás ugyancsak segíthet ebben.

Tereljük a figyelmet a sejtelmes dekoltázs felé vagy a karcsú derék irányába!

  • …például egy dísszel a kivágás alján vagy egy díszesebb övvel a deréktájon.

Az esküvő a legtöbb hölgy számára arról is szól, hogy megmutassa, mennyi nőiesség lakozik benne. Neked szerencséd van: alkatodnál fogva nem lesz nehéz ezt bebizonyítani!

Menyasszonyi ruha próbára bejelentkezés a Júlia Esküvői ruhaszalonban:

 

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.