"A" vonalú menyasszonyi ruha

Menyasszonyi ruha körte alkatra

Menyasszonyi ruha körte alkatra

Keskeny váll és derék, kisebb keblek, szélesebb csípő, erősebb combok jellemzik az alkatodat? Akkor gratulálunk! Ugyanis azon szerencsésekhez tartozol, akik a legnőiesebb alakúaknak mondhatják magukat – nem véletlen, hogy a férfiak is nagyon vonzódnak hozzá, hiszen maga a termékenységet látják benne. Ez az úgynevezett körte alak, ami elsősorban a lefelé szélesedő testalkatot jelenti. Nézzük, mi a helyzet az esküvői ruhák terén, mi lehet jó erre az alakra, mi kevésbé, és mi tud még hozzátenni picit a látványhoz a nagy napon?

Menyasszonyi ruha körte alkatra – mi az ideális fazon?

Felül vékonyabb, alul szélesebb – érdemes tehát ennél az alkatnál arra odafigyelni, hogy optikailag ellensúlyozzuk a két rész közötti különbséget. Lássuk, milyen menyasszonyi ruhatípusok segíthetnek ebben.

  • Ha rendszeresen olvasod cikkeinket, akkor lehet, hogy már ki is találtad, mi az egyik javaslat: hát persze, hogy az „A” vonalú esküvői ruha! :) Felül keskeny, lefelé szélesedik – tehát kiválóan illik a körte alkathoz.
  • Ugyancsak jó választás lehet az empire szabású menyasszonyi ruha-fazon is: mivel ez is lazán lefelé bővül, így elrejti az esetlegesen erős hasat és a jellemzően széles csípőt.
  • A királylány- vagy báli ruha-fazon is megfelelő, hiszen az kiemeli a keskeny derekat, és a csípő szélessége is természetesebbnek hat benne. A mellméretet növelheted azzal, ha a felső részen van valami csillogó vagy bármiféle díszítés, fodor.
  • Különleges és modern külsőre vágysz? Akkor neked való az aszimmetrikus esküvői ruha: eltereli a figyelmet az alkatról meg az erősebb csípőről, ugyanakkor takarást ad a hátnak és a mellkasnak – valamint a pánt nélküli ruha helyett is jó alternatíva.

Menyasszonyi ruha körte alkatra – mit érdemes inkább kerülni?

  • A szűk, egyenes szabású menyasszonyi ruhákat, mert az kiemelheti az előnytelennek tartott formákat.
  • A sellő fazonú esküvői ruha-fazont, hasonló okokból kifolyólag.

Menyasszonyi ruha körte alkatra – mivel lehet még feldobni?

Érdemes mindig az arányokra figyelni! Ami kicsi, növeljük meg optikailag, ami nagy, arról tereljük el a figyelmet!

  • Ha a ruha vállrésze egyedi megoldású, kevésbé lesz feltűnő a csípő: lehet az például egy szélesebb nyakkivágás vagy fodrok a vállon.
    • A pánt nélküli felsőrész vagy a V-nyakkivágás ugyancsak segíthet ebben.

Tereljük a figyelmet a sejtelmes dekoltázs felé vagy a karcsú derék irányába!

  • …például egy dísszel a kivágás alján vagy egy díszesebb övvel a deréktájon.

Az esküvő a legtöbb hölgy számára arról is szól, hogy megmutassa, mennyi nőiesség lakozik benne. Neked szerencséd van: alkatodnál fogva nem lesz nehéz ezt bebizonyítani!

Menyasszonyi ruha próbára bejelentkezés a Júlia Esküvői ruhaszalonban:

 

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.