"A" vonalú menyasszonyi ruha -Júlia Esküvői Ruhaszalon

Esküvői ruha telt keblű menyasszonyoknak

Esküvői ruha telt keblű menyasszonyoknak

Akinek ilyen van,az sokszor érzi gondnak, de aggodalomra nincs ok, erről szól a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása. Ha azok közzé tartozol , kis odafigyeléssel, ízléses keretek között érdemes kihangsúlyozni ezt az adottságot.

Nincs ez másképp a nagy napon sem, ám ahhoz, hogy a legtökéletesebb hatást érd el az esküvőn, azért érdemes megfontolni, milyen menyasszonyi ruhát válassz magadnak. Lássuk kicsit részletesebben, milyen menyasszonyi ruhák állnak jól a telt keblűeknek, és melyek azok, amelyek kevésbé előnyösek.

Esküvői ruha telt keblű menyasszonyoknak – mi áll jól nekik?

  • Hát persze, hogy a gyakorlatilag bármilyen alakon jól mutató „A” vonalú menyasszonyi ruhák. Mivel ez optikailag nyújt és karcsúsít, ettől a termeted még sudárabbnak fog hatni, ami csak tovább hangsúlyozza nőiességedet.
  • De ugyancsak neked találták ki a görög stílusú esküvői ruhafazont is, ami kifejezetten a telt keblek finom kiemelésére alkalmas: a mell alatti szabás a diszkrét, V-alakú dekoltázs felé irányítja a szemet, a leomló redők pedig kecsessé varázsolják hozzá az alakot.

Esküvői ruha telt keblű menyasszonyoknak - "A" vonalú menyasszonyi ruha -Júlia Esküvői Ruhaszalon

Esküvői ruha telt keblű menyasszonyoknak – kevésbé előnyös fazonok

  • A hagyományosabb jellegű báli típusú menyasszonyi ruha – főleg, ha a felsőrésze kifejezetten szűk vagy ejtett csipkerésszel rendelkezik – túlzottan kiemelhetik, így erősítik a mellrészt.
  • A  mell alatti, empire stílusú esküvői ruhafazon erős keblekkel párosítva kismama, hatást kelt.
  • A túlzottan hangsúlyos díszítések, főleg a mellrész közelében, ismét nem a legszerencsésebbek, ismét a túlhangsúlyozás miatt.

Esküvői ruha telt keblű menyasszonyoknak – további hasznos tanácsok

Mivel telt keblekről, illetve annak kiemeléséről vagy elrejtéséről beszélünk, a menyasszonyi ruhák esetében alapvetően a kivágások, dekoltázsok formája a leginkább meghatározó kérdés.

  • A – mint az a nevéből is látszik – mediterrán stílusú Carmen-kivágás egyenesen erre a nőiesebb típusú testalkatra lett megálmodva, így bátran ajánlhatjuk minden telt keblű menyasszonynak.
  • A V alakú kivágás a ruha mellrészén , egy szép dekoltázst biztosít, másrészt a sziluettet is nyújtja, így mindenképpen előnyös választás lehet.
  • A négyzet alakú kivágás gyakorlatilag minden testalkaton jól mutat, így a telt keblekhez is passzol.
  • A nyakpántos megoldás is jó lehet, mert nyújtó hatása van és egy biztonság érzést ad.
  • A szív alakú kivágás szépen tudja hangsúlyozni a nőies formákat.

Tipp:

A telt felsőtest kihangsúlyozásában segít, ha a ruha pántos, és bő szoknyával párosul.

 

Ha ízlésesen, azaz sokat sejtetően, de nem túl sokat láttatóan öltöztet a ruha, telt kebleiddel te lehetsz a legnőiesebb menyasszony. Térj be a Júlia Esküvői Ruhaszalonba, és találd meg az igazán neked való álom-esküvői ruhádat!

Menyasszonyi ruha próbára bejelentkezés a Júlia Esküvői ruhaszalonban:

 

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.