Menyasszonyi uszály - Court-udvariuszály

Esküvői ruha alakra szabva – tökéletes menyasszonyi ruha mindenkinek

Esküvői ruha alakra szabva – tökéletes menyasszonyi ruha mindenkinek

Minden leendő menyasszony szeme előtt már jó előre ott lebeg az elképzelés, milyen gyönyörűséges ruhában lesz majd a nagy napon. Aztán, amikor oda kerül a sor, rá kell döbbennünk egy nagy igazságra: a valóság és az álom között néha bizony nagy szakadék húzódhat.

Ennek pedig az az oka, hogy leggyakrabban olyan hölgyeken (modelleken, színésznőkön) látunk csodás menyasszonyi ruhakölteményeket, akiknek az alakja az éppen aktuális divat szerint a lehető legjobban közelít az ideálishoz. És hát azt is be kell látnunk, az emberek nagy része nem feltétlenül ugyanolyan adottságokkal van ellátva – gondoljuk mi.

A valóság azonban ennél rafináltabb: valójában ezek a modellek is ugyanolyan nők, mint mi vagyunk, azaz az ő alakjuk sem éppenséggel olyan „tökéletes”, mint amilyennek tűnik és mi hisszük. A különbség az, hogy ők – vagy a mögöttük álló profi stylistok – tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy mi áll nekik jól és mi nem, mivel lehet hangsúlyozni vagy éppen elrejteni bizonyos formákat.

Tehát egyrészt – ha netán eddig nem lettél volna tisztában vele  –  te is legalább annyira szép, vonzó és jó alakú vagy, mint az ideálként imádott hírességek. Másrészt pedig a jó hírünk az, hogy nem elég, hogy ugyanannyira jó nő vagy, de minden esélyed megvan arra is, hogy éppannyira jól tudj mutatni, mint ők. Csak éppen nem árt, ha te is tisztában vagy azokkal a trükkökkel, amiket ők alkalmaznak. Most induló cikksorozatunkkal ilyen tippeket osztunk meg veled.

Esküvői ruha alakra szabva – legyünk tisztában az adottságainkkal

Így hát a varázslatos menyasszony képe, amely a szemed előtt lebeg, tényleg nem csupán álom, mindössze annyi a lényeg, hogy tudni kell összehangolni az elképzelést a lehetőségekkel, és adott esetben az előbbit egy kissé finomhangolni. Gondolok itt például arra, hogy hiába szeretnél amolyan igazi, menyasszonyi habos-babos ruhát ölteni, ha netán kis, törékeny testalkatod van, ugyanis lehetséges, hogy valamilyen éppen csak kicsit más fazonban sokkal inkább lehetsz feledhetetlenül szépséges.

Az első és talán legfontosabb szabály: legyél tisztában azzal, hogy hogyan nézel ki. Légy büszke az erősségeidre, és hangsúlyozd ki azokat.

Esküvői ruha alakra szabva – de milyen is az az alak?

Természetesen mindenki néz tükörbe, ezért legtöbbünk tudja, hogy milyen alakja van. De melyek azok a speciális jellemzők, amik befolyással lehetnek a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztásakor? A teljesség igénye nélkül lássunk néhányat:

  • az átlagnál magasabb, nádszálkarcsú termet,
  • az átlagnál alacsonyabb, „dédelgetnivaló” termet,
  • a modellekhez hasonló vékony, „fiús” alkat,
  • a szupernőies „homokóra” alkat,
  • a „körte”, vagyis az igazi Éva-alkat, vagy éppenséggel
  • a kicsit párnásabb, azaz az „alma”-alkat
Esküvői ruha fazonok- Női testalkatok
Esküvői ruha fazonok kiválasztása – Női testalkatok

Mindegy, melyik kategóriába tartozol, megvannak azok az erősségeid, amiket érdemes kihangsúlyozni. Legyen az alakod bármilyen is, a Júlia Esküvői Ruhaszalon blogjában a következő írásainkban megmutatjuk, hogyan találhatod meg álmaid esküvői ruháját.

Menyasszonyi ruha próbára bejelentkezés a Júlia Esküvői ruhaszalonban:

 

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.