Menyasszonyi ruha kiválasztása biztonságban!

Fő a biztonság a menyasszonyi ruhapróbán is!

 

Tarthatom jövőre az esküvőmet? Ha igen mikor? Induljak lefoglalni a helyszínt, a menyasszonyi ruhát? Ilyen és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatnak? Ha igen, de még kérdés, hogy mikor indulj el „a” menyasszonyi ruhát kiválasztani, elmondjuk, hogy mire számíts ha megérkezel hozzánk. Tudd, hogy fő szempont a tökéletességre törekvés, úgy az esküvői ruha, mint a biztonság szempontjából.

Egy előzetesen megbeszélt időpontba várunk Titeket, maximum 2 kísérővel tudunk fogadni benneteket kedves menyasszonyok. Természetesen orrt és szájat eltakaró maszkban érkezzetek, ahogy mi is azt viselünk. A szalonunkban folyamatos a fertőtlenítés. A Júlia esküvői ruhaszalonban mindent megteszünk az előírásoknak megfelelően a biztonságos, mindenki egészségét védve egy kellemes, hangulatos ruhapróbáért.

Hogyan alakul az esküvői szezon?

Újra elérkezett az az időszak amikor Ti kedves menyasszonyok keresitek, kutatjátok a következő évre 2021 tervezett esküvőtökre ” A” menyasszonyi ruhát. Az idei év nagyon sok bizonytalanságot, váratlan fordulatot hozott mindenki életébe, ezért sok esküvő időpontját kellet átütemezni a következő évre. A várva várt nagy nap, az esküvő időpontjai kissé átíródtak! Hogy, hogy alakul a 2021 es év esküvői szezonja az még kérdéses, de az biztos, hogy sok új szempont, kompromisszum szerepel a házasulandók esküvő szervezésében. Azt már láthattátok, érzékelhettétek a tavalyi év tapasztalatából is, hogy az esküvők időpontja kissé leszűkült, a tavasztól őszig tartó időpontok a legkellendőbbek. Arra mindenképpen készüljetek fel, hogy úgy a szalonokban, mint a helyszíneken már most sok a jövői évre lefoglalt időpont.

Ne késlekedj, még idén kezd el a szervezést!

Tanácsos már most év végén időpontot, helyszínt foglaljatok, illetve már decemberben kezdjétek el a menyasszonyi ruha kiválasztását, hiszen ez az esküvői előkészületek egyik legfontosabb része. Ez egy időt igénylő esemény, ami csak Rólad szól kedves menyasszony! Ahogy közeledik az év vége úgy érkeznek a Júlia esküvői szalonba is a csodaszép 2020-as modellek mellé a 2021 es évi menyasszonyi ruha modellek. Továbbra is igyekszünk, ahogy eddig is minden évben, hogy kínálatunkban ott legyen minden stílusú minden fazonú menyasszonyi ruha: az elegáns, a modern, a klasszikus, a romantikus, a bohó, az ‘A’ vonalú, a sellő, a hercegnős. Mindezek a csodálatos menyasszonyi ruhák a legkülönfélébb anyagokból: csipke, tüll, szatén, selyem szatén anyagból varázslatos kivitelezésben. Sokan igyekeztek biztosra menni, ezért számos esetben az ifjú pár a szabadtéri esküvő mellett dönt, hiszen így a szabályok betartása, az egészség védelme könnyebben megoldható.

‘A’ vonalú menyasszonyi ruha

Mi az amit nyújtunk Neked a menyasszonyi ruha kiválasztásakor és a próbán?

Szakmai tanácsokat, ingyenes ruhapróbát. Több stílusú ruhák felpróbálását mind addig amíg a Te stílusodnak megfelelőt megtaláljuk. Egyedi modelleket, akár a klasszikus vagy modern divatot kedveled. Kiegészítőket biztosítunk amitől még tökéletesebb lesz a kinézeted. Sok szeretettel várunk minden kedves menyasszonyt szalonunkban, egy kellemes, hangulatos, biztonságos ruhapróbára. Találjuk meg együtt A RUHÁT, hogy éld át a Wow érzést.

Csipke menyasszonyi ruha

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.