Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon

A legnépszerűbb menyasszonyi ruhák

A legnépszerűbb menyasszonyi ruhák

Az öltözködésnek, függetlenül attól, hogy milyen fajta ruháról legyen szó – akár férfi, akár női, akár hétköznapi, akár alkalmi –, minden korban megvan a maga rendje, divatja. Nincs ez másként az esküvői ruhák esetében sem. Persze ez nem jelenti azt, hogy korábban nagy népszerűségnek örvendő modellek ne kerülhetnének újra a középpontba, és ne élhetnék újra reneszánszukat. De vajon most, napjainkban melyek a legnépszerűbb menyasszonyi ruha fazonok? Cikkünk nem állít fel sorrendet a legnépszerűbb menyasszonyi ruhák között, csupán ismerteti azokat.

Legnépszerűbb menyasszonyi ruhák – Klasszikus menyasszonyi ruha

Kezdjük mindjárt egy olyan modellel, amely talán sose megy ki a divatból – nem véletlenül hívják „klasszikus”-nak. De vajon mitől lesz egy menyasszonyi ruha klasszikus? Hát alapvetően az elegáns, de egyszerűségében is különleges összhatástól. Természetesen fehér szín, letisztult világ, visszafogott díszítés. Hagyományos szabású ruha, lágy eséssel, minőségi anyagokkal. Ez minden testalkaton jól áll, és kihangsúlyozza a nőiességet. A Júlia Esküvői Ruhaszalon klasszikus menyasszonyi ruháit a linkre kattintva tekintheted meg.

Legnépszerűbb menyasszonyi ruhák –  „A” vonalú menyasszonyi ruha

Az „A”vonalú esküvői ruha tulajdonképpen a klasszikus kategóriába sorolható. Mint a neve is mutatja, a ruha fent, a derékrészen testhez simul, majd lefelé fokozatosan szélesedik, mintegy „A” betűt formázva. Ez is szinte minden alkathoz megfelelő választás, különösen a kevésbé vékony hölgyek számára, hiszen kiválóan karcsúsít az alakja miatt. Bármilyen stílusú menyegző során viselhető, és nagyon látványosan díszíthető. A Júlia Esküvői Ruhaszalon „A” vonalú menyasszonyi ruháit a linkre kattintva tekintheted meg.

 

Legnépszerűbb menyasszonyi ruhák – Letisztult vonalú menyasszonyi ruha

Ezek a ruhák is gyakorlatilag az első két típus egyik változatainak tekinthetőek. Egyszerű esés, visszafogott vonalak jellemzik, ezért is számít örökzöld slágernek az esküvői ruhafajták között. Ha ezt választod, megtapasztalhatod az elegáns nőiesség semmihez sem fogható érzését! A Júlia Esküvői Ruhaszalon letisztult vonalú menyasszonyi ruháit a linkre kattintva tekintheted meg.

Legnépszerűbb menyasszonyi ruhák – Csipke menyasszonyi ruha

Egyértelmű, hogy a csipke töretlenül hódít folyamatosan, manapság éppannyira, mint dédanyáink idejében. És talán nem túlzás azt állítani, hogy soha nem is fog kimenni a divatból, hiszen mi sem elegánsabb, mint ez az egyszerűségében is lélegzetelállító, törékeny díszítés? Az esküvő pedig nem is lehetne alkalmasabb a viselésére. A ruhán szinte bárhol megjelenhet, finoman körbefonva a dekoltázst vagy sejtelmesen áttetszővé téve a vállak vonalát. A Júlia Esküvői Ruhaszalon csipke menyasszonyi ruháit a linkre kattintva tekintheted meg.

Legnépszerűbb menyasszonyi ruhák – Sellő fazonú menyaszonyi ruha

Íme egy kissé már merészebb irányvonal, a sellő fazonú esküvői ruha. Felülről lefelé, egészen a térdig a test vonalát követi, majd hirtelen kibővül, mintha egy bájos sellő farkuszonyát akarná formázni. Természetesen ez a szabás kiválóan alkalmas az alak kihangsúlyozására. Főleg azon hölgyek számára előnyös, akiknek domborulatai visszafogottabbak, hiszen ez a szabás erősíti a kevésbé feltűnően gömbölyded formákat is. A Júlia Esküvői Ruhaszalon sellő fazonú menyasszonyi ruháit a linkre kattintva tekintheted meg.

Legnépszerűbb menyasszonyi ruhák – Rövid menyasszonyi ruha

Ha szeretnél egy kis extravaganciát csempészni életed nagy pillanatába, a rövid fazonú esküvői ruhát neked találták ki! A megszokottól eltérő, mindemellett bohéman vidám fazon biztosan feldobja az esküvő hangulatát! Manapság kifejezetten trendi ez a menyasszonyi viselet, ezért, különösen, ha büszke vagy hosszú, karcsú lábadra, bátran ajánljuk neked a rövidebb esküvői ruháink egyikét! A Júlia Esküvői Ruhaszalon rövid menyasszonyi ruháit a linkre kattintva tekintheted meg.

Térj be hozzánk, és válogass kedvedre modelljeink közül! Kínálatunkban biztosan meg fogod találni azt az esküvői ruhát, amire vágytál, és amelyet kifejezetten a te alakodra álmodtak meg.

Menyasszonyi ruha próbára bejelentkezés a Júlia Esküvői ruhaszalonban:

 

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.