A tökéletes esküvői ruha kiválasztásának titka

A tökéletes esküvői ruha kiválasztásának titka

A tökéletes esküvői ruha kiválasztása a menyasszony életében egy kiemelkedő pillanat. Minden hölgy álma, hogy szépségesen tündököljön a nagy napon menyasszonyi ruhájában. Stílus, fazon, kényelem, vélemények mindezek harmonizálása a tökéletes megjelenés eredményét alkotja. Esküvői ruhákból nagyon sok féle van. Nem egyszerű megtalálni az igazit. Hogy mégis hogyan válaszd ki a legmegfelelőbbet, ahhoz most elárulunk egy receptet.

 

Hozzávalók egy tökéletes esküvői ruha kiválasztásához

 • Türelem
 • Idő
 • Ruhaszalon
 • Kísérő

Ha ezek megvannak, jöhet a következő lépés ami még közelebb vihet a nagy napon való tökéletes megjelenéshez.

 

Előkészületek a tökéletes esküvői ruha megtalálásához

 • Az  esküvői ruhapróba napjára tedd szabaddá magad! Hangolódj rá, készülődj kellemesen.
 • Legyen elképzelésed a stílusról, fazonról. Tudd, hogy mit szeretnél felpróbálni, milyen színt, milyen vonalú menyasszonyi ruhát.
 • Nyitottság. A fentebb említett dolgok mind fontosak, de ugyanakkor légy nyitott a szakmabeliek meglátására, tanácsára. Próbálj fel olyan ruhákat is amire nem gondoltál. Meg fogsz lepődni!

 

Ha mindezek megvannak irány a menyasszonyi ruhapróba!

 

A tökéletes esküvői ruha kiválasztásának titka
Menyasszonyi ruhapróba

 

Egy tökéletes esküvői ruhapróbának olyannak kell lennie mint egy ünnep. Kellemes környezet, kölcsönös kommunikáció, stílus tanácsok. Mondhatjuk úgy is, hogy ennek az eseménynek meg kell adni a módját, hiszen nem minden nap van menyasszonyi ruhapróbán az ember lánya.

 

A tökéletes esküvői ruha kiválasztásának 3 titka

A fenti „receptben” szerepelnek szempontok, amiket érdemes figyelembe venni a tökéletes esküvői ruha kiválasztásánál. Lássuk összefoglalva is mi kell ahhoz, hogy jól válasz.

 1. Kényelem, forma  – Ezek nem elhanyagolható szempontok. Ugyanakkor nyílván más érzés, más mozgást kíván meg egy menyasszonyi ruha viselése. Mégis légy biztos, ruha még ilyen jól nem állt rajtad!
 2. Anyag, szín – Ennél a pontnál is lehetnek iránymutató elképzeléseid, sőt jó ha vannak!
 3. Képzeld magad elé a nagy pillanatot, ahogy a vőlegényed felé sétálsz. Képzeld el a vőlegényed arcát, milyennek fog Ő látni Téged? Összhangban lesznek a ruháitok?
A nagy pillanat

Végezetül eláruljuk azt a 3 titkot ami biztosan a tökéletes esküvői ruha kiválasztásában segíthet. Ha ezeket felismered, akkor biztos lehetsz, hogy ebben az esetben is megtaláltad az Igazit.

 • Először is bárki bármit mond te ragaszkodsz a kiválasztott esküvői ruhádhoz, nem tudnak eltántorítani.
 • Le sem akarod venni a kiválasztott esküvői ruhádat.
 • Örömkönnyek az arcodon és a kísérőid is elégedettek.
A tökéletes esküvői ruha kiválasztásának titka
A tökéletes esküvői ruha kiválasztásának titka

Hosszúnak tűnik? Reméljük is! Mert ez csak Rólad kell szóljon és a megfelelő menyasszonyi ruhamegtalálásához mindezek a pontok elengedhetetlenek. A Júlia Esküvői Ruhaszalonban megkapod a ruhát, a stílust, a stílus tanácsokat és azt az emberi kapcsolatot ami ki kell, hogy alakuljon közötted és a tanácsadód között, hiszen innentől együtt dolgoztok a nagy napig!

Várunk szeretettel!
Jelentkezz be elérhetőségünk bármelyikén!

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.