Tavaszi esküvői ruha

Tavasz: színek, formák, esküvői ruhák

Esküvői ruhák tavaszi esküvőre? Ennél szebb mi lehet? A tavaszi természet ihlette esküvői ruha, csodálatos formái, színei egy pluszt adnak az egész ünnepséghez.

Minden évszaknak, így a tavasznak is megvan a maga szépsége. A tavaszi hónapok a romantika hónapjai, szokták is mondani, hogy a tavasz a szerelem évszaka.
Aki ebben az időszakban tartja az esküvőjét kihasználhatja a természet adta szépségeket, lehetőségeket. A fények, illatok, színek sokasága bontakozik ki ebben az évszakban.

 

1. Tavaszi esküvő és a természet ébredése

A kellemes tavaszi időjárás optimális egy csodálatos esküvőre. Nem kell a hideget, vagy a forróságot megoldani. Az évszakra jellemző a langyos napsütés, a lágy szellő. A természet maga kínálja a tökéletes klímát. Igaz szeszélye is van ennek az évszaknak, zápor, eső bármikor előfordulhat. De gondoljunk csak a népi hiedelmekre, mely szerint ha a lakodalom napján esik az eső, egyrészt áldást is jelent a frigyre.

 

2. Esküvői ruhák és a színek

Márciustól május végéig a tavaszi virágok legcsodálatosabb fajtái jelennek meg úgy szín mint forma világukban. A rügyező, virágzó fák természetes dekorációt nyújtanak.
Tökéletes választás a szikrázó tavaszi napsütésben, a virágzó, illatozó fák alatt végig vonulni esküvői ruhában és kimondani a boldogító Igent. Az esküvői ruhák lehetnek fehérek, törtfehérek, bézs ruhaköltemények is, melyek tökéletesen passzolnak az évszak pasztell színeihez.

Tavasz ihlette esküvői ruha
Tavasz ihlette esküvői ruha

3. Esküvői ruhák: formák

Akár szabadtéri, akár beltéri esküvőt tervezel, a dekorációt könnyen megoldhatod a természet adta lehetőségekből. Ha csak a meghívókra gondolunk, tervezésekor használhatjuk a természetből vett elemeket. Akik kimondottan zöld esküvőt terveznek élethű levelekkel, virágokkal adhatják át a meghívókat.

Ami a menyasszonyi ruhákat illeti a felső rész megoldása lehet pánt nélküli, vagy vékony pántos esküvői ruha. A könnyű fodrozású szoknyák, a gyöngyökkel kirakott felső részek, amelyen ha megcsillan a nap sugara az évszakra jellemző könnyedséget, üdeséget sugall. A tavaszi hónapok teljes mértékben a romantika hónapjai. S ha már romantika, akkor mindenképp meg kell említenünk az örök divatú, romantika anyagát a csipkét. Nagyon kedveltek és a természetet idézik a 3D virágokkal díszített menyasszonyi ruhák. Akár az egész ruhát beborító virágok, akár csak itt ott finoman megjelenő 3D virágok, mind mind különleges hatásúak.

„A szerelem felmelegíti a lelkünket, mint a tavaszi nap.”

         Tom Harper

3D virágos esküvői ruha
3D virágos esküvői ruha

A Júlia Esküvői Ruhaszalon számos lehetőséget kínál a tökéletes menyasszonyi megjelenéshez függetlenül attól, hogy milyen évszakban tartod az esküvődet! Mi, a Te stílusodnak és az évszaknak is megfelelő stílust segítünk megtalálni. Stílus tanácsadással, egyedi megoldásokkal és sok szép menyasszonyi ruhával várunk sok szeretettel szalonunkban.

Tavaszi esküvő
Tavaszi esküvő

Várunk szeretettel!
Jelentkezz be elérhetőségünk bármelyikén!

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.

Képek:

Fotó: Little Grandma fotóstúdió
Modell: Kiss Vivien
Menyasszonyi ruha: Júlia Esküvői Ruhaszalon