"A" vonalú menyasszonyi ruha

Egyszerű menyasszonyi ruha és az elegancia

Az egyszerű menyasszonyi ruha és a benne rejlő elegancia kérdését járjuk kicsit körbe ebben a bejegyzésünkben. Egy egyszerű, letisztult vonalú esküvői ruha is lehet elegáns, kifinomult, nőies. Hiszen minél egyszerűbb egy vonal, egy szabás annál jobban érvényesülni tud maga a személyiség és a kisugárzás. Nem attól elegáns valaki, hogy drága ruhákat, ékszereket visel. Egy elegáns menyasszonyi ruha és annak viselője egyéniségének keveredése adja meg az elegáns kisugárzást, azt a minőségi megjelenést ami miatt észreveszik, felfigyelnek rá kíváncsian követik a tekintetek és emlékeznek rá évek múlva is.

Az esküvő csúcspontja az a várva várt pillanat, amikor megjelenik a menyasszony és a vőlegény.  A menyasszonyi ruhára mindenki kíváncsi, mindenki izgatottan várja, hogy kiderüljön a választás. Fürkésző tekintetek várják a pillanatot amikor a menyasszony megjelenik.
De nem minden a ruha, nem egyes egyedül a ruha tesz elegánssá.

Sokan hol anyagi megfontolásból, hol ízlés kérdések miatt az úgynevezett egyszerű esküvői ruhákat választják.
Lássuk, hogy milyen ruhákról is van szó ilyenkor. Mitől egyszerű és mégis elegáns?

 

  • Letisztult vonalú, egyszerű menyasszonyi ruha

Ezek az egyszerű menyasszonyi ruha stílusok nőiesek, örök, időt álló eleganciát  képviselő modellek. Egyszerű szabás, letisztult vonalak, finom esés ami bármilyen alkatú menyasszonynak nagyon jó választás lehet.
Természetesen egy kis díszítéssel, egy kis csipke vagy gyöngy rátéttel kiegészítve még inkább emeli a megjelenés szépségét.

Letisztult vonalú elegáns menyasszonyi ruha
Letisztult vonalú elegáns menyasszonyi ruha

 

  • A-vonalú esküvői ruha

Legyen az kis A-vonal, vagy akár bővebb aljú, ami függ a menyasszony magaságától, szintén minden alkat számára tökéletes választás lehet. Szép vonalvezetés, finom esés, könnyű, kényelmes viselet, örök elegancia. Ezek az A-vonalú esküvői ruhák vagy más néven egyszerű menyasszonyi ruhák is tökéletes külsőt kölcsönöznek a menyasszonyoknak.

'A' vonalu menyasszonyi ruha
‘A’ vonalu menyasszonyi ruha

 

  • Rövid egyszerű menyasszonyi ruha és a benne rejlő elegancia

Vidám, kényelmes esküvői ruhákról van itt szó, amelyek ugyanakkor ellenállhatatlanná varázsolják a viselőiket. A praktikus rövid menyasszonyi ruhák, amelyek a térd felett vagy alatt is végződhetnek, kihangsúlyozzák a szép lábakat.

Rövid menyasszonyi ruha
Elegáns, rövid menyasszonyi ruha

Bármilyen esküvői ruha is kerül kiválasztásra a legfontosabb, hogy magabiztosan érezd magad benne. Ez az az érzés ami látszani is fog amikor megjelensz a nagy napon. A kisugárzásod, a magabiztosság teszik még elegánsabbá a megjelenésedet. Ahogy a híres színésznő is mondta:

„Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul.”

-Audrey Hepburn-

Az egyszerű menyasszonyi ruha és a benne rejlő elegancia egy attitűd, ami mindezek és sok más tulajdonság kombinációjából alakul ki.

A Júlia Esküvői Ruhaszalonban  megkapod a ruhát, a stílust, a stílustanácsokat és azt a szép emberi kapcsolatot ami ki alakul közötted és a tanácsadód között, hiszen ez egy közös alkotás lesz.

Várunk szeretettel!
Jelentkezz be elérhetőségünk bármelyikén!

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.