Szalagavató ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Szalagavató ruha kölcsönzés

Szalagavató ruha kölcsönzés

Az alkalmi ruházatokra általában jellemző, hogy – nevéből adódóan – viszonylag ritkán vesszük fel őket. És hát ugye vannak olyan alkalmak is, amelyek egyszeriek és (ideális esetben) megismételhetetlenek. Ilyen például az esküvő. Vagy éppenséggel a szalagavató bál. Ez utóbbiból bizonyos szempontból könnyebb, bizonyos szempontból viszont nehezebb kiválasztani az igazit, úgyhogy most egy kicsit részletesebben körüljárjuk a kérdést.

A szalagavató ünnepség egy meghatározó esemény a fiatalok életében. Ez a szép régi szokás, napjainkban is egy felejthetetlen bál keretében zajlik.  A Júlia Esküvői Ruhaszalonban minden kedves diáklány megtalálja a hozzá illő szalagavató ruháját. Csodálatos, egyedi keringő ruháink széles kínálatából választhatsz ezen esemény méltó megünneplésére.

Az első kérdés persze rögvest adódik, vagy talán nem is kérdés egyáltalán. Hiszen csak csupán azért, hogy örök, nosztalgikus emlékképeket idézzen föl mindig, ahányszor csak kinyitod a ruhásszekrényt – és egyből a szemedbe ötlik a hely nagyobbik felét elfoglaló ruhaköltemény – lássuk be, ezért nem igazán érdemes egy vagyont elkölteni, hogy utána a molyok prédájává legyen az idők során.

Rendben, tehát az első kérdés tisztázott: szalagavató ruhát leginkább kölcsönözni érdemes. És hogy milyen szempontból speciálisabb ez, mint az esküvői ruha? Hát azért, mert igencsak nagy a valószínűsége, hogy nagyjából egy egész osztálynak lesz szüksége ugyanolyan ruhára, ugyanarra az időpontra. (Na jó, fele osztály, mert egyik felének ugyanaz a férfi, a másiknak ugyanaz a női ruhafazon lesz.) Mert hát ugye, milyen táncot táncolnak leginkább a középiskolákban az éves szalagavató bálon?

  • keringő
  • palotás
  • saját egyéni osztálytánc

Az első kettőnél feltétlenül, és jellemzően a harmadiknál is, a lányok és fiúk azonos fazonú ruhát viselnek. Ez azt jelenti, hogy a kiválasztott ruhafazonból nagyobb mennyiségnek kell rendelkezésre állnia, különböző méretekben. Ennek persze megvannak az előnyei és a hátrányai is. Melyek ezek?

Szalagavató ruha kölcsönzés  hátrányai

  • A ruhát közösen, konszenzusosan kell kiválasztani;
  • mindezt lehetőleg úgy, hogy személyesen egyszerre mindenki elmegy a kiválasztott szalonba, és közösen dönt a kínálat alapján;
  • mivel a szalagavatónak megvan a maga bejáratott szezonja, ezért megvan a veszélye annak, hogy ha nem kezditek el idejében a szervezést, akkor már nem lesz túl nagy a kínálat, és a maradék lehetőségek egyikével lesztek kénytelenek megelégedni.

Szalagavató ruha kölcsönzés előnyei

  • Szerencsére az szalagavató ruha kölcsönzők, esküvői szalonok mindezek ismeretében széles kínálattal állnak a végzősök rendelkezésére, kifejezetten a szalagavató ruhákból nagy a választék, sokféle fazonból lehet szemezgetni, ráadásul elegendő mennyiség és több méret is rendelkezésre áll;
  • a Júlia Esküvői Ruhaszalonba  egész évben lehet menni, így akár – ami kifejezetten ajánlott is – tavasszal is fel lehet keresni, hogy az év végi/következő év eleji eseményre időben ki lehessen választani, és le is lehessen foglalni az osztály többségének megfelelő fazont;
  • így egy helyen, egy időben akár az egész osztály közösen le tudja tudni a ruhaválasztás procedúráját, ami már csak azért is jó, mert
  • ha egy helyről rendelitek meg az összes ruhát, kedvezményt is tudunk adni a kölcsönzés költségéből (és akár egyéb előnyöket is biztosíthatnak, mint pl. a kiegészítők).

A Júlia Esküvői Ruhaszalon felkészülten várja a szalagavató bálra készülőket: térj be hozzánk mielőbb, hiszen mi bármikor, bejelentkezés nélkül várunk szeretettel egy szalagavatóruha-próbára! Ruhaszalonunkat ajánlott személyesen meglátogatni, ahol az álom szalagavató ruhák mellett hasznos és egyedi, személyre szabott tanácsokkal segítjük a kedves szalagavatóra készülő Hölgyeket!

Szalagavató ruha próbára bejelentkezés a Júlia Esküvői ruhaszalonban:

 

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő szalagavatóra készülő hölgyek a különböző stílusú és fazonú szalagavató ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú szalagavató ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.