Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Menyasszonyi ruha kölcsönzés

Menyasszonyi ruha kölcsönzés

Vásárolni vagy kölcsönözni a menyasszonyi ruhát? Ez a dilemma mindig örök megoldásra váró kérdés marad a mindenkori frissen házasulni készülő párok – főleg a menyasszonyok – számára.

Elvégre ez egy olyan esemény, ami egyszeri és általában megismételhetetlen, és hiába nagy a valószínűsége, hogy az életben soha többet nem fogja viselni az ara azt a ruhát, mégis, olyan szívet melengető érzés, ahányszor csak az ember rátekint akár csak a szekrény sarkából kikandikáló hófehér ruhadarabra is, hogy ki tudja? Még lehet, hogy pusztán emiatt megéri egy életre beruházni rá. Aztán meg, még az is előfordulhat, hogy valamelyik rokonunk – adott esetben a saját lányunk – rápillant, és úgy gondolja, ő is ezt szeretné felvenni a nagy napon, és akkor már megérte a befektetést.

Válassz a Júlia Esküvői Ruhaszalon menyasszonyi ruha kínálatából fazon alapján!

Arról nem is beszélve, hogy ha megvásároljuk a  menyasszonyi ruhát, akkor az bizonyos, hogy abban utána többé (ha netán direkt egyedileg varrattuk, akkor meg még előtte sem) soha, senki más nem fog pompázni az esküvőjén – megmarad a mi egyedi és megismételhetetlen megjelenési formánknak.

Hát körülbelül ezek azok az érvek, amelyek valóban amellett szólnak, hogy ne kölcsönözzük az esküvői ruhánkat, hanem vásároljuk. És valóban, ezek bizonyára sokak számára kellően nyomós indokok ahhoz, hogy emellett döntsenek.

Ám ott a másik lehetőség, ami természetesen nem más, mint a menyasszonyi ruha kölcsönzés. Lássuk be, azért ennek is van pár, ha lehet, még a vásárlásnál is több (vagy nagyobb) előnye.

Menyasszonyi ruha kölcsönzés –  miért jó?

Melyek is tehát ezek az előnyök?

  • mindenekelőtt az anyagi vonzata: nyilvánvaló, hogy egy fazon ideiglenes viselése sokkal kedvezőbb áron elérhető, mint a soha más által nem hordott, látott, kipróbált egyedi modell
    • ráadásul általában az árban benne foglaltatik a pontos méretre alakítás illetve a komplett kezelés, azaz egyszeri tisztítás és vasalás is – ami lássuk be, egy ilyen különleges ruha esetében azért ad egy olyan biztonságot, hogy a jó kezekben nem kell attól félni, hogy bármilyen szakszerűtlen kezelés miatt megsérülne a nagy nap előtt

Meg aztán, ami hátrányuk lehetne, azokat is előnyükre tudják fordítani a kölcsönzött ruhák, ugyanis:

  • egy-egy  menyasszonyi ruhát általában maximum 2-3 alkalommal  ad bérbe a Júlia Esküvői Ruhaszalon, tehát nem arról van szó, hogy minden második menyasszony ilyen ruhát fog viselni
  • a menyasszonyi ruhák minőségére garanciát  adunk (azaz, ha az előtted ezt a ruhát viselő menyasszony bármi kárt okozna a kiválasztott modellben, gondoskodnak a megfelelő utánpótlásról)
  • mindezeken túl még arra is lehetőség van, hogy ha valaki nem szeretné mások által már korábban „levetett” ruhában kimondani a boldogító igent, ő legyen a ruhájának első viselője – persze némi felár ellenében, de még így is olcsóbban, mint ha megvenné

Érdemes tehát alaposan meggondolni, hogy egy életre szeretnénk életünk nagy napjának menyasszonyi ruháját magunkénak tudni, vagy elég, ha ezen az egyszeri és megismételhetetlen napon viseljük csak és a menyasszonyi ruha bérlése mellett döntünk.

Mindenesetre, döntsél bárhogyan is, a Júlia Esküvői Ruhaszalon szeretettel vár téged szebbnél szebb menyasszonyi ruhájával, akár vásárlásra, akár  a menyasszonyi ruha kölcsönzésre!

Menyasszonyi ruha próbára bejelentkezés a Júlia Esküvői ruhaszalonban:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.