Esküvői kiegészítők - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Esküvői kiegészítők

Esküvői kiegészítők

Talán sokan úgy gondolják, hogy az esküvőn a menyasszony számára nincsen fontosabb az esküvői ruhánál. Ez részben így is van: egy jól megválasztott ruha nyilván elengedhetetlen a királynői megjelenéshez. De vannak, akik ennél is messzebb mennek: maga a menyasszonyi ruha lehet finoman, visszafogottan elegáns, szinte észrevétlen is. Ezt rendkívül könnyen lehet még szebbé varázsolni: szabadon lehet hangsúlyozni az eleganciát, de akár ellensúlyozni a visszafogottságot is. Hogy mivel? Hát egy-egy jól megválasztott kiegészítővel. Melyek is lehetnek ezek az esküvői kiegészítők?

Esküvői kiegészítők – melyek lehetnek ezek?

A menyasszonyi ruha kiegészítői igen széles spalettán mozognak, ugyanis bármit nevezhetünk ennek, amit az ara a nagy napon a ruha mellett magán visel. Így például a cipő, de még a nem is ruhadarabnak számító virágcsokor is, hiszen az is szervesen építi az összhatást a ruha mellett. Ám ha maradunk szorosan a viselet (és ezen belül is a mások által láthatóak, hiszen például egy harisnyakötő is lehet ez, de azért azt nagy valószínűséggel a ruha el fogja takarni) témakörében, a főbb menyasszonyi kiegészítők ezek lehetnek:

 • fátylak
 • kalapok, fejdíszek, csatok
 • kesztyűk
 • ékszerek
 • bolerók, mellények
 • övek

Esküvői kiegészítők – mi alapján válasszuk ki?

Bár az esküvői kiegészítők nem feltétlenül a legdrágább részei az eseménynek, ezért sokan hajlamosabbak kevesebb figyelmet szentelni rájuk. Mint már a fentiekben említettük, mégiscsak érdemes számításba venni a tervezés során. Egy gondosan kiválasztott kiegészítő nagyot tud dobni a megjelenésen, míg egy kevésbé figyelmesen odavetett semmiség akár az egész összhatást képes lerontani. Ezekre figyelj tehát oda, mielőtt bármit megvásárolsz:

 1. Gondold át, hogy milyen stílusú lesz az esküvő és a menyasszonyi ruha!
 2. Gondold át, hogy az esküvői ruhád stílusát szeretnéd a kiegészítővel hangsúlyozni vagy inkább egy picit ellenpontozni szeretnéd: például az elegáns hófehér színt kiválóan fel tudja dobni egy élénk színű öv, ezáltal kicsit enyhítve a magasztos, komoly hangulatot.
 3. Ne feledkezz meg a vőlegény ruhájának megfelelő kiegészítőjéről sem!
 4. Tervezd meg, nézd ki, próbáld fel időben, nehogy túl késő legyen!
 5. A próba során mindenképpen ügyelj rá, hogy a kiegészítő, bármi is az, legyen kényelmes, hogy ne zavarjon az esküvő során!
 6. Figyelj oda a minőségre! Lehet, hogy emiatt egy kicsit nehezebb lesz megtalálni az igazit, és akár többe is fog kerülni, mint eredetileg gondoltad volna – de kár lenne, ha ezen múlna a tökéletes megjelenésed ezen a nagy napon, nem igaz?
  1. ezért mindenképpen ajánljuk, hogy – még ha először az interneten, kép alapján választottad is ki, mielőtt megveszed, nézd meg személyesen!
  2. nézd meg alaposan, és győződj meg róla, hogy az anyag, elkészítés (varrás, illesztés, kidolgozás) tartósság egyike sem hagy kívánnivalót maga után!

Ha mindezekre odafigyelsz, a jó kiegészítő, meglásd, nagyon sokat hozzá fog tudni adni a megjelenésedhez – teszi ezt akár úgy, hogy más nem látja a rafinériát, csupán elámul, hogy milyen varázslatosan gyönyörű menyasszony vagy. És ha úgy érzed, segítségre van szükséged, bátran keresd fel a Júlia Esküvői Ruhaszalont, ahol a ruhák mellett csodálatos kiegészítőkre is bukkanhatsz.

Menyasszonyi ruha próbára bejelentkezés a Júlia Esküvői ruhaszalonban:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.