Esküvői ruhaszalon – Menyasszonyi ruhaszalon

Bőséges kínálatok, lehetőségek várnak a szebbnél szebb esküvői ruhaszalonokban.

De hogy hogyan lehet megtalálni az esküvői szalon sokaságban a legmegfelelőbbet, segítségként egy kedves menyasszonyunk elmeséli történetét.

– Az esküvői ruhaszalon, ahol az én menyasszonyi ruhám rám várt!

Anna vagyok és kislány koromban én is mint minden lány sokat ábrándoztam arról, hogy milyen is lesz majd az esküvőm, a helyszín, a menyasszonyi ruhám, a rendezvény. Határozott elképzeléseim voltak arról, hogy hogyan is fog kinézni az esküvőm, biztosan tudtam, hogy milyen menyasszonyi ruhát szeretnék viselni. Számomra is eljött az a bizonyos nap amikor is kedvesem megkérte a kezemet :) Miután kitűztük a nagy nap dátumát belevágtunk a szervezésbe.

Elkezdtem keresgélni, nézelődni az esküvői ruhaszalon kínálatok között is. Választottam, kijegyzeteltem pár szalon elérhetőségét ahova időpontot kértem menyasszonyi ruhapróbára. Aztán jött a dilemma: kivel menjek, kik azok akik biztosan tudnak segíteni mert ismernek, tudják mi áll jól nekem. Mi illik hozzám, mik az elképzeléseim, de azt is megmondják ha valami nem hozzám illő. Természetesen édesanyámra, nővéremre és a legjobb barátnőmre esett a választásom. Őket kértem fel, hogy jöjjenek el a menyasszonyi ruhapróbákra. Ennyi segítő amúgy elég is, megsúgom :) A ruhapróbák nagyon változatosak voltak. Szebbnél, szebb szalonok, gyönyörűbbnél gyönyörűbb ruhák, kedves kiszolgálással, tanácsadással fogadtak.

Júlia Esküvői Ruhaszalon
Esküvői ruhaszalon – Menyasszonyi ruhaszalon – Belső kép

– Amikor az elképzeléseid szerte foszlanak!

A határozott elképzelésem amivel utamra indultam, hogy milyen esküvői ruha áll nekem jól, hogy mit szeretnék viselni az oltár előtt lassan lassan kezdett szerte foszlani. Valahogy nem jött az a tudod Wav érzés, a mindjárt elsírom magamat, az igen na ez az, le sem szeretném venni többet ezt a ruhát érzés. Természetesen nem minden időpontom egy napon volt, így a csalódottságtól, fáradságtól kimerülten hazatértem egy új nap, új lehetőségek reményében :)

– Holnap egy új nap!

Irány egy új esküvői ruhaszalon! Eljött a holnap és én újult erővel indultam a következő esküvői ruhaszalon címére, megtalálni a számomra legszebb menyasszonyi ruhát. Kora délutánra volt időpontom a Júlia esküvői ruhaszalonba. Itt is nagyon barátságos, segítőkész, kedves hölgy fogadott. Bő kínálat, meseszép ruhák, barátságos árak, kellemes légkör. Azonban a negyedik ruhánál kezdtem ismét elveszíteni a reményt, de mégis nyugodtabb tudtam maradni, mert folyamatosan őszinte mosolyt, segítőkészséget és végtelen türelmet éreztem magam felé áradni. Ami még nagyon fontos volt, hogy folyamatos kommunikálás volt köztünk a hölggyel az elképzeléseimről, az alkatomról és a lehetőségekről. Tanácsára felpróbáltam olyan ruhákat is amik addig a tagadás körébe tartoztak és lám volt olyan közöttük ami igazán előnyös volt számomra.

– Végeredmény

Mit nyújtott nekem a választott esküvői ruhaszalon?

Aztán az egyik menyasszonyi ruha, ami majdnem olyan mint amit elképzeltem, de egy kicsit itt más szabás (ami megsúgom sokkal előnyösebben mutatott rajtam), ott más anyag, mert jobb a tartása és még más apró részlet, egyből megszólított. Éreztem azt a várva várt érzést, hogy igen te vagy az ‘A’ a menyasszonyi ruha amitől én igazán menyasszonynak érzem magamat. Kísérőim is maximálisan egyetértettek ebben. Ez a menyasszonyi ruha rám várt! Az esküvői ruha kiválasztása a legfontosabb része a lagzi előkészületeinek. Amit én a választott esküvői szalontól kaptam az a felem irányuló türelem, odafigyelés, törődés, a ruha komfortja, stílus tanácsok, praktikai tanácsok.

Amit megtanultam és neked is tanácsolni tudok, hogy lehetsz határozott, lehetnek pontos elképzeléseid mégis légy nyitott és rugalmas. Egy felkészült esküvői ruhaszalon mindent megad: a ruhát, stílust, tanácsot és az emberi kapcsolatot ami kialakul közöted és tanácsadód között, hisz innentől együtt dolgoztok a nagy napig!

Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

 

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.