Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Kismama esküvői ruha – várva a csodát!

Gyönyörű kismama esküvői ruha kollekció várja az áldott állapotban lévő arákat. Dupla gratuláció azoknak a menyasszonyoknak akik egyben leendő anyukák is!
A babavárás a családalapítás legszebb része. Az esküvő megtervezésénél a menyasszonynak talán még körültekintőbbek kell lenni amikor a menyasszonyi ruhájáról van szó.
Ha már úton van a baba fontolóra kell venni, hogy milyen kismama esküvői ruha legyen választva. Hiszen ilyenkor mindkettőtök kényelméről szó van! Mert attól, hogy áldott állapotban vagy nem jelenti azt, hogy nem lehetsz meseszép az esküvőd napján! Sőt! De lássunk pár tanácsot kismama esküvői ruha kiválasztására.

 

Kismama esküvői ruha tippek, tanácsok

  • Formák:

Először is az esküvői ruhaszalont előre értesítsd állapotodról, hogy ők már előkészítésének neked pár megfelelő ruhát a megbeszélt időpontra!
Döntsd el, hogy szeretnéd e hangsúlyozni pocakodat vagy inkább valami bővebb ruhában jelennél meg a nagy napon.
Mindenképp első körben úgynevezett terhesség-barát modelleket próbáld fel. Ezek a ruhák általában a mell alól bővülnek, helyett hagyva a dudorodó pocaknak, így elegendő helyet biztosít a babának.
Ha viszont testre szabott menyasszonyi ruháról álmodozol, akkor próbálj sellő vagy A vonalú ruhákat.
Mindenképp figyelj arra, hogy a ruha felső részében ne legyenek merevítők, hiszen az kényelmetlen lenne a hasnak.

 

Kismama menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Kismama esküvői ruha

 

  • Anyagok – Vonalak a kismama menyasszonyi ruha kínálatokban

Kényelmes anyagokból készült ruhákban gondolkozz, ami lágy könnyed, nem nehéz a viselése. Lehet tüll, szatén, ezek az anyagok lengék és hűvösebb hatású viselésük. Az anyag rugalmas legyen a kényelemért is és azért is, hogy a kismama megmutathassa szép női vonalait.
Számold ki hány hetes/hónapos leszel a nagy napon, vedd figyelembe mennyivel nő meg a pocak. Lehet e a ruhát a has méretének megfelelően alakítani.
Mell részében is lehet egy számmal nagyobbat választani vagy olyat ami könnyen alakítható.
Színben bármi lehet, a fehértől, ekrüig, rózsaszínig. De akár egy színes szalagot is választhatsz a ruhára amivel a baba nemére is utalhatsz.

Kismama menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Anyagok

 

  • Stílusok a kismama esküvői ruhák között

Az időtlen romantikát idéző vintige stílusú csipke ruhák lenyűgöző romantikát, nőiességet sugároznak.
A teljes hosszúságú selyem ruhák álomszép megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Ezeket a kismama menyasszonyi ruhákat úgy alakítjuk ki, hogy esésük, szabásuk tökéletesen együttműködnek a test vonalaival, görbéivel így egy ellenállhatatlan sziluettet alakítanak. Az áramló, tiszta vonalú ruhák a könnyed viselés lehetőségét nyújtják.

 

Kismama menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Stílus

 

  • Mikor kezd el a kismama esküvői ruha keresését?

Minél hamarabb! Ha időben megtalálod álmaid kismama menyasszonyi ruháját, akkor elég idő marad a többi teendőkre is. Illetve a ruha méretre igazítására. Az utolsó cipős ruhapróbát érdemes a nagy nap előtti 2 hétre igazítani, hogy elegendő idő maradjon az esetleges változtatásokra.

A Júlia Esküvői Ruhaszalont ajánlott személyesen meglátogatni, ahol az álom kismama menyasszonyi ruhák mellett hasznos és egyedi, személyre szabott tanácsokkal segítjük a kedves leendő Menyasszonyokat!
Az izgalommal és örömmel járó babavárás csodálatos dolog egy nő életében. Légy büszke és ünnepeld örömödet egy tökéletes kismama menyasszonyi ruhában!

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.