Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Egy esküvői ruha fotózás margójára

Nem olyan régen egy esküvői ruha fotózás volt lebonyolítva egy csodálatos csapat jóvoltából szalonunk ruháiról. Hogy hogyan is zajlott a közös munka, arról számolunk most be nektek.

Mivel a menyasszonyok életében nagyon fontos a megfelelő ruha kiválasztása ezért nekünk is fontos, hogy minél jobban megmutathassuk nektek.
Szerettük volna bemutatni nektek a legújabb/legszebb menyasszonyi ruháinkat. Természetesen egy ilyen jellegű projekt, esküvői ruha fotózása is megfelelő előkészületeket kíván.

 

  • Egy esküvői ruha fotózásának kellékei:

– Gyönyörű menyasszonyi ruhák

– Profi fotós

– Tökéletes modell

– Jól megválasztott helyszín

– Sminkes, hajfodrász

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Egy esküvői ruha fotózás margójára

 

  • Egy esküvői ruha fotózás margójára – Ruhák

Kigondoltuk, kiválasztottuk azokat a különböző stílusú menyasszonyi ruhákat amiket leginkább szerettünk volna látni, láttatni. A csipke és a tüll tökéletes harmóniáját örökítettük meg képeinken. Az övvel díszített és a vállat is befedő csipke csodaszép megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az idei év egyik fő díszítő eleme a masni, melynek a bemutatása is lencsevégre került. 3D csipkével díszített ruha, illetve csillogó csipke, könnyed lágy esésű szoknyarészek nagy kedvencek az idei év menyasszonyi ruha divatjában. Természetesen ezzel még nem zárult a kör de most ezeket szerettük volna kiemelni.

 

  • Fotós

Felkerestük Tóth Eszter fotográfust, a Little Grandma stúdió vezetőjét.
Eszter profizmusának és segítőkészségének köszönhetően gondolataink, elképzeléseink hamar megvalósításra kerültek. Rugalmassága, meglátásai még tökéletesebbé tette az egész napi munkát.
Az idő még hűvös volt, ezért nem használtuk ki a természet adta lehetőségeket egy kinti fotózás keretében, inkább bevonultunk, a kellemes, otthonos stúdióba. Ínycsiklandó sütemények, teák és kávé várt bennünket!

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Részlet

 

  • Modell

A fotózás koncepcióját előre lebeszéltük, úgyhogy a megbeszélt időpontban gördülékenyen nekivágtunk a munkának. A munka gördülékenysége a kiválasztott modellünknek is köszönhető volt Kiss Viviennek, aki tökéletes profizmussal állt és mozgott a kamera előtt.
Sminkje és frizurája teljesen jól harmonizált a ruhákkal. A stáb munkatársai Orosz Ivett sminkes és Forgács Hajnalka fodrász tökéletes munkát végeztek. Félidőben pedig teljes átalakítást végeztek gyönyörű modellünkön, hogy képeink megjelenése még változatosabb legyen.

 

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Csillogás

 

  • Egy esküvői ruha fotózás margójára – Helyszín

Szerettünk volna pár különböző stílust megmutatni nektek, hogy minél jobban el tudjátok képzelni magatokat a menyasszonyi ruhában a nagy napon.
Eszter segítségével ez is megoldódott, hiszen a Little Grandma Studio egy gyönyörű helyszín, kreatív enteriőrökkel.
A stúdió adta lehetőségeknek köszönhetően, elegáns hátterekkel, jól beállított fényekkel, más-más környezetben is meg tudtunk mutatni egy-egy esküvői ruhát. Ezzel a fotózással nem csak a ruhákat szerettük volna megmutatni, hanem azt is, hogy milyen környezetben tudjátok esküvő előtt-után ti is egy kellemes fotózáson megörökíteni a nagy napotokat. Hogy még esküvőibb legyen a hangulat a menyasszonyi csokorról sem feletkeztünk meg. A szép csokrot a https://viragneked.hu/ virágüzletnek köszönhetjük.

Mi nagyon jól éreztük magunkat az esküvői ruha fotózáson. Legszívesebben egész nap maradtunk volna.

Köszönjük az egész stábnak közreműködésüket, odaadó munkájukat!

 

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.