Kis esküvő - Esküvői pár - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Kis esküvő – ötletek és tippek egy tökéletesen meghitt ünnepséghez

Kis esküvő  – ötletek és tippek egy tökéletesen meghitt ünnepséghez

4+1 tipp ha kis esküvő van készülőben

Több ezer esküvőt érintett a koronavírus-világjárvány miatt kialakult helyzet 2020-ban. A házasulandók bizonytalan, kiszámíthatatlan helyzetbe kerültek, halasztások, átütemezések mellett döntöttek nagyon sokan. A korlátozások, szabályok maximális betartásával egyre gyakoribb a kis esküvő az esküvőre készülők körében. Bármekkora is egy esküvő sok szervezést igényel.

Ugyanakkor kiváló lehetőségeket nyújt a különböző ötletelésekre és azok megvalósítására, hogy még emlékezetesebb és felejthetetlen legyen, úgy a házasulandók mint a vendégek számára.
Vannak akik forma bontók és vannak akik a kis esküvőn is a hagyományokat követik, elevenítik meg.

Ha az esküvőn gondolkodsz, vendég sereg, egy teljes hétvégi program, hosszú-hosszú menü sorok jutnak eszedbe. De egy kis esküvővel kicsit más a helyzet.

Lássuk egy kis esküvő milyen előnyökkel jár

1. Szabályok

A szabályok, korlátozások is ezt teszik most lehetővé, egy szűk körben megtartott eseményt.
De nézd a jó oldalát, hozd ki a legjobbat, legtöbbet az adott lehetőségből. A boldogító igent kimondani bárhol, bármikor felemelő érzés.

2. Vendégek

A vendégeid különlegesen különlegesnek érezhetik magukat, mert attól hogy kis esküvő, számukra is nagy esemény. Ugyanolyan izgatottsággal, örömmel fognak készülődni mint egy több száz fős lagzira. Nekik a ti boldogságotok a fontos, ahhoz, hogy méltóképpen megünnepeljétek, esküvő nagyságától függetlenül.

3. Egyedi dolgok

A kisebb létszámú esküvő lehetőséget nyújt egyedi dolgokra, amit egy nagy létszámú lakodalom nem feltétlenül tud biztosítani.
Itt gondolhattok egyedi szórakoztató ötletekre, személyre szabott menükre, köszönőajándékokra. A társaságot még jobban össze lehet hozni, közös játékokkal, táncokkal. Mindenkivel személyesen tudtok foglalkozni.

4. Költségek

Egy kis esküvővel költség megtakarítás érhető el. Ha az esküvőt szezonon kívül tartod, decembertől-márciusig, ilyenkor az árak valószínű megfizethetőbbek.
Úgy az ételek, az általatok kitalált menü sor, az italok és még az esküvői torta is kedvezőbb áron lesz.

+1 Tipp – Az esküvői ruha

A te megjelenésed egy kis esküvőn is a legfontosabb. Lássuk mik azok a menyasszonyi ruhatípusok amiket ajánlunk egy szűkebb körben megrendezett esküvőre.

Csipke menyasszonyi ruha, rövid vagy hosszú változatban. A csipke mindig hódított és hódítani is fog. Lehet a ruha egésze csipke vagy csak részleteiben, akár egy kis csillogással kiegészítve. Izgalmassá és varázslatossá teszik a menyasszonyi ruhát, akár rövid vagy hosszú változatban.

Csipke rövid menyasszonyi ruha
Kis esküvő – Rövid, csipke menyasszonyi ruha – Júlia Esküvői Ruhaszalon

Letisztult vonalú menyasszonyi ruha, egyszerű menyasszonyi ruha, vagy a klasszikus menyasszonyi ruha is tökéletes választás lehet egy kis esküvőre.

Letisztult vonalú menyasszonyi, esküvői ruha
Letisztult vonalú menyasszonyi ruha kis esküvőre – Júlia Esküvői Ruhaszalon

Ha eljössz hozzánk segítünk megtalálni az elképzeléseidnek megfelelő menyasszonyi ruhát. Így a Te kis esküvőd egy felejthetetlen ünnepség lesz, meghitt és családias.

Kiemelt kép:

Forrás: Big Day Esküvő Magazin
Modellek: Singh Viki és Rácz Gergő
Menyasszonyi ruha: Júlia Esküvői Ruhaszalon

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.