2021 menyasszonyi ruha divat

2021 Menyasszonyi Ruha Divat!

„Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul” – Audrey Hepburn

 

2021 a Te esküvőd éve? Akkor biztosan téged is érdekel, hogy hogyan alakul 2021-ben a menyasszonyi ruha divat. Vajon nagyban eltér a 2020-as évétől? Ha már tavaly kiválasztottad a menyasszonyi ruhádat vajon mennyire lesz még az idei évre ideális? De ha még most készülsz kiválasztani a ruhádat akkor kicsit pillantsunk bele 2021 menyasszonyi ruha divat világába. Ezt szeretnénk bemutatni egy rövid cikkben, segítségül, hogy irányt adjunk a menyasszonyi ruha kiválasztásában.

Sok menyasszony még 2020 év elején lefoglalta menyasszonyi ruháját de csak az idei évben valósul meg álmai esküvője. Elmondhatjuk, hogy az idei év menyasszonyi ruha modelljei nagyban megegyeznek az előző évivel. Anyagokban és szabás vonalakban is visszaköszönnek az múltévi trendek.

 

1. Anyagok a 2021 menyasszonyi ruha divatban

A menyasszonyi ruha anyagok között továbbra is hódít a csipke. Az örök elegancia képviselője. Ugyanakkor a lágy esésű tüll, és a finom csillogású anyagok is jelen vannak az idén. Ezek a csillogások lehetnek strasszokkal, kövekkel, gyöngyökkel díszített csipkék, illetve maga az egész menyasszonyi ruha anyag finom csillogású.

 

2. Fazonok

Ami pedig a fazont illeti a 2021 menyasszonyi ruha divatban első körben had említsük meg a különleges hátkivágással rendelkező menyasszonyi ruhákat.
Ezek a hátrészek sok esetben csipkével díszített illúziótüll rétegekkel vagy a tüllön végig futó gombsorral vannak készítve. Különös eleganciát, látványt kölcsönözve az egész menyasszony megjelenésének.

Júlia Esküvői Ruhaszalon Különleges hátkivágások
2021 menyasszonyi ruha divat

Tovább hódít az örökzöld A vonalú, a sellő és a modern romantikus, hercegnős menyasszonyi ruha, ami nem kimondottan a nagy abroncsos szoknyát jelenti. Ami újdonság az a nyakkivágásban jelenik meg: a szív alakú mellett megjelenik a szögletes nyakkivágás.
Nagy teret kapnak a 2021 menyasszonyi ruha divatban a buggyos újak. Ezek az igazán romantikus külsőt sugárzó újak lehetnek a ruhából induló az egész karon végig futó buggyos újak. De különleges megoldást és megjelenést ad a csak a könyöktől kezdődő a ruhától független változata is.

A még meglévő egészségügyi helyzet miatt és a korlátozások miatt is megnőt a kis esküvők száma. A mikró esküvőkre ajánljuk a pánt nélküli ruhákat vagy pánttal, vállal ellátott ruhákat. Ezeknek a mell része lehet szív alakú, egyenes vagy szögletes. Anyag tekintetében a ruha készülhet csipkéből, szaténból, tüllből. Lehetnek A vonalú, letisztult vonalú menyasszonyi ruhák vagy akár fodros aljú. Illetve az örökzöld rövid esküvői ruha is kiváló választás.
A 2021 menyasszonyi ruha divat egyik fő szereplője a vintage esküvői ruha illetve a bohó menyasszonyi ruha.

 

3. Kiegészítők a 2021 menyasszonyi ruha divatban

2021 menyasszonyi ruha divat egyik fő kiegészítő eleme a fátyol lesz. De a különböző anyagokból készült bolerók és a stólák is nagy teret kapnak. A masnik is előtérbe kerülnek, megkapják méltó helyüket a menyasszonyi ruhákon, akár egy darab vagy több halmozva, elől vagy hátul. A 3D csipkék, virágok különleges díszítő elemei a 2021 menyasszonyi ruháknak.

Masnik - 2021 menyasszonyi ruha divat
Masnik – 2021 menyasszonyi ruha divat

A mi ajánlatunk: válaszd azt a ruhát ami a Te stílusod, válassz hozzá kiegészítőket ami egy felejthetetlen megjelenést biztosít, mindenki emlékezni fog Rád.
Mindegy mit mutat a divat a lényeg, hogy te maradj önmagad, találd meg a stílusban leginkább hozzád illő menyasszonyi ruhát. Mi segítünk ebben. Mi ezért dolgozunk, hogy a legjobbat nyújtsuk Neked kedves Menyasszony.

Várunk szeretettel!
Jelentkezz be elérhetőségünk bármelyikén!

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.