Júlia Esküvői Ruhaszalon

Szalagavató ruha

Szalagavató ruha, avagy hogyan zajlik nálunk a szalagavató ruhapróba?

Évente több száz lánynak van szerencsém nekem és munkatársaimnak segíteni az igazi, a tökéletes, na ez vagyok én szalagavató ruha megtalálásában.

Számunkra mindig is az volt a legfontosabb, hogy adni tudjunk, valamit, mindig adjunk valami pluszt az ügyfeleknek. Később kikristályosodott az is, hogy mi is az a legfontosabb amit tudunk adok a munkánk során a hölgyeknek. Kézenfekvő lenne azt mondani, hogy az álomruhát és természetesen igaz is, hogy az a célunk, hogy mindenki aki hozzánk érkezik akár menyasszony, akár szalagavatóra készülő lány megtalálja nálunk A ruhát.

De ennél a sokaknak egyértelműnek tűnő ténynél van egy fontosabb dolog, amit igyekszünk adni a kedves ügyfeleknek, mégpedig egy érzés. Az a pozitív érzés amivel távoznak tőlünk, az az öröm, hogy milyen kellemesen telt a ruhapróba.

A szalagavató ruha kiválasztása egy lánynak ugyanolyan fontos mint egy menyasszonynak az álomruha megtalálása, és nálunk mindenki ugyanazt kapja a ruha mellé. Azt az élet érzést amit megérdemelnek, hiszen mindenki a nagy napjára készül.

És hogy mi egy szalagavató ruha megtalálásának lehetséges forgatókönyvei? Lássuk csak:

 

Szalagavató ruha - tükröm, tükröm mond meg nékem, melyik ruha áll a legjobban
Szalagavató ruha – Tükröm, tükröm mond meg nékem …

1. Jó ha van elképzelésed

Sok lány úgy érkezik hozzánk, hogy konkrét elképzelése van, tudja mi áll jól neki. Ez jó, ezt (is) szeretjük. Két esélyes a dolog, mert vagy telitalálat és az elképzelés a valóságban is ugyanúgy tündököl. Vagy az elképzelt fazon, stílus nem igazán azt a hatást kelti fel véve mint amit vártak tőle.

Ilyenkor aztán tovább keressük a minden szempontból, mindenkinek megfelelő szalagavató ruhát.

2. Amikor nincs elképzelés, hogy milyen szalagavató ruhát szeretnél

Igen érkeznek olyan lányok is akiknek fogalmuk sincs, hogy milyen ruhában szeretnének tündökölni a szalagavatójuk napján. Ez is tetszik, az is tetszik, de vajon mi az ami jól áll?

Kiderítjük, együtt, közösen!

Felpróbálunk több féle fazont. Spagetti pántosat, vállasat, ujjasat, csillogósat, letisztultat.

Megfigyeljük, melyik a legelőnyösebb, melyik áll a legjobban, melyikben érzed magadat a legjobban.

Júlia Esküvői Ruhaszalon
Szalagavató

 

3. Szalagavató ruha – Amikor minden borul

Van az az eset amikor elképzeltük, akarjuk, kitartunk mellette, alig várjuk, hogy felpróbálhassuk, mert ezt álmodtuk meg magunknak szalagavató ruhaként.

Felvesszük, felpróbáljuk de valami nem ok, nem az a látvány, nem az az érzés önti el a lányokat amit határozottan akartak, elképzeltek.

Megjegyzem hozz magaddal kísérőt ha szeretnél, aki ismeri a stílusodat, aki segíthet és természetesen fotóz is, hiszen mire a végére érünk elfelejtődik mi volt az elején, s a képek is segíthetnek a döntésben.

Ilyenkor szakmai tanácsokkal segítünk, mutatunk teljesen ellenkező stílusokat. Mert vannak esetek amikor borul minden, nem az a szalagavató ruha a legelőnyösebb amit elképzeltek a lányok maguknak, hanem egy teljesen más fazon amire nem is gondoltak volna.

Légies tüll szoknyájú menyasszonyi ruha, csipke felsőrész, gyönyörű dekoltázzsal. - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

 

S mikor felveszik s meglátják magukat a tükörben, mikor megtaláljuk közösen A ruhát, ott az a mosoly amit mi viszonzásúl kapunk, mindennél többet ér!

Köszönjük Nektek!

Valéria és a csapat!

 

 

 

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.