Lágy esésű szoknya, csodás csipkével díszített felső részű menyasszonyi ruha. - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Az A vonalú menyasszonyi ruha – minden részletében tökéletes

A vonalú menyasszonyi ruha, ami minden részletében tökéletes és nem túlzás kijelenteni, hogy gyakorlatilag minden női alkatra tökéletes választás.

De mi a titok, miben rejlik a tökéletessége?

Megpróbáljuk most egy kicsit jobban megismertetni ezt a vonalat, ezt a sziluettet. Mégpedig úgy, hogy egy kicsit szétszedjük és részleteiben igyekszünk meg megfejteni ennek a menyasszonyi ruhának a titkát.

Mivel ez a esküvői ruha típus rengeteg lehetőséget rejt magában, ezért mi sem siklunk el az alkotó elemek mellett és kicsit bővebben bemutatjuk a prémium „A” vonalú menyasszonyi ruha tökéletes részeit.

Vitathatatlan, hogy az „A” vonalú menyasszonyi ruha az időtlen elegancia megtestesítője.

Ezek azok az esküvői ruhák, melyről kijelenthetjük, hogy nemcsak a különböző női alkatokra jó választás, de megjelenésük tökéletesen illeszkednek minden esküvő témájához, hangulatához, az év bármely szakaszában.

De lássuk is mik azok az előnyök amiket az A-vonalú menyasszonyi ruha képvisel.

 

 

– Szabása a minden részletében tökéletes A vonalú menyasszonyi ruhának

 

Szabás vonalának köszönhetően szinte minden alkaton tökéletesen mutat. Ez a romantikus, nőies szabás szorosan illeszkedik a mellkashoz, majd derékban kezd kissé bővülni.

A hangsúly leginkább a derékvonalra öszpontosul, illetve a ruha felsőrészére. Kiemeli a mell vonalát, ugyanakkor az esetleges kényesebb területeket mint például a csípő elrejti.

Ez a ruha típus leginkább a menyasszony természetes alakját mutatja meg, ugyanakkor takarja amit takarni kell és kiemeli amit ki kell emelni.

Ami az anyagát illeti az „A” vonalú menyasszonyi ruháknak, lehet tüll, csipke, szatén illetve ezek variációi. A szoknya lehet azonos a felső résszel vagy teljesen eltérő anyag jelenhet meg a míderen.

Könnyed elegancia, aprólékosan kidolgozott díszítések Verona esküvői ruhán. Ez a csodálatos A vonalú menyasszonyi ruha lágy esésű szoknyájával, részlet gazdag csipke felső részével és egy kis csillogással tökéletes választás a nagy napra - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

 

– Felső része

 

Felső részének szabásának, díszítésének csak a fantázia szabhat határt.

Többféle nyakkivágások jelennek meg az „A” vonalú menyasszonyi ruháknál is. Szív forma, nyitott dekoltázs, egyenes, hegyes nyakkivágás, nyitott vállak, szögletes vagy akár magas nyak.

Természetesen a hát rész is különböző képen variálható. Lehet szabadon hagyott hátrész, vagy illúziótüll csipkedíszítéssel ami dísz gombsorral záródik.

Az „A” vonalú menyasszonyi ruhák felső része lehet pánt nélküli, spagetti pántos, vállas vagy hosszú ujjú.

Anyaghasználatban is nagyon változatosak ezek a prémium esküvői ruhák.

Örök divat a csipke díszítés, mely lehet csillogó, gyöngyökkel díszített is, lehet csak derékig vagy akár végig futhat az egész ruhán. De természetesen lehet sima szatén is az egész esküvői ruha.

 

Csillogó csipke anyagból készült keskeny pántos A vonalú menyasszonyi ruha uszályos változatban is - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Az A vonalú menyasszonyi ruha – minden részletében tökéletes

 

 

– Menyasszonyi ruha A vonal – minden részletében tökéletes – szoknya rész

 

Szabásában „A” betű alakhoz a leghasonlóbb, főbb ismérve, hogy a derékszabástól finoman, egyenletesen bővülő lágy esésű szoknyája van.

Hosszát illetően lehet uszályos, földig érő vagy akár térdig érő is.

Amit még az „A” vonalú menyasszonyi ruhánál mindenképpen meg kell jegyeznünk, hogy nagyon kényelmes viselet. Megjelenésében lehet klasszikus, modern, bohém. Mindig az alak előnyeit emeli ki, vékony és plusz méretű menyasszonyok számára is tökéletes választás.

 

 

Csillogó csipke anyagból készült keskeny pántos A vonalú menyasszonyi ruha uszályos változatban is - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

 

 

Összességében elmondhatjuk, hogy az „A” vonalú menyasszonyi ruha, azért tökéletes minden részletében, mert finom vonalvezetésének köszönhetően tökéletes külsőt kölcsönöz minden menyasszonyi alkatnak, illetve megjelenésében, hangulatában kitűnő választás bármilyen esküvői szertartáshoz. Legyen szó rusztikus esküvőről az erdőben, vagy egy nagy vidéki birtokon, akár egy városban tartott esküvőhöz, vagy tengerparti esküvőkhöz, ez a menyasszonyi ruha tökéletes eleme lesz bármilyen ihletésű esküvőnek.

Várunk szeretettel!
Jelentkezz be elérhetőségünk bármelyikén!

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.