Sophie hosszú ujjú A-vonalú menyasszonyi ruha. Művészien kidolgozott csipke, prémium anyagok találkozása - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Az őszi esküvők legkedveltebb menyasszonyi ruhái

Az őszi esküvők legkedveltebb menyasszonyi ruhái széles palettán mozognak. Úgy fazonra, mint anyaghasználatra a gazdag díszítéstől, az egyszerű, letisztult vonalakig minden megtalálható ennek a színekben gazdag évszaknak a trendjében.

Az őszi esküvői szezon beköszöntével a nyár menyasszonyi ruha slágerei kicsit háttérbe szorulnak.
A hátul nyitott, elől dekoltált, légies, könnyed ruhák ugyanúgy szóba jöhetnek ősszel is ugyanakkor megjelennek a kicsit klasszikusabb vonalak.

Elmondhatjuk, hogy az őszi esküvők legkedveltebb menyasszonyi ruhái közzé visszatérnek a klasszikusabb modellek az esküvői divatba. Előtérbe kerülnek a dámás, nőiesebb, klasszikusabb vonalak.

 

Háromnegyedes ujjú menyasszonyi ruha csipke felsőrésszel, szív alakú dekoltázzsal. - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

 

– Az őszi esküvők legkedveltebb menyasszonyi ruhái

Anyagok tekintetében a csupa csipke, a szatén, a tüll, a részlet gazdag csipkerátétek művészien kidolgozott kombinációival találkozhatunk.

Az őszi esküvők legkedveltebb menyasszonyi ruháinál előtérbe kerülnek a természet ihlette csipke kompozíciók, melyek akár az egész esküvői ruhát beboríthatják.
A kissé borús, hűvös őszi fények, melyek gyönyörű díszítésekhez nyújtanak inspirációt főszereplővé teszik a csillogást, ragyogást.

 

Az őszi esküvők legkedveltebb menyasszonyi ruhái

– Legnépszerűbb őszi esküvői ruhák

A legnépszerűbb fazonok között említhetjük az A vonalú, lágyan leomló, kisebb, nagyobb uszállyal rendelkező menyasszonyi ruhákat. Természetesen az őszi esküvők legkedveltebb menyasszonyi ruhái között szinte mindegyik fazonnak megvan az uszálynélküli változata is.

A vállas, a háromnegyed és a hosszú ujjú esküvői ruhák a legtöbb menyasszony választása a hűvösebb időben tartandó esküvőre. Ilyenkor nem csak az időjárás az ami a választást befolyásolhatja, hanem maga az ősz adta fény, szín pompa amiben a fehér, tört fehér menyasszonyi ruha megjelenése páratlan látványt nyújt.
Ugyanakkor közkedveltebbé válnak ilyenkor a több anyagrétegből álló, hercegnős esküvői ruhák is.
Ahogy bármilyen menyasszonyi ruháról beszélünk, úgy ezeknél a menyasszonyi ruháknál is a fő cél a kényelem, a légies, könnyed hatás.

 

Az őszi esküvők legkedveltebb menyasszonyi ruhái
Őszi esküvők

Ha igazán különleges esküvői ruhát szeretnél, tekintsd meg „Ma Belle” prémium kollekciónkat ahol az év bármelyik évszakában tartandó esküvődre megtalálhatod a legtökéletesebb esküvői ruhát.

Várunk szeretettel!

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.