Sophie hosszú ujjú A-vonalú menyasszonyi ruha. Művészien kidolgozott csipke, prémium anyagok találkozása - Júlia Esküvői Ruhaszalon

2024-es menyasszonyi ruhák

Hogyan is változik az esküvői ruhák világa a 2024-es évben?

Mi fog nagyobb szerepet kapni az idei évhez képest, ebben az amúgy is igen változatos trend világában. Ismerkedjünk meg a 2024-es menyasszonyi ruhák meghatározó vonalaival, fő stílus jegyeivel.

A jövő évben, 2024-ben tartott esküvők szervezése már elkezdődött. Természetesen a szervezések, előkészületek egyik legizgalmasabb pillanatai közzé tartozik a menyasszonyi ruha kiválasztása.

A menyasszonyok az esküvői ruhájukat is időben szeretik megtalálni, nem ez az a dolog amit utolsó utáni pillanatra hagyni senki sem. És igen ehhez idő kell. De nem csak idő, hanem kicsit ismerni is a menyasszonyi ruha trendeket. Tartsunk lépést az aktuális esküvői divat trendekkel, ismerjük meg a prémium 2024-es menyasszonyi ruhák főbb jellemzőit.

Azt bátran kijelenthetjük, hogy a 2024 menyasszonyi ruhák a szélsőségek skáláján mozognak. Kifinomult elegancia, merész stílusok külön külön vagy ötvözve.

Hogy mire is gondolunk, íme néhány főbb irány vonal.

1. 2024-es menyasszonyi ruhák  – Letisztultság, egyszerűség, nőiesség

Ez lenne az egyik véglet, a letisztultság, az egyszerűség, ami ugyanakkor a nőiesség, a kifinomultság legkifejezőbb eszköze.

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
2024-es menyasszonyi ruhák

 

Úgy a szabásvonalakra mint az anyag használatra igaz ez a letisztultság. Az A vonal, a testet követő, rásimuló és a sellő menyasszonyi ruhák sincsenek ennél a stílusnál túlgondolva, túldíszítve. Átragyogják viselőjüket, minden esküvői ruha a menyasszonyt magát fejezi ki, az ő személyiségét mutatja meg.

2. Természet ihlette virágos bűbáj csipke tetőtől talpig

Íme a másik véglet a 2024-es menyasszonyi ruhák világában. Csipke, csipke, csipke, virágok, levelek, indák. Mindez a romantika, a kifinomultság, az elegancia időtálló kifejező módjai. A klasszikus anyaghasználat, a modern és a merész vonalak kombinálásával.

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Prémium 2024-es menyasszonyi ruhák

 

 

3. Leheletnyi csillogás a 2024-es menyasszonyi ruhákban

A 2024-es menyasszonyi ruha trendben is igaz az a mondás, hogy a kevesebb néha több. Egy gyöngy vagy strassz kövekkel kirakott öv olyan extra ragyogást, fényt nyújt a teljes megjelenéshez ami feledhetetlenné teszi az esküvői megjelenést.

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Leheletnyi csillogás a 2024-es menyasszonyi ruhákban

4. Tetőtől talpig csillogás a 2024-es menyasszonyi ruhákban

Ahogy fentebb említettük a 2024-es menyasszonyi ruhák a szélsőségek skáláján mozognak. Vagy egy leheletnyi csillogás, vagy tetőtől talpig ragyogás. Vagy sima minta nélküli anyag használata, vagy a legváltozatosabb módon megjelenített virág, levél, inda motívumok a csipkék világából.

 

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
2024-es menyasszonyi ruhák

 

Összességében elmondhatjuk, hogy a jövő évi prémium menyasszonyi ruhák elsősorban a menyasszony személyiségét hivatottak megmutatni. Bátor, merész, visszafogott, bármi lehetsz, a lényeg hogy találd meg a hozzád legközelebb álló stílust. Mi segítünk ebben!

Várunk szeretettel!

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.