Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Esküvői ruha fordított háromszög alkatra

Esküvői ruha fordított háromszög alkatra. A divattervezők akár 10-12 testalkat típust is megkülönböztetnek, mi azonban az öt legismertebbet jártuk körül cikkeinkbe. Megismertettük a különböző alkatok jellemzőit, mi az amit ki kell emelni és mi az amit kevésbé kell hangsúlyozni, illetve bemutattuk prémium kollekciónk menyasszonyi ruháiból azokat amelyek a leginkább illenek az adott testalkathoz.

Elérkeztünk az utolsó testalkat típushoz, a fordított háromszög testalkathoz, vagy más néven V alkat, tölcsér alkathoz.

 

– Főbb jellemzői a fordított háromszög testalkatnak – Esküvői ruha fordított háromszög alkatra

Ismerkedjünk meg ezzel a típussal közelebbről. A váll, csípő és derék méretek közül a váll az ami a legszélesebb, leghangsúlyosabb. A csípő keskeny és nagyobb méretűek a mellek, de az átlagosnál nem kisebbek, a lábak szép vékony, a derékvonal általában nincs jól körül határolva.

Optikailag ezeket az arányokat kell kiegyenlíteni minél sikeresebben.

Esküvői ruha fordított háromszög alkatra

 

-Mit emeljen ki és mit takarjon el a fordított háromszög testalkatú hölgy?

A széles vállakat mindenképpen keskenyebbnek kell mutatni, a keskeny csípőt szélesíteni.

A pánt nélküli, spagetti pántos, vagy a vállra húzott, csónakkivágású szabásvonalak semmiképpen sem előnyösek.

Ezek a fazonok tovább erősítenék az amúgy is széles vállakat. Az ujjatlan, szélesebb pántú, vagy rövid ujjú fazonok, a V dekoltázsok az erős felső testet lágyítják.

Mivel a csípőt kell jobban kiemelni, szélesíteni ezért itt is az egyik legkedveltebb és legelőnyösebb szabás az A vonalú menyasszonyi ruha. Illetve az olyan szoknyatípusok, melyek volument adnak a csípőhöz és az alsótesthez. Így hangsúlyozzuk a derékrészt, ellensúlyozva a felsőtestet.

Szalagavató ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Esküvői ruha fordított háromszög alkatra

– Esküvői ruha fordított háromszög alkatra

Menyasszonyainknak, akik V alakú testalkattal rendelkeznek, mindig felhívjuk a figyelmüket a fentebb említett arányoknak a kiegyenlítésére.
Amit mindenképpen ajánlunk nekik az a mély és keskeny V-kivágások amelyek ideálisan elveszik a hangsúlyt az erősebb vállakról.

A nyakkivágáshoz hasonlóan az ujjak is karcsúsítják a felső testet. Ezek a rövid ujjtól kezdve a háromnegyedesig, egészen a hosszú ujjú változatokig lehetnek, hiszen mind előnyösek a fordított háromszög alkatnak.

 

Sophie hosszú ujjú A-vonalú menyasszonyi ruha. Művészien kidolgozott csipke, prémium anyagok találkozása - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

 

Az elmúlt hetek cikkeiből kiderült, hogy a váll-, derék- és csípőméret egymáshoz való arányai alapján különböztetjük meg az öt női testalkattípust. Azt is megállapíthatjuk, hogy minden női test teljesen más és más és mindenki egyedi. A legfontosabb mégis az, hogy menyasszonyaink jól érezzék magukat a kiválasztott menyasszonyi ruhában.

Ma Belle prémium kollekciónkban számos, ennek a testalkatnak is megfelelő menyasszonyi ruha közül tudnak választani kedves menyasszonyaink.

Várunk szeretettel minden kedves Hölgyet szalonunkban!

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.