Lágy esésű szoknya, csodás csipkével díszített felső részű menyasszonyi ruha. - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Menyasszonyi ruha téglalap testalkatra

Menyasszonyi ruha téglalap testalkatra

Ahogy előző blog cikkünkben ígértük részletesen bemutatjuk a különböző női testalkat típusokat. A hétköznapi öltözetben sem mindegy milyen ruhákat választunk, hiszen a különböző testalkatokhoz más más szabásvonalak előnyösek. A menyasszonyi ruhákat fazonjai között is több féle stílust találhatunk, melyek közül most a téglalap testalkatú hölgyek számára a legelőnyösebbeket mutatjuk be.

– Főbb jellemzői a téglalap testalkatnak

Az alig hangsúlyos derék vonalak és a hosszú, vékony végtagok jellemzik ezt a testalkatot. Egyik testrész sem meghatározó, nem úgy mint az alma testalkatnál a csípő és a fenék, vagy a fordított háromszögnél a vállak.

Ezzel a testalkattal rendelkező hölgyek váll, derék, csípő mérete szinte teljesen egyforma.

Keskeny váll, hát és a kisebb mellek a jellemző. A csípő is leginkább keskeny, s hosszú, vékony, formás lábak a jellemzőek.

 

Téglalap testalkat

 

-Mit emeljen ki és mit takarjon a téglalap testalkatú hölgy?

Szerencsés típusnak tartják azokat a hölgyeket akik ebbe a csoportba tartoznak. Gyakorlatilag semmit nem kell takarniuk, inkább kiemelni, lágyítani kell bizonyos formákat, vonalakat.

Ahogy fentebb említettük ennél a típusnál a test szinte teljesen szabályos, a váll, a csípő, a derék méretek gyakorlatilag egyformák.

Az elsődleges cél, hogy ezt az egyenes formát ívesebbé, lágyabbá tegyük.

Optikailag a melleket nagyobbítani, a derekat szűkíteni, keskenyíteni, illetve a csípőt szélesíteni kell.

 

 

Ejtett vállú Helena menyasszonyi ruha prémium csipkéből készült, A vonalú menyasszonyi ruha uszályos és uszály nélküli változatban is megtalálható szalonunkban - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Menyasszonyi ruha téglalap testalkatra

– Menyasszonyi ruha téglalap testalkatra

És akkor most lássuk melyek azok az esküvői ruhák, amelyek a leginkább illenek a téglalap testalkathoz.

A vállakat szélesíthetjük optikailag a csónaknyakkal, ejtett vállú szabásokkal, de akár a magasan záruló nyakrészek is nagyon jól mutatnak a téglalap testalkatú hölgyeken.

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

A kisebb mellek miatt ajánlottak a különböző húzott, berakásos, dús csipkével díszített felső részek.

Könnyedén keskeny derekat varázsolhatunk egy övvel, vagy derékban hangsúlyosabb szabásvonalú esküvői ruhával.

De itt említhetjük meg a víz fodros menyasszonyi ruhákat is, melyek a csípőt remekül szélesítik, így nagyon nőies csípőt kölcsönöznek.

Csillogó csipke anyagból készült keskeny pántos A vonalú menyasszonyi ruha vízhullámos szoknyával - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

 

A téglalap alkatú menyasszonyok bátran választhatnak különböző mintákat és formákat az esküvői ruhák típusaiból. A romantikus virágminták, a csipkék, fodrok mind előnyösen mutatnak alkatukon.

Ma Belle prémium kollekciónkban számos, ennek a testalkatnak megfelelő menyasszonyi ruha körül tudnak választani kedves menyasszonyaink.

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.