Nagyuszályos, csipke felsőrészű menyasszonyi ruha. - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Menyasszonyi ruha kiválasztása – éld át a pillanatot!

Menyasszonyi ruha kiválasztása – éld át a pillanatot!

Gratulálunk, kimondtad a boldogító Igent!

Az ez után következő időszak élményekben, érzelmekben, s akár stresszben is gazdag lesz!

Elkezdődik a nagy nap megtervezése, a helyszíntől, az ételekig és persze az álom menyasszonyi ruha kiválasztása.

Barátként, vendégként csak a végeredményt láthatjuk, hogy tökéletes esküvői ruhában pompázik a menyasszony, sugárzik a boldogságtól. De az, hogy Ő min ment keresztül, mit, hogyan élt át amíg megtalálta álmai esküvői ruháját nem sok esetben derül ki.

Teljesen normális dolog, hogy egy menyasszony több szalonba ellátogat, több esküvői ruhát felpróbál. De nem mindegy, hogy milyen élményeket él át a menyasszonyi ruha kiválasztása során.

Most elmondjuk neked, hogy mire számíthatsz, mi vár rád ha hozzánk érkezel menyasszonyi ruhapróbára.

Boldogító Igen!

 

– Nálunk Te vagy a fontos! – Menyasszonyi ruha kiválasztása – éld át a pillanatot!

 

Lehet, hogy egy két csalódáson már túl vagy, és most nem a szerelemre gondolunk! Lehet, hogy már reményvesztett vagy, volt egy két negatív tapasztalatod, élményed esküvői ruhapróbák alkalmával.

Nálunk, Te vagy a fontos. Szeretettel várunk és fogadunk a megbeszélt időpontba.

Csak Te vagy a fókuszban, Rád figyelünk türelemmel, kedvességgel, meghallgatunk ha van elképzelésed. Ha viszont még nincs, akkor szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni stílusodnak legmegfelelőbb menyasszonyi ruhát.

Mindig örömmel, boldogsággal tölt el minket is az a bizonyos pillanat, amikor látjuk a menyasszonyi ruha kiválasztása során, hogy a kedves menyasszony átéli, megéli a pillanatot, amikor az esküvői ruha szinte megszólítja.

Menyasszonyii ruha kiválasztása – éld át a pillanatot!

 

– Bízz bennünk és a kísérőidben!

Igen, nyugodtan hozhatsz magaddal kísérőket, olyanokat, akik ismerik a stílusodat, egyéniségedet, megbízol bennük. Számít a véleményük, de ne feledd ez csakis Rólad szól.

Bízz bennünk is ha ajánlunk, tanácsolunk valamit. Mindezt azért tesszük, hogy jobban körvonalazódjon az elképzelésed.

Engedd meg magadnak, hogy élvezed a menyasszonyi ruhapróbát, éld át a pillanatot. Hiszen ha majd visszagondolsz rá élményként emlékezz rá és ne rémálomként.

– Ezt mindenképpen hozd magaddal a menyasszonyi ruha kiválasztására!

Fent már említettük a kísérőket, jöhetnek!
De ezen kívül amit még érdemes magaddal hoznod, a nyitottságodat. Mire is gondolunk amikor ezt mondjuk?
Lehet, hogy láttál egy képet amin egy gyönyörű sellő, vagy fél sellő menyasszonyi ruhában tündököl egy hölgy. Meg vagy győződve, hogy neked is az fog tökéletesen állni.
De ha felpróbálod, rájössz, hogy mégsem az amire gondoltál. Engedd meg, légy nyitott, hogy más sziluetteket ajánljunk így közelebb kerülünk az álom esküvői ruha megtalálásához.
9 hasznos tipp menyasszonyoknak
Ezeket hozd magaddal!

– Igent mondasz a menyasszonyi ruhára? – éld át a pillanatot!

Ha úgy érzed, hogy a menyasszonyi ruha kiválasztása során, valamelyik esküvői ruha megfelel az elvárt kritériumoknak és gyönyörűnek érzed magadat benne, akkor mondj Igent az esküvői ruhára. Hidd el ez (is) egy felemelő pillanat lesz, szem nem marad szárazon.

Összességében az esküvői ruha próbának, és az utána következő találkozásoknak (méretre igazítás, elvitel, vissza hozatal) különlegesnek, kivételesnek kell lennie.

Tudd azt is, hogy ha nálunk találod meg álmaid menyasszonyi ruháját, akkor megtalálod azt az emberi kapcsolatot is ami kell, hogy kialakuljon, hiszen innentől kezdve együtt fogunk dolgozni a nagy napig.

Várunk szeretettel!

Légies tüll szoknyájú menyasszonyi ruha, csipke felsőrész, gyönyörű dekoltázzsal. - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Menyasszonyi ruha kiválasztása – éld át a pillanatot

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.