Légies tüll szoknyájú menyasszonyi ruha, csipke felsőrész, gyönyörű dekoltázzsal. - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Menyasszonyi ruha abroncs!

Menyasszonyi ruha és az abroncs!

Sok szó esett már az álom menyasszonyi ruhákról, hogy milyen formák, fazonok a legdivatosabbak. Arról is írtunk már, hogy milyen alkathoz milyen esküvői ruhát válasszunk.
De nem esik elég szó egy igen fontos, nevezzük úgy, hogy kiegészítőjéről a menyasszonyi ruhának.
Ez a kiegészítő nem más mint a menyasszonyi ruha abroncs.
Gyakran érkeznek hozzánk olyan menyasszonyok, kiknek elképzelésében az abroncs nélküli menyasszonyi ruha létezik. Mi mégis fontosnak tartjuk elmondani nekik ennek, a szinte láthatatlan ruhadarabnak az előnyeit, hasznosságát.

A köztudatban talán az a képzet létezik, hogy egy hófehér, nagy szoknyás menyasszonyi ruhát még nagyobbá, merevebbé teszik egy hatalmas abronccsal.
Tény, hogy az abroncsot vagy más néven krinolint már a középkorban használták. Illetve az is tény, hogy a mai napig a divatból nem tűnt el.
A középkori fémekből készült abroncsok, melyek nem voltak könnyűek viselőjük számára, mára már nagy részben átalakultak.
A nagyon könnyű műanyag, vagy rugalmas fémből készült tüll anyaggal bevont abroncs gyakorlatilag alsószoknyaként funkcionál.

 

1. Mire jó a menyasszonyi ruha abroncs?

 

Először is nem engedi, hogy járás közben a bokád köré tekeredjen az esküvői ruha alsó rétege. Elsődleges feladata, hogy a test vonalától eltartsa a ruhát. Ha súlyosabb anyagból készült a menyasszonyi ruha, úgy annak megtartásában is segít.

 

Letisztult vonalú elegáns, szatén menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

2. Milyen abroncsokat használunk?

 

Egy karikás, vagy A vonalú abroncs. Ez a legegyszerűbb változata. Három karikás alsó szoknya, ezt nevezhetjük a leg általánosabbnak, a leggyakrabban használtnak. Hét karikás menyasszonyi ruha abroncs teszi igazán naggyá az esküvői ruhákat. Mindezek a műanyag, vagy fém karikák tüll fodrokkal vannak eltakarva.

 

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Menyasszonyi ruha abroncs

3. Menyasszonyi ruha abroncs előnyei?

 

Segít a lépcsőzésben. Ilyenkor az a lényeg, hogy a megfelelő karikát megfogva tudjuk megemelni kissé az esküvői ruhánkat.

Autóba be- és kiszállás. Itt is sokat segít ha a ruhádat megfogod az abroncs karikájának segítségével, így könnyedén tudsz majd ki és beszállni az autóba.

Táncolásnál is sokat segít, hiszen megakadályozza, hogy te vagy a párod a ruhára lépjen, elkerülve így az esetleges baleseteket.

A menyasszonyi ruhaabroncs segít visszanyerni a ruha szép formáját, függetlenül attól, hogy épp leültél, táncoltál vagy pörögtél. Nem utolsó sorban, távol tartja a ruha rétegeit a lábadtól, ezáltal nem melegszel be.

 

Esküvői nyitó tánc
Esküvői nyitótánc

 

És végül egy jó tanács! Mindenképpen élj a lehetőséggel és a menyasszonyi ruhapróbákon próbáld ki az abroncsot is. Add meg a lehetőséget, hogy megtapasztald milyen érzés a menyasszonyi ruha viselése abronccsal és nélküle is.

Várunk szeretettel!

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.