Júlia Esküvői Ruhaszalon

Menyasszonyi összkép

Közeledik a nagy nap, egyre sűrűsödnek a teendők, körvonalazódnak a fontos tennivalók. Ezek egyike a tökéletes esküvői ruha megtalálása.
De nem csak… hiszen hiába a tökéletes helyszín, kiváló ételek, álom menyasszonyi ruha … ha a menyasszonyi összkép még nem tökéletes. Hiányzik egy kiváló sminkes és fodrász. S ha ezek is megvannak, akkor egy profi fotós, aki minden boldog pillanatot megörökít.

Tippek, ötletek mire figyelj, hogy minden  harmóniában legyen a menyasszonyi összképben!

Bármennyire is tökéletes, pazar minden ha az esküvő fénypontja a menyasszony arca, haja nem kap elég figyelmet.
Kellő idő kell szánni a menyasszonyi smink és frizura elkészítésére is, hisz minden menyasszony álma, hogy esküvője napján minden tökéletes legyen.
De egyáltalán nem mindegy milyen sminket és frizurát választunk. Választunk, de hogyan?

Esküvői frizura

 

 

A frizuránál ezeket a szempontokat kell figyelembe venni:

1. Először is az arcforma:

Nem mindegy milyen a menyasszony arcformája, hiszen a különböző formák más más frizurában előnyösek.
– Ovális
– Kerek
– Szív
– Háromszög
– Szögletes
– Hosszúkás

2. Haj hosszúsága:

– Rövid
– Félhosszú
– Hosszú
Lehet hogy hosszú a hajad, de nem vagy oda a kontyokért, vagy épp a rövid hajad ellenére szeretnéd ha hullámos hajzuhatag hullana a válladra.

3. Menyasszonyi ruha:

Illetve annak kiegészítői. Gondolunk itt bármire ami hajba, fejre való. Illetve, ha olyan menyasszonyi ruhát választottál ami a hátadat szabadon hagyja, akkor érdemes lehet egy feltűzött hajviselettel nem eltakarni.
Hajbavaló kiegészítők:

-Fátyol
-Tiara
-Haj- vagy fejpánt
-Virágkorona
-Hajtű, fésű

Lássuk a sminket a menyasszonyi összképben.

Tökéletes smink

 

Itt is elengedhetetlen egy pár szempontot kiemelnünk:

-Legyen ellenálló … ne feledjük nem csak ragyogóan szépnek kell lennünk, de az esküvői smink a csókoknak, könnyeknek, esetleg a forróságnak is ellen kell álljon.
-Legyen harmónia az esküvői smink és a hajszínünk között.
-Igazodjunk a helyszínhez, dekorációkhoz, kastély, vízpart … romantikusabb, extravagánsabb smink.

Esküvői fotós:

Minden párnak más és más elképzelése van arról, hogy hogyan legyen megörökítve a nagy napjuk. Egy igazán profi esküvői fotós bármelyik elképzelést meg tudja valósítani. Pár szempont egy jó esküvői fotós kiválasztásánál:

-Legyen szakmailag felkészült
-Technikailag legyen felszerelve
-Legyen kommunikatív
-Legyenek referenciái amiből láthatod, hogy hogyan dolgozik

 

Menyasszonyi összkép

 

Bármi az elképzelésed meg lehet valósítani, csak meg kell találni a megfelelő szakembereket. Erre pedig időt, energiát kell szánni, hogy boldog, ragyogó arccal néz a párod szemébe és mondd ki a boldogító igen.

Mi most bemutatjuk nektek azt a kedves és profi csapatot, akikkel volt szerencsénk néhányszor együtt dolgozni és akiket a cikkben lévő képeken láthattok munka közben.

Orosz Ivettel nem először volt szerencsénk együtt dolgozni.

Ivett egy igazi tünemény, aki szakmai tudásával, ráérzésével és a menyasszony igényeit figyelembe véve alkotja meg a tökéletes sminket. Szívből ajánljuk minden kedves menyasszonynak aki profi sminkest keres a nagy napra. Rugalmasságával, kreativitásával, szakmai tudásával és kedvességével a legjobb választás.

Ha van elképzelésed a frizurádról vagy ha nincs, ha vékonyszálú/rövidebb hajad van, de szeretnél több/hosszabb hajat, ha szeretnéd ha valaki segítene megtervezni a választott menyasszonyi ruhával és sminkeddel összhangban lévő esküvői frizurádat, akkor szívből ajánljuk Forgács HAJnalka Fodrász és Hajhosszabbítót.

Hajnival szintén alkalmunk volt az elmúlt években többször is együtt dolgozni, s minden alkalom a profizmus jegyében telt.

 

Menyasszonyi fotózás

 

A képeket Földvári Rolandnak köszönhetjük.

Az esküvői fotózás mestere! Őt idézve : „Nemcsak egyszerűen fotókat, hanem egy teljes egész történetet adok át képekben, és bízom benne,  hogy évek múltán is emlékeztetnek majd azokra a megismételhetetlen pillanatokra. … Fontosnak tartom mindazt az egyediséget visszaadni, ami aznap, csak ott és akkor történik meg. Nem hiszek a tökéletesen előre beállított kompozíciókban, sokkal inkább a pillanat varázsában és a megbújó részletek felfedezésében.”
Ez mindent elmond. Szeretettel ajánljuk Rolandot esküvőtök fotózására.
Köszönet az egész csapatnak a közös munkáért!

És ha az álom menyasszonyi ruhádat keresed fordulj hozzánk bizalommal!

 

Menyasszonyi ruha: Júlia Esküvői Ruhaszalon

MUA: Orosz Ivett

Haj: Forgács Hajnalka

Fotó: Földvári Roland
Modellek: Lupás Saci és Antal Viktória

 

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.