Hosszú ujjú menyasszonyi ruha. Részlet gazdag csipke díszítés úgy a vállaknál, mint a háton és a szoknyarész alján- Júlia Esküvői Ruhaszalon

Menyasszonyi ruha 2022-ben a csillogás jegyében!

„Csillogó menyasszonyi ruha 2022-ben?! Biztos nem veszek fel az esküvőmre!”

Mondta ezt egy kedves menyasszonyunk akinek idén 2022-ben lesz az esküvője és hallani sem akart a csillogó menyasszonyi ruha lehetőségéről sem. Az Ő történetét meséljük most el nektek, hogy hogyan változott mégis meg a véleménye.

Január elejére volt időpontja szalonunkba Olívia menyasszonyunknak, aki soha nem gondolta volna, hogy csillogó ruhában fog férjez menni. Természetesen más szalonokban is járt már, így volt tapasztalata, rutinja az esküvői ruhaszalonok terén.

 

– Határozott elképzelések a 2022 menyasszonyi ruhákról

Határozott, konkrét elképzelésekkel érkezett hozzánk Olívia. A 38-as méretet viselő menyasszony a klasszikus, fehér, csipkézett, letisztult menyasszonyi ruha megjelenést kereste a 2022 májusban tartandó esküvőjére.

Első körben ezeket a ruhákat néztük, próbáltuk fel 2022-es menyasszonyi ruha modelljeinkből.
Nagyon szépen álltak rajta, de valahogy érződött a határozott, kedves hölgyön, hogy valami hiányzik. Ezt a hiányérzetet próbáltuk a különböző kiegészítőkkel pótolni. Fátyol, stóla, boleró mind-mind előkerült. De még akkor sem volt az igazi…

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

– Nyitottság

Megtartva azt a jó szokásunkat is, hogy felpróbáltatunk olyan menyasszonyi ruhákat is a 2022-es kollekciónkból, amelyek nem voltak az elképzelései között, bemutattuk az idei évi, csillogó esküvői ruháinkat.
Olívia határozott elképzelései között szerepelt természetesen az is, hogy semmi csillogás ne legyen a menyasszonyi ruhán.
Céltudatos menyasszonyunk nyitott volt az eltérő esküvői ruhák megtekintésére.

Úgyhogy a kezdeti ellenállás lassan kezdett feloldódni. A kölcsönös bizalom egyre csak épült és jöhettek a csillogós menyasszonyi ruhák, na persze csak fokozatosan.
Kezdetben jöttek a szoknyarészen csillogó, felül natúr csipke menyasszonyi ruhák.
Majd a csillogó fátyoltüllel borított alsó részű esküvői ruhák, végűl következett az alul nem csillog de fölül finoman csillogó csipke menyasszonyi ruha.
Természetesen a lent-fent csillogó, teljes anyagában tündöklő ruhák is lekerültek a vállfákról, melyek kedves mosolyt csaltak menyasszonyunk arcára.
Pántos, pánt nélküli, hosszú ujjú, vállas, sellő, A-vonalú csillogó 2022-es menyasszonyi ruháink végül ámulatba ejtették Olíviát.

 

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Csillogó menyasszonyi ruha

 

– Menyasszonyi ruha 2022-ben a csillogás jegyében!

Minél többet beszélgettünk (mert mi nagyon fontosnak tartjuk a mennyasszonyaink személyiségének a megismerését), kezdtünk egyre jobban közelíteni az igazi menyasszonyi ruhához, mely most már biztosan csillogni fog.
A letisztult, kifinomult vonalak az esküvői ruhákban megmaradva, különleges lágyan vagy hangsúlyosabban csillogó anyagokkal ötvözve igazán romantikus, ugyanakkor tündöklő külsőt kölcsönöznek a modern menyasszonyoknak.
Olívia menyasszonyunk megtalálta szalonunkban álmai ruháját, pontosabban egy olyan ruhát amit álmában sem gondolt volna, hogy választ.

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

Hogy melyik menyasszonyi ruha lett a befutó 2022-es menyasszonyi ruha kollekciónkból azt sajnos nem árulhatjuk el. Hiszen szokás szerint csak a nagy napon láthatja a vőlegény is és a násznép is az arát, választott esküvői ruhájában. Mi pedig ezt is tiszteletben tartjuk. De egyet mégis elárulhatunk: csillog!

Várunk szeretettel!

 


Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.