Ejtett vállú menyasszonyi ruha csodaszép csipkével díszítve - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Csillogás a menyasszonyi ruhák divatjában!

A 2022-es menyasszonyi ruhák divatjában jelentős szerepet kap a csillogás.

Már a tavalyi évben lehetett látni ennek az iránynak a felerősödését, illetve, hogy egyre több menyasszony keresi az olyan esküvői ruhát amelyiken megjelenik a csillogás.
Az esküvő az a nap, pillanat amikor tündökölni, ragyogni csillogni kell.
Korábbi cikkünkben egy kedves menyasszonyunk történetét írtuk le, akinek határozott elképzelései között nem szerepelt semmiféle csillogás. Ám a ruhapróba végére mégis egy szolidan csillogó esküvői ruha lett a nyerő.
Ebben az írásunkban kicsit körbejárjuk a témát és bemutatjuk, hogy milyen csillogásról lehet szó egy menyasszonyi ruha kapcsán, illetve, hogy hol is jelenhetnek meg a csillogó anyagok.

 

1. Milyen anyagokat találunk a 2022-es csillogó menyasszonyi ruhák kínálatában?

Ha egy menyasszonyi ruhára gondolunk, akkor általában gyönyörű hófehér ruha jelenik meg előttünk.
A mai divatban azonban ennél sokkal több árnyalatból lehet válogatni. Törtfehér, ekrü, hófehér és igen ezek  bármelyike csillogó változatban is megtalálható.
Anyagokból is van választék bőven: csillogó vagy csillámos tüll, finom kristályokkal díszített csipke, ami megadja a csillogást, valamint fátyol tüll.

Hosszú ujjú menyasszonyi ruha. Részlet gazdag csipke díszítés úgy a vállaknál, mint a háton és a szoknyarész alján- Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

2. Hol jelenik meg a csillogás a menyasszonyi ruhák divatjában?

Számos módja van a csillogás beillesztésének az esküvői ruhába. A tetőtől talpig csillogó anyagból készült esküvői ruhán át, az itt-ott megjelenő tündöklésig.
Vannak olyan A-vonalú menyasszonyi ruhák melyek felső része natúr csipke és a szoknya egy könnyű, lágy esésű csillogó tüll réteggel borított. Illetve akár ennek fordítottja: csillogó, gyöngyözött csipkével díszített felső rész és puha dzsörzé, sifon vagy lágyan eső tüll szoknyarész, vagy akár vízhullámos nagy szoknya.

 

 

Hosszú ujjú csillogó menyasszonyi ruha. Az újjak bőségükkel biztosítják a kellemes viseletet- Júlia Esküvői Ruhaszalon
Csillogás a menyasszonyi ruhák divatjában!

3. Kiegészítők a menyasszonyi ruhák divatjában!

Itt leginkább a fátyolra gondolunk, ami teljes egészében készülhet csillogó anyagból.
Egy letisztult vonalú, akár szaténból készült esküvői ruhát kiegészítve egy finoman csillogó csipkézett fátyollal, igazán romantikus hatást érhetünk el.

 

Letisztult vonalú elegáns, szatén menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Szatén menyasszonyi ruha

 

Ezek a lenyűgöző esküvői ruhák reggeltől, hajnalig csillognak, ragyognak.
A 2022-es csillogó menyasszonyi ruhák kifinomúltak, elegánsak, igazán nőies megjelenést kölcsönöznek viselőiknek.
Minden fazonban változatosan, lágyan vagy hangsúlyosan megtalálható a csillogás, legyen szó A – vonalról, sellő esküvői ruháról vagy akár klasszikus vonalról.
Letisztult szabásvonalak, különleges anyag kombinációval a modern menyasszonyoknak, ezek a 2022-es menyasszonyi ruhák a csillogás jegyében!
Keresd egyéniségednek legmegfelelőbb menyasszonyi ruhát és tündökölj, ragyogj hiszen ez a te nagy napod!

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó
Telefon: +36-1-704-0091
Mobil: +36-20-357-2296
Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető
Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h
 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.
 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.