Gondosan kidolgozott részletek, lélegzetelállító megjelenés ebben a pazar A-vonalú esküvői ruhában A magas nyak, a hosszú ujj és a hát kivágása, teljesen egyedivé és különlegessé teszi ezt a menyasszonyi ruhát. Művészien kidolgozott csipke a nyak résznél, mely folytatódik az illúzió ujjakkal és a háton. A szabadon hagyott hátrész tökéletes egyensúlyba hozza ezt a csodálatos alkotást, ami felül egy finom gombsorral fonódik a nyak köre derék részben pedig tökéletesen rásimul és kihangsúlyozza az alakot - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Menyasszonyi frizura trendek

A menyasszonyi frizura trendek figyelembevétele is fontos a tökéletes frizura megtalálásához, ugyanakkor a legfontosabb tisztában lenni azzal, hogy az arcformánknak mi az a hajforma ami leginkább előnyös.

Időpontja a Nagy napnak – pipa. Helyszín – pipa. és így tovább. A legfontosabb dolgok ha megvannak jöhetnek a további teendők.

Természetesen a menyasszonyi ruha megtalálása a legfontosabb dolog, melynek kiválasztása nem kis feladat a boldog arák számára.

Ugyanakkor a tökéletes esküvői frizura kiválasztására is elegendő időt kell fordítani.

Milyen is legyen a menyasszonyi frizura? Melyek azok az irányok, trendek amik az idei évben a legkedveltebbek?

 

1. Fonatok – menyasszonyi frizura trendek

A bohókás és a vintige esküvők divatjából adódóan nagyon kedveltek a különböző hajfonások a menyasszonyok körében. Akár teljesen a fej körül, akár csak féloldalt, akár teljesen kibontott hajba akár kontyolt vagy félig feltűzött frizurákhoz.

Akár több, dupla fonatot is lehet választani, a jó fodrásznak nem lesz akadály teljesíteni kérésedet.

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Menyasszonyi ruha – Júlia Esküvői Ruhaszalon

2. Konty

A különböző kontyok a menyasszonyi frizura trendek legkedveltebb irányai. A lehetőségek végtelen tárháza kínálkozik ennél a frizuránál. Ezért is van az, hogy a legtöbb menyasszony a kontyot válassza hajviseletként a nagy napjára.

Ezek az egyre népszerűbb kontyok lehetnek feszes és elegánsak, vagy akár játékosan laza kontyok.

Illetve lehetnek alacsonyan vagy egész magasan kötött kontyok. Egy biztos egy ilyen frizurára rögzített fátyol igazán látványos az esküvő napján.

 

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Menyasszonyi frizura trendek

 

3. Menyasszonyi frizura trendek – félig laza

A menyasszonyi hajviselet trendek egyik legsokoldalúbb hajviselete a félig laza frizura. És akkor itt minden lehet, fonatok, kicsi konty, laza tincsek melyek játékosan libbennek minden lépésnél.

Az ilyen típusú esküvői frizurákba nagyon egyszerű rögzíteni a fátylat is, illetve szép csattokkal, virágokkal lehet még izgalmasabbá tenni a hajkoronát.

 

Ha már kezd körvonalazódni, hogy milyen is legyen a menyasszonyi hajkorona, akkor érdemes a kiválasztott ruhát megmutatni fodrásznak, megbeszélni az elképzelést és egy próbafrizurát csinálni. Hisz egy jó fodrász segítségével megvalósítható a menyasszonyi frizura trend bármelyike.

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.