Csillogó csipke anyagból készült keskeny pántos A vonalú menyasszonyi ruha uszályos változatban is - Júlia Esküvői Ruhaszalon

A tökéletes menyasszonyi smink

A tökéletes menyasszonyi smink, avagy mi az ami 2023-as évre jellemző a szépségiparban?

Mitől is tökéletes a menyasszonyi smink? Mi jellemzi a mostani smink divatot?

Az biztos, hogy minden menyasszony tökéletes, hibátlan bőrrel, gyönyörű sminkel készül a nagy napjára.

Kukkancsunk be az idei év irányzataiba, főbb vonalaiba.

1. A tökéletes menyasszonyi smink – Extravagáns?

Ha szeretnéd követni a divatot akkor elárulom, hogy nem a túl feltűnő, extravagáns vonalak hódítanak.

Ugyanakkor az erőteljesebb, füstös sminkek megjelennek az idei év palettáján is és új színárnyalatok is. Ezek a kék, szürke-fekete és barna árnyalatok, amelyek sokkal lágyabban vannak jelen az esküvői sminkekben az előző évekhez képest. Egy biztos, kőbevésett szabályok nincsenek. Ha te az extrább vonalat képviseled és ezt szeretnéd megmutatni a nagy napodon, akkor biztos, hogy számodra ez a tökéletes menyasszonyi smink.

Háromnegyedes ujjú menyasszonyi ruha csipke felsőrésszel, szív alakú dekoltázzsal. - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

2. Sminkmentesség a tökéletes esküvői smink?

A mai menyasszonyok egy része előnyben részesíti a sminkmentességet. Ami nem azt jelenti, hogy egyáltalán semmi smink, de ami igen az is nagyon lágyan, halványan. Számukra ez a tökéletes esküvői smink. Fontosnak tartják, hogy ne térjen el sminkjük a mindennapi megjelenéstől. Napjainkban a tökéletes menyasszonyi sminkek általában a nude palettákból állnak. Illetve a természetes megjelenést tükröző kombinációk kerülnek előtérbe.

Ahogy a tengerparti, vagy a minimál stílusú városi esküvők is elterjedtek lettek az elmúlt években, úgy a letisztult megjelenés is. A könnyed viselet az arcon, a ragyogó bőrre való fokuszálás.

 

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

 

3. Ezeket ne feledd

Ahhoz, hogy tökéletes legyen és maradjon is a sminket mondhatni reggeltől reggelig tartson, pár dologgal te magad is hozzá járulhatsz.

– Regenerálódás

Ha kozmetikai arckezelést tervezel adj elegendő időt bőrödnek a regenerálódáshoz.

– Sminkjavító készlet

Egy jó esküvői sminknek nem csak ragyogónak kell lennie, hanem ellenállhatatlannak is. Ellen kell álljon a csókoknak, könnyeknek, esetleg a forróságnak is.

Jobb ha van nálad, vagy inkább valamelyik segítődnél, néhány sminked javítását szolgáló eszköz (púder, szemspirál, rúzs).

 

– Figyelj arra, hogy

Az esküvői frizura és a smink kéz a kézben járnak. Figyel arra, hogy harmónia legyen a színek között.
Igazodjunk a környezethez ahol az esküvő lesz, dekorációkhoz, esküvői csokorhoz, helyszínekhez, kastély, vízpart … romantikusabb, extravagánsabb, visszafogottabb smink.

A tökéletes esküvői sminkhez elengedhetetlen egy nagyon jó sminkes, aki meghallgatja az elképzelésedet, ajánl sminkeket és természetesen csinál próba sminket is. Ez nagyon fontos, ahhoz hogy lásd magadat a nagy nap előtt és ha kell valamin változtatni akkor még időben megtehezsd.

A tökéletes menyasszonyi smink harmonizál az egyéniségeddel, olyan amit teljesen magadénak érzel, ami által az önbizalmad is növekszik. Az esküvő a te nagy napod, ahol te kell szépnek érezd magad!

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.