Sophie hosszú ujjú A-vonalú menyasszonyi ruha. Művészien kidolgozott csipke, prémium anyagok találkozása - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Esküvői ruha trendek 2023-ban

Esküvői ruha trendek 2023-ban annyira különlegesek, hogy érdemes ismét írni róla, bemutatni a legjellemzőbb irányokat.

Már a tavaly sejtettük, hogy a 2023-as esküvői ruha trend nagyon izgalmas lesz.

Továbbra is a romantika és a nőiesség a fő vonala, az idei meseszép menyasszonyi ruháknak.

Ami a formákat illeti, az elmúlt évek kedvelt minimalista vonala töretlenül hódít, ugyanakkor olyan időszerű, pezsdítő trendek jelentek meg, melyek máris nagyon kedveltek menyasszonyaink körében, hiszen mindezeket a modelleket megtalálhatjátok szalonunkban.

„Ma Belle” prémium kollekciónk néhány darabja által elemezzük a 2023-as esküvői ruha trendet.

1. Esküvői ruha trend 2023-ban – Csipke csodák

Minden amit el tudsz képzelni egy virágos réten az megjelenik a gyönyörű csipke anyagokon. Az indáktól elkezdve a rózsák, liliomok, levendula formavilága tündököl a 2023-as esküvői ruhatrendekben.

Igazi hosszú ujjú különlegességek, prémium anyagok könnyed játéka minden egyes esküvői ruhában. A részlet gazdag csipkezuhatagok, az előkelő vonalvezetésekkel megformált ruháink igazi hercegnői pompát árasztanak.

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Esküvői ruha trendek 2023-ban

2. Magas nyak, hosszúujj, vintige stílus

Továbbra is hódítanak a vintige ihletésű menyasszonyi ruhák. Leginkább a magas nyakon, a hosszú újjakon, ahol igazán tudnak érvényesülni a csipke alkotások, jelenik meg ez az irány.

A bájos eleganciától, a romantikus, nőiességtől sugároznak. Nekünk nagy kedvencünk és szívből ajánljuk ezeket a nem mindennapi menyasszonyi ruhákat minden kedves menyasszonynak.

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon

3. Letisztultság, könnyedség, romantika az esküvői ruha trendben 2023-ban

Ahogy fentebb is említettük, a tavalyi évhez hasonlóan, 2023-ban is igen népszerűek a letisztult vonalú menyasszonyi ruhák. Ez a szabásvonal a romantikát, nőiességet, ugyanakkor a játékosságot is magukban hordozzák.

Ha ilyen stílusú ruhára vágysz a nagy napodon akkor szívből ajánljuk az alábbi esküvői ruhákat is.

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Összefoglalva az esküvői ruha trendeket 2023-ban, azt kell hogy mondanunk, hogy a nőiesség, a bájosság és a játékosság a legjellemzőbb. Lélegzetelállító prémium anyagok kreatív használata a kényelem és az elegancia jegyében.

Szívből ajánljuk 2023-as kollekciónk csodálatos darabjait kedves menyasszonyainknak.

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.