Menyasszony lettem

Menyasszony lettem – avagy csodák igenis léteznek!

 

Legutóbbi cikkünkben a Karácsonyi lánykérésben Máté barátom kreatív, romantikus, jól kidolgozott forgatókönyvét meséltem el nektek az ünnepi lánykérésről.

Ugyanakkor ígértem azt is, hogy beszámolok Anna barátnőm válaszáról. Nem nehéz kitalálni, hogy a válasza IGEN volt. Nem csak a választ tudtam meg, hanem abban a szerencsében volt részem, hogy Anna már másnap felhívott, hogy beszámoljon az eseményekről, és egy személyes találkozás mellett megosztotta velem érzéseit az ünnepi lánykéréssel, a menyasszonnyá válással kapcsolatban. Köszönöm a bizalmat Anna!

1. Menyasszony lettem – romantikus vagy sablonos

-Álmomban sem gondoltam volna, hogy mesébe illő módon válok egyszer menyasszonnyá!

Ezért nem mondanám sablonosnak egy lánykérést sem. Mindegy, hogy épp Karácsony van, vagy egy átlagos hétköznap vagy épp a születésnapod. Az az érzés amit akkor éreztem leírhatatlan, megismételhetetlen, semmihez sem fogható. Hiszen a szerelmem szólt hozzám! Feltette azt a csodálatos kérdést, amire csakis Igen lehetett a válasz.

Egyik kedvenc idézetem Victor Hugo-tól van : „Egyetlen dolgom e földön a szeretet”- és annyira jó, hogy egy életen át megoszthatom, megélhetem azzal az emberrel akit szeretek és viszont szeret. Talán ez lesz az esküvői meghívónk mottója is. Na de ne szaladjunk még ennyire előre.

 

Esküvőszervezés lépései

 

2. Váratlan, meghökkentő pillanatok

Szenteste az ünnepi vacsora után, semmi olyan dolog nem történt amiből bármit is sejthettem volna. Mivel már 3-ik közösen töltött karácsonyunk volt, az volt a szokásunk, hogy elmegyünk a közelünkben lévő templom éjféli miséjére.

Mátéval szeretjük megcsodálni az ünnepi fényeket, városi karácsonyfákat, és a templomhoz vezető úton is volt egy csodálatosan kidíszített karácsonyfa.

Megálltunk, nézegettük a díszes gömböket, majd arra lettem figyelmes, hogy valamit matat a zsebében, aztán azt hittem megbotlott mert hirtelen fél térdre ereszkedett. De a következő pillanatban mikor a szemébe néztem, a mosolyát megláttam tudtam, hogy most valami csodálatos, felemelő dolog fog történni. Amikor feltette a kérdést, a pillanat töredéke telhetett el, ami nekem egy végtelen örökkévalóságnak, utazásnak tűnt. Minden még jobban fénylett minden mintha még ünnepibb, meghittebb lett volna. Tökéletes volt a pillanat, a helyszín és minden.

 

Menyasszony lettem!
Menyasszony lettem!

 

Menyasszony lettem – felemelő érzés

Igaz, hogy csak pár nap telt el a lánykérés óta és még szoknom kell az érzést, azt, hogy Máté menyasszonyomnak szólít néha én meg vőlegényemnek, de az egy biztos, hogy felemelő érzés.

A menyasszonnyá válásom másnapján örömmel újságoltam el a családomnak a nagy eseményt.

Az esküvővel nem fogunk sokat várni, már jövőre 2023-ban megtartjuk. Az év utolsó napjaiban pedig kezdem összeírni az esküvővel kapcsolatos teendőket.

Menyasszony lettem!
Menyasszony lettem – Esküvői teendők listálya

 

Kívánom, hogy minden nőtársam élje át a lánykérés csodás pillanatát, hogy minél többen hasonló örömmámorban ússzanak.

Annával a beszélgetésünk végén megegyeztünk egy időpontba egy csodálatos menyasszonyi ruhapróbára.

Anna és Máté szívből gratulálok Nektek és köszönöm, hogy megosztottátok velem és olvasóinkkal ezt a csodálatos, meghitt történetet.

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.