Karácsonyi lánykérés

Karácsonyi lánykérés – avagy egy kreatív, romantikus vőlegény elbeszélése az ünnepi lánykérésről

Nem szokatlan dolog, hogy egy-egy menyasszonyunk történetét meséljük el, azt hogy hogyan találta meg az álom menyasszonyi ruháját és hasonló történeteket.

Most egy kis változás egy kis újítás következik, hiszen van szerencsém elmondani nektek, és nem csak  nektek kedves menyasszonyok, hanem a párjaitoknak is egy kedves ismerősöm karácsonyi lánykérő ötletét.

A Karácsony közeledtével a szerelmes férfiakat is meghatja ez az ünnepi hangulat, melyen felbuzdulva számos lánykérés, eljegyzés történik az ünnepek alatt. Ez az érzés kerítette hatalmába Máté barátomat is, akinek már hetekkel ünnepek előtt jól kidolgozott forgatókönyve volt arról, hogy hogyan is fogja kedvesének Anna megkérni a kezét.

Ezt a forgatókönyvet mesélte el egy kávé mellett Máté barátom, amit nagyon ötletesnek, romantikusnak találtam. Így, az ő beleegyezésével megosztom veletek, remélve hogy pár lelkes vőlegénynek is segít az ünnepi lánykérés kivitelezésében. Ha meg ti kedves menyasszonyok olvassátok, akkor bízom a női találékonyságotokban, hogy hogyan is tudjátok ezeket az ötleteket finoman átadni párjaitoknak, s így ők valóra válthatják legromantikusabb álmaitokat.

Lássuk a legfontosabb lépéseket, barátom szerint.

1. Karácsonyi lánykérés – legnépszerűbb időszak

Máté barátom jó tanácsa férfi társaihoz, hogy bár az egyik legnépszerűbb időszak a karácsony lánykérés szempontjából, mégis sokan sablonosnak tartják, hiszen a dátum adott, és még az ajándékozás is megúszható a jegygyűrűvel. De ezzel, a mások véleményével ne törődjenek.

Gondoljunk csak  bele, tombol az ünnepi hangulat, csillognak a fények, szentimentális értékek mindenfele.

Ennél meghatóbb pillanatot nem is lehet választani lánykérésre.

Ja és mindenképpen kell a külön karácsonyi ajándék.

Ne érdekeljenek mások véleményei. Választottad ha szerencséd van igent mond és értékelni fogja, hogy megtetted ezt a lépést. Máté is ebben reménykedik!

 

Júlia Esküvői Ruhaszalon
Karácsonyi lánykérés

 

2.  Részletek

 

Máté úgy tervezi, hogy nem egy új karácsonyfa díszbe rejti a jegygyűrűt és nem az ünnepi vacsora alatt kéri meg kedvese kezét, amikor mindenki, a sok családtag is jelen van.

Keres egy megfelelő pillanatot, ami csak róluk szól és a térdelést sem hagyja ki.

A karácsonyi éjféli misére el szoktak menni. A templomba vezető úton van egy szépen kivilágított karácsonyfa felállítva. Ott fog letérdelni és megkérni barátnője kezét és átnyújtani a cuki kis ékszeres dobozba rejtett gyűrűt. Hidd el nagyon az, láttam!

 

Eljegyzés
Házasság előtt eljegyzés

 

3.  Karácsonyi lánykérés – Kreativitás

Igen igen, a hölgyek nagyon szeretik ha egy férfi kreatív. A Karácsonyi lánykérés lehet akár nagy családi körben is, ahol esetleg van egy két beavatott személy is akik segítenek még nagyobb meglepetést okozni.

Vagy egy ünnepi korcsolyázás alkalmával is letérdelhet a vőlegényjelölt, na és nem az eséstől.

Hogy túl sablonos, vagy túl romantikus, ezt mindenki maga dönti el. Nem gondolom, hogy egy ifjú hölgy abban a pillanatban épp azon kezdene bosszankodni, hogy ó miért épp karácsonykor kérte meg a kezemet a szerelmem. A lényeg, és ezt értékelni kell, hogy őt akarja a férfi, hogy őt választja, és hogy megtette ezt a nagy lépést.

Máté, drukkolok nagyon!

És hogy mi lesz Anna válasza? Hamarosan arról is beszámolunk!

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.