Kis esküvőre nagy menyasszonyi ruha!

Kis esküvőre nagy menyasszonyi ruha? Miért ne?

Az elmúlt években sok pár választása esett a kis létszámú esküvőkre, vagy csak a polgári esküvőt tartották meg egy baráti koccintás, vacsora kíséretében. Ma is gyakoriak a kis létszámú esküvők, mégis az a tapasztalat, hogy a kicsi vendéglista nem vonja egyértelműen maga után azt a következményt, hogy a menyasszonyi ruha is visszafogott, egyszerű kell legyen.

Sőt, sok esetben menyasszonyaink elmondása, indoklása alapján életük nagy napján létszámtól független esküvőjükön nem akarják maguktól megfosztani azt az élményt, hogy egy csodálatos, álom menyasszonyi ruhában tündököljenek.

Kis esküvőre nagy menyasszonyi ruha!

– Mi számít kis esküvőnek és mi nagy menyasszonyi ruhának

2020-ban a kis esküvők voltak a jellemzőek, és bár a teljes körű rendezvények ismét javában zajlanak, jó néhány pár azonban kisebb, meghittebb esküvőt tervez, szervez.

A szervezők, szolgáltatók szótárában a kis esküvő alatt az 40-50 főnél kevesebb esküvők értődnek. Ebbe a számban az ifjú pár és az összes vendég tartozik, a szolgáltatók részéről érkező személyek nem.

A kis létszámú esküvők sok esetben egy polgári szertartásból, esetleg egy kisebb templomi szertartásból és az ezeket követő vacsorából állnak. Ezeknek az esküvőknek legnagyobb előnye, maga a szervezés, kivitelezés sokkal egyszerűbb, illetve, hogy a költségvetési keretben is kisebb létszámmal kell számolni.

Ezeknek az esküvőknek a hangulata bensőségesebb, meghittebb.

 – Nagy menyasszonyi ruha kis esküvőre

A menyasszonynak mindig ki kell tűnnie, függetlenül attól, hogy csak ő és a vőlegénye van jelen, vagy 50-100 és annál több vendég.

Attól, hogy kis esküvő lesz nem kell lemondani az úgynevezett tipikus esküvői ruhákról, mondjuk úgy, hogy nagy menyasszonyi ruháról.

Ezek a szalonunkban megtalálható prémium minőségi esküvői ruhák tökéletesen illeszkednek minden helyszínhez, dekoráció stílushoz.

Kis esküvőre nagy menyasszonyi ruha!
Uszályos menyasszonyi ruha

Lehet, hogy nem sokan lesznek az esküvőn, attól mégis a menyasszony és vőlegény nagy napjáról van szó.

Mindegy hogy kicsi, közepes, vagy nagy esküvő, a lényeg, hogy ez egy csodálatos esemény, szertartások, vacsora, tánc. Az eseményhez méltóan kell menyasszonyi ruhát választani, hiszen évek múltán ha visszanézik a fényképeket szív melengető lesz újra élni a közös pillanatot. Mindegy mekkora esküvő, a lényeg, hogy egy különleges alkalom, megismételhetetlen. Nem szabad elszalasztani a pillanatot, biztos, hogy később megbánná ha nem viselne esküvőjén akár nagy szoknyás, vagy uszályos, tüll vagy szatén menyasszonyi ruhát.

 

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.