Nagyuszályos, csipke felsőrészű menyasszonyi ruha. - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Álom menyasszonyi ruha, valóban az az igazi?

Álom menyasszonyi ruha, valóban az az igazi? – Kata telefonhívása és az azt követő pozitív élmények.

Korán volt, túl korán! A mobilom folyamatosan csörgött. Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok, milyen nap van. Aztán lassan kitisztultak a dolgok! Vasárnap reggel csörrent meg a telefonom, és az első rekedt halló után Kata, aki egy régi iskola társam kétségbeesett hangját hallottam a vonal másik végén.
– Tisztában vagyok vele, hogy korán van, meg vasárnap is de segítened kell. Tudom, hogy rád számíthatok és a csapatra. Az unokatestvéremről lenne szó, Lindáról, aki külföldön él. Megkérték a kezét és keresi az álom esküvői ruháját.
Mielőtt azonban folytathatta volna, szavába vágtam mert erre a szóra, hogy esküvői ruha minden álmosság kiment a szememből.

 – Felpattantam és arra kértem, hogy egy kávé mellett beszéljük meg a részleteket! – Álom menyasszonyi ruha, valóban az az igazi?

Egy hangulatos belvárosi kávézóban találkoztam Katával, aki egy kicsit még feldúlt volt, úgyhogy arra kértem, hogy nyugodjon meg és mesélje el részletesen, hogy miről is van szó.

Álom menyasszonyi ruha, valóban az az igazi?

– Linda külföldön él egy kis városban, ahol vőlegényével minden menyasszonyi ruhaszalont felkerestek, hogy megtalálja az álomruháját. De nem találja. – Kezdte Kata beszámolóját.

Kedves Kata olyan kétségbe volt esve miközben ezt mesélte, mintha az ő nagy napjáról és esküvői ruhájáról lenne szó. Igazából megsajnáltam.

-Ma érkeznek haza, két hét múlva esküvő itthon és azt sem tudja mit fog felvenni – folytatta Kata már már könnyes szemmel.

Ahogy a régi emlékeim között kezdtem kutakodni egyre jobban körvonalazódott Linda személye. Igen, párszor volt szerencsém találkozni vele, a tökéletes alakú és rettentően határozott unokatesóval, Lindával.

Megkértem Katát nyugodjon meg és beszéljen meg Lindával egy másnapi időpontot menyasszonyi ruhapróbára szalonunkba.

Másnap a megbeszélt időpontban megjelentek a szalonban a lányok. Linda ugyanolyan határozott volt mint ahogy emlékeztem rá, ugyanakkor most a kétségbeesés halvány szikrája is megcsillant a szemében.

– Álom menyasszonyi ruha, valóban az az igazi?

– Számtalan esküvői ruhaszalonban voltam ott ahol élek és mégsem találtam meg álmaim ruháját. Már egészen kislány korom óta tudom, hogy milyen ruhában akarok férjhez menni, és tessék sehol sem találom azt a bizonyos ruhát, vagy nem pont olyan, nem is tudom igazából elmondani de valami mindegyikből hiányzott.

– Sok szép ruhát próbáltam de egyik sem az álom ruhám… folytatta Linda, majd részletesen elmesélte milyen is az álomruha.

Elő is vettem az elmondottak alapján a körül írt esküvői ruhát. Felpróbálta, és ez sem volt számára tökéletes, valami most is hiányzott.

Munkatársaimnak és nekem is az a legfontosabb, hogy minden hozzánk érkező menyasszonynak egy plusz dolgot tudjunk adni a tökéletes esküvői ruha mellé. Mégpedig egy érzést, azt a bizonyos Wau érzés. Azt a pozitív érzést amivel távoznak tőlünk, azt az örömöt, hogy milyen kellemesen telt a ruhapróba és milyen meghatározó, elmondhatatlan pillanat volt az amikor megtalálták nálunk az igaz igazi menyasszonyi ruhát.

Ez a cél vezérelt Lindánál is, nem hagyhattam, hogy összezuhanjon. A nyitottságát, rugalmasságát kértem, illetve azt, hogy bízzon bennem.

Alkatát, személyiségét, esküvő helyszínét figyelembe véve bemutattam olyan menyasszonyi ruhákat, amelyek teljesen eltértek az ő általa elképzelt álomruhától.

Találjuk meg az igazi ruhát!
A kezdeti kétségbeesés, aggodalom lassan szertefoszlott és egy kellemes esküvői ruhapróba vette kezdetét.
Linda komoly arcán egyre több mosoly kezdett megjelenni egy egy felpróbált menyasszonyi ruha alkalmával. És végül az egyik, na én ilyet soha nem vennék fel menyasszonyi ruhánál a folyamatos csacsogás megszűnt, a levegő megfagyott és a tükörből Linda arcán a mosoly mellett egy apró örömkönny is megcsillant.
Álom menyasszonyi ruha, valóban az az igazi?
– Wau – törte meg a csendet Linda hangja – Ez nem az álom menyasszonyi ruhám, ez az Igazi menyasszonyi ruhám! – mondta meghatott hangon kedves menyasszonyunk.
-Hiába próbálgattam mindenfele az elképzelt álom esküvői ruhát, egyszerűen nem éreztem jól magamat benne, nem én voltam, de mégsem akartam más felé nyitni. Ez az a szalon ahol a bizalom, a kedvesség teljesen megnyugtatott és nyitott tudtam lenni más ruhák felpróbálására, így meg találtuk együtt az igazi esküvői ruhámat! Köszönöm!
– Boldog vagyok, hogy segíthettem – válaszoltam meghatottan.
Kedves menyasszonyok, nem mindig az elképzelt, megálmodott menyasszonyi ruha az álom esküvői ruha, nem biztos, hogy az áll a legjobban, az a legelőnyösebb, az a legkényelmesebb.
Éld át a Wau pillanatot amikor megtalálod az igazi menyasszonyi ruhát, amikor szinte a ruha szólít meg téged.
Keress minket bizalommal, mert mi amit mindig első helyen tartunk számon, az a menyasszonyok érdeke, az, hogy pozitív élmény legyen a menyasszonyi ruha megtalálása.

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.