Menyasszonyi ruha trendek 2023-ban

Menyasszonyi ruha trendek 2023-ban – visszatér a romantika

 

Ha a 2022-es év menyasszonyi ruha divatjában a csillogás kapta a főszerepet, akkor a jövő évi 2023-as esküvői ruhák a romantika jegyében fognak tündökölni.

Persze a romantikus is csilloghat, és lehet csipkés vagy éppen letisztult.

Hogyan is néz ki ez a romantika a szabás vonalak és az anyagok megjelenítésében?

 

1. Kényelem

A 2023-as év menyasszonyainak esküvői ruháit a könnyed anyagok és a látványos részletek jellemzik.

Továbbra is fontos szempont a kényelem, a könnyen viselhető anyagok használata. Ezért a szoknyarészek lágy esésűek, légiesek.

A romantikus hatás még további kihangúlyozására most is divatos az uszályos esküvői ruha.

 

Júlia Esküvői Ruhaszalon
2023 romantikus menyasszonyi ruhák

2. Menyasszonyi ruha trendek 2023-ban – Sziluettek

Az ujjas esküvői ruhák minden évszakban közkedveltek. Ezek az ujjak, vagy teljes egészében készülnek csipkéből, vagy illúzió tüllből készültnek, melyeken itt-ott megjelennek a virágos csipke díszítések, ezzel elérve a még romantikusabb hatást.

Természetesen a vállas, a spagetti pántos és a nyitott vállú esküvői ruhák is megtalálhatóak a 2023-as trendek között. Melyek szintén lehetnek uszályosak, vagy uszály nélküliek, A-vonalúak, hercegnős nagy szoknyásak.

A dekoltázs trendben kiemelnénk az álnyak dekoltázst, ami igazán királynői megjelenést biztosít viselőjének.

 

 

3. Minták, anyagok

A minden részletében tökéletesen kidolgozott virágos csipkék nem csak formáikban de méreteikben is változatosak. Az apró virágos csipkéktől a túlméretezett virágok, levelek is megjelennek a 2023 menyasszonyi ruha divatjában.

Ugyanakkor nem lehet nem megemlíteni az örök elegáns, romantikus, letisztult menyasszonyi ruhákat sem. Egy kis díszítés, csillogás és viselője igazi dívának érezheti magát ebben a menyasszonyi ruhában, melynek háta mélyen dokltált.

Júlia esküvői ruhaszalon
Menyasszonyi ruha trendek 2023-ban

 

A menyasszonyi ruha trendek 2023-ban is változatosak. Minden igényt kielégítőek.

Legfőbb jellemzőjük a romantikus megjelenés, ami nem csak a női alakot mutatja meg, de a női lélek megmutatása, megszólítása is céljuk.

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.