Esküvői ruha homokóra testalkatra

Esküvői ruha homokóra testalkatra. Újabb cikkünkben ezt a típust ismerjük meg, mi az ami jellemzi őket, mi az amit ki kell emelni vagy éppen eltakarni.

Igen kedves hölgyek, ez az a testalkat típus amit a leg nőiesebb típusnak tartanak. Aki ilyen alkattal rendelkezik szinte bármit felvehet magára, követheti a divatot, vagy eltérhet tőle, minden jól áll neki. Meg kell ugyanakkor jegyeznünk, hogy a hölgyek csak kevés százaléka rendelkezik ezzel a homokóra alkattal. Ugyanakkor ennél a típusnál is a menyasszonyi ruha választásakor van néhány szempont amire érdemes odafigyelni.

– Főbb jellemzői a homokóra testalkatnak – Esküvői ruha homokóra testalkatra

Menyasszonyainknak akik homokóra alkattal rendelkeznek mindenképpen felhívjuk a figyelmüket a derékvonal kihangsúlyozására.

Hiszen ez a vonal, ez a hangsúlyos, szép derékvonal, és a széles csípő a jellemző a homokóra alkatra.
Itt az arányok kiegyensúlyozottak, úgyhogy mindenképpen ezt az alkatot a derék kiemelésével kell hangsúlyozni.

 

Júlia Esküvői Ruhaszalon
Homok óra alkat

-Mit emeljen ki és mit takarjon el a homokóra testalkatú hölgy?

Az esküvői ruha választásakor a homokóra testalkatú menyasszonyainknak mindenképpen olyan ruhát igyekszünk ajánlani, ami nem takar el valamit, vagy nem hangsúlyoz ki valamit látványosa, erőteljesen. Hiszen mindinkább a természetes sziluett követése a cél ennél a típusnál.

Az alsó és felsőtest arányainak megtartása és a karcsú derék kihangsúlyozása a fő szempont. A megfelelő helyen karcsúsított szabásvonalakkal érhetjük el, azt hogy az egész test legyen kiemelve, ne csak az alsó vagy csak a felső testre helyezzük a hangsúlyt.

A fókuszt igyekezni kell a derékrészre helyezni.

Júlia Esküvői ruhaszalon
Esküvői ruha homokóra testalkatra

– Menyasszonyi ruha homokóra testalkatra

 

Ahogy fentebb is említettük a homokóra testalkatra választott esküvői ruhának mindenképpen a derekat kell kiemelnie. Ilyenek lehetnek a derékban húzott és az öves, masnis ruhák. A szoknyarész kiemeli a derekat ugyanakkor nem ad túl sok volument. A sellő, fél sellő, illetve a derékban szűkített menyasszonyi ruhák tökéletesen kiemelik a homokóra vonalait.
A felső részeknél vizuálisan ne szélesítsük ki a test vonalait, a dekoltázsnál részesítsük előnyben a V-alakú dekoltázst.

 

Csodaszép, letisztult vonalú menyasszonyi ruha! Romantikus, elegáns, különleges!
Júlia Esküvői Ruhaszalon

 

Ma Belle prémium kollekciónkban számos, ennek a testalkatnak megfelelő menyasszonyi ruha körül tudnak választani kedves menyasszonyaink.

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.