Uszályos menyasszonyi ruha bármilyen környezetben

Uszályos menyasszonyi ruha nem minden mennyasszony elképzelésében szerepel, mikor elindul megtalálni a tökéletes esküvői ruhát a nagy napra.

Ahány esküvő, annyi elképzelés, annyi gyerekkori álom az esküvőről, s annyi féle esküvői helyszín.

Ezért beszélgetünk el egy kicsit menyasszonyainkkal, hogy jobban megismerjük a személyiségüket, megtudjuk, hogy milyen helyszínt választottak esküvőjükhöz. Így megismerkedve közelebb kerülünk az álomruha megtalálásához.

De vajon minden környezetben jól mutat, minden helyszínhez illik az uszályos menyasszonyi ruha?

Járjunk utána együtt.

1. Kastély, birtok – uszályos menyasszonyi ruha

 

Van aki kislányként kedvenc hercegnőjének öltözött be, s arról álmodozott, hogy a kastély birtokán a naplementében lovagol szerelme fele. Ha ez a tündérmese megvalósul egy tökéletes kastély vagy egy nagy vidéki birtokon akkor mindenképpen egy uszály menyasszonyi ruha illik leginkább az ilyen romantikus környezethez.

 

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon
A gondosan kidolgozott részletei ennek a mesés A-vonalú esküvői ruhának, a romantika minden jegyét magában hordozza.
A hosszú ujj, a magas nyak és a hátkivágás teljesen egyedivé és különlegessé teszi ezt az uszályos menyasszonyi ruhát.
Művészien kidolgozott csipke a nyak résznél, mely folytatódik az illúzió ujjakkal és a háton. A szabadon hagyott hátrész tökéletes egyensúlyba hozza ezt a csodálatos alkotást, ami felül egy finom gombsorral fonódik a nyak köre derék részben pedig tökéletesen rásimul és kihangsúlyozza az alakot.

2. A természet lágy ölében

 

Sok olyan párral találkozunk akiknek az álma a természet közeli esküvő. Sok fával, zölddel, erdei tematikával, tündérfényekkel ugyanakkor domináló eleganciával.

Egy uszályos menyasszonyi ruha egy ilyen környezetben is tökéletesen megállja a helyét. Gondoljunk csak bele a fák között megcsillanó fények játéka, a virágok, levelek szinei és a köztük felbukkanó uszályos ruha micsoda pazar látványt nyújt.

Uszályos menyasszonyi ruha bármilyen környezetben

 

3. Vízparti esküvő uszályos menyasszonyi ruhában

 

Tengerpart, Duna part vagy a Balaton. Imádjuk szeretjük és a kedves menyasszonyok is. Ilyen környezetben sokaknak kézenfekvő a lágy esésű, könnyed esküvői ruha.

De elárulom, hogy egy uszályos menyasszonyi ruha is tud könnyed lenni, légies és kifejezetten jól mutat a vizes környezetben. Egy mólón végig sétálva igazán különleges látványt nyújt egy uszályos esküvői ruha, illetve csodás fotók készülhetnek. A ceremóniát követően az ünneplés egy borvidék birtokán folytatódhat ami szintén egy csodálatos környezet ahova tökéletesen illenek az uszályos ruhák.

 

4. Városi környezet

 

A minimál stílusú, városi esküvők sem zárják ki az uszályos menyasszonyi ruha viselését.

A városban lévő kellemes éttermek, csodálatos templomok, kápolnák is tökéletes környezetet nyújtanak ezeknek a ruháknak.

Az időtlenül romantikus uszályos menyasszonyi ruhák mindenkit lenyűgöznek.

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

 

A harmónia mindenképpen meg kell legyen a személyiséged és a ruha között. Ezért vagyunk mi, hogy ebben segítséget nyújtsunk.

Ugyanakkor a menyasszonyi ruha választás során a legfontosabb szempont, hogy kövesd álmaid, de légy nyitott az ajánlásainkra is.

 

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.