Sophie hosszú ujjú A-vonalú menyasszonyi ruha. Művészien kidolgozott csipke, prémium anyagok találkozása - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Hosszú ujjú menyasszonyi ruha

A hosszú ujjú menyasszonyi ruha évszázadok óta divatos, de voltak évek amikor a feledés ködébe merült. Nagy örömünkre a menyasszonyok körében ismét egyre kedveltebb ez a klasszikus vonal, megjelenés, akár hagyományos stílusban, akár modernebb, merészebb szabásvonalakkal.

Nem véletlen, hiszen ezzel a stílussal igazán királynői hatást érhetünk el és valljuk be, sokan erről álmodtunk gyerekkorunkban, hogy egyszer igazi királynőnek érezhessük magunkat.

1. Buggyos hosszú ujjú menyasszonyi ruha

Sokan a romantikus téli esküvőkre gondolják a legideálisabbnak a hosszú ujjú menyasszonyi ruhákat, de a könnyed, prémium anyagoknak köszönhetően bármelyik évszakban tökéletes választás. Hiszen a hosszú új nem egyenlő azzal, hogy az meleg is. A kifinomult anyagok olyan lágyak, hogy legyen szó buggyos újról vagy szűkített változatról nem okoznak gondot a viselésük során. És ha már buggyos ujj akkor mindenképpen említsük meg a szalonunkban is található levehető puffos újjakat.

 

Hosszú ujjú menyasszonyi ruha. Részlet gazdag csipke díszítés úgy a vállaknál, mint a háton és a szoknyarész alján- Júlia Esküvői Ruhaszalon
Hosszú ujjú menyasszonyi ruha

2. Hosszú ujjú menyasszonyi ruha – csipke minden mennyiségben

Ez az elegáns A vonalú csupa csipke menyasszonyi ruha is jól mutatja mennyire kifinomult és előkelő megjelenést nyújt a hosszú ujjú menyasszonyi ruha, melynek ujjai szűkítettek. Az illúzió tüllön megjelenített csipkék teljes harmóniában vannak a menyasszonyi ruhával.

Exkluzív kínálatunkban kedvükre válogathatnak a kedves menyasszonyok a szűkebb, bővebb fazonok közül.

Sophie hosszú ujjú A-vonalú menyasszonyi ruha. Művészien kidolgozott csipke, prémium anyagok találkozása - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

3. Letisztult esküvői ruhák hosszú ujjal

Míg egyesek a csipkére, a gazdag díszítésre szavaznak, vannak akik a letisztultabb vonalat kedvelik, egy lehelletnyi csillogással. Számukra is gyönyörű, modern hosszú ujjú esküvői ruhákat tudunk kínálni esküvői szalonunkban.

Ezeknek a menyasszonyi ruháknak a viselete egy feledhetetlen belépőt nyújt! Garantált a siker!

 

 

Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Hosszú ujjú esküvői ruha

 

Kifinomultság, romantika, elegancia a legfőbb jellemzői a hosszú ujjú menyasszonyi ruháknak.

Ahogy már említettük lehetnek szűkített és buggyos változatok is, vagy akár levehetőek is. Ezek mellett a háromnegyedes ujjakat is meg kell említenünk, és az illúzió stílusú hosszú ujjú menyasszonyi ruhákat.

 

Júlia Esküvői Ruhaszalon

 

 

A gyönyörű és előkelő, hosszú ujjú menyasszonyi ruhákat bármilyen test típusnak ajánljuk, a plus sizetól a vékony testalkatig.

Minden kedves menyasszonyunk számára tudunk ajánlani csodás hosszú ujjú esküvői ruhát stílusától, méretétől függetlenül. Ezek a mesés esküvői ruhák az anyagoktól, a nyakkivágásoktól, a szabásvonalaktól függően lehetnek visszafogottabbak vagy merészebbek, és bármilyen évszakban viselhetőek.

Rendelkezünk egy exkluzív választékkal, melyben mindenki megtalálhatja az ízlésének és stílusának megfelelő ruhát. Mindegyik ruha kifinomult anyagokból és részletekből készül, hogy tökéletesen mutasson az esküvőn.

Találjuk meg együtt álmaid esküvői ruháját!

Várunk szeretettel!

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.