Menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon

Téli esküvő – Júlia menyasszonyi ruhaszalon tanácsai

Júlia menyasszonyi ruhaszalon tanácsai

Közeledik a téli esküvői szezon, és az időjárás ami ilyenkor kissé kiszámíthatatlanabb sok kihívás elé állítja a kedves menyasszonyokat.

A téli esküvőt megálmodóknak, és nem csak nekik szolgál pár tanáccsal a Júlia esküvői ruhaszalonunk menyasszonyi ruhákkal kapcsolatban.

Vannak hölgyek akik tökéletes elképzeléssel, határozott kívánságokkal érkeznek. És akadnak olyanok is akikben még nem körvonalazódott ki minden részlete az esküvőnek, illetve a vágyott menyasszonyi ruhának, főleg ha egy hűvösebb időszakban tartják az esküvőjüket.

Évszaktól függetlenül az első dolog amit a menyasszonyoknak figyelembe kell venniük, az a környezet ahol a szertartás, a vacsora, a tánc fog zajlani. A téli, hűvösebb időszakokra ez még inkább igaz.

Hiszen a téli időszakkal megérkezik a meghitt ünnepi hangulat is, minden ragyogó csillogásba burkolódzik. Ebben az évszakban a természet adta színeket, fényeket a leg mesébe illően ki lehet használni. Ezt a téli, ünnepi hangulatot még jobban ötvözni lehet a menyasszonyi ruhával.

 

 

1. Júlia menyasszonyi ruhaszalon tanácsai – hosszú ujjú esküvői ruhák

Az ujjas menyasszonyi ruhák amellett, hogy melegebben tarthatnak nem veszítik el azt a menyasszonyi megjelenést, ami igazán ellenálhatatlanná teszi viselőjét. Ezeknek az esküvői ruháknak általában teltebb a szoknyarészük is, ami még inkább fokozza a dámaiságot, ugyanakkor kifinomultságot sugároznak.

 

Hosszú ujjú menyasszonyi ruha. Részlet gazdag csipke díszítés úgy a vállaknál, mint a háton és a szoknyarész alján- Júlia Esküvői Ruhaszalon
Téli esküvői ruha

 

2. Csipke és csillogás – egy újabb tanács esküvői ruhaszalonunktól

A klasszikus menyasszonyi ruhák csipkés háttal, vállal vagy ujjakkal előkelőek és mindig aktuálisak. Örök elegancia. S ha mindez csillogással  is van párosítva, akár a szoknya rész vagy a csipke is, pazar megjelenést, még ünnepibb hatást gyakorolnak. A csillogó hópelyhek, a jég királynős hangulat adhat ihletet a menyasszonyi ruhaválasztásban.

 

Csipke váll, csipke a szoknyarész alján, elegáns dekoltázs - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

 

3. Szatén

Esküvői szalonunk kínálatából megemlítenénk a szatén esküvői ruhákat is. A minimalizmus mindig gyönyörűen mutat a téli esküvőkön. A szatén menyasszonyi ruhák előkelőségükkel már önmagukban lenyűgözőek, társulva a szezon varázsával igazi hercegnős megjelenés.

Letisztult vonalú elegáns, szatén menyasszonyi ruha - Júlia Esküvői Ruhaszalon
Júlia Esküvői Ruhaszalon

4. Még egy tanács menyasszonyi ruhaszalonunkból

Az esküvő legfontosabb eleme a megfelelő esküvői ruha, illetve a kiegészítők kiválasztása. Talán a téli esküvők esetében lehet a leginkább szerepet adni a kiegészítőknek. Ilyen lehet például a boleró, vagy műszörme.

A téli romantika varázsát a frizurába helyezett jégvirág illúzióját keltő hajtűvel is megidézhetjük.

Természetesen a különböző hosszúságú kesztyűk is fókuszba kerülnek ilyenkor.

Látogass el szalonunkba és keltsük életre együtt mesébe illő téli esküvődet.

 

Bejelentkezés, időpontkérés a Júlia Esküvői Ruhaszalonba:

Cím: Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 47. 1. em. 1. ajtó

Telefon: +36-1-704-0091

Mobil: +36-20-357-2296

Kapcsolattartó: Tari Mária Irén szalonvezető

Nyitva tartás: H-P: 10h-18h Szo: 10h-14h

 A  Júlia Esküvői Ruhaszalonban kedvükre válogathatnak a kedves leendő Menyasszonyok a különböző stílusú esküvői ruhák közül. Szakértelmünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megtalálni mindenki számára a megfelelő stílusú menyasszonyi ruhát, amely az egyéniségéhez, alakjához a legmegfelelőbb.

 Bejelentkezés személyesen, telefonon is lehetséges, valamint e-mail és FB oldalunkon is várjuk a kedves érdeklődők megkeresést.